Evlendiğiniz kişiyi sonradan mı sevdiniz yoksa ilk görüşte mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi cnn24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evliliği sevgi başlatır ama karakter ile yürür. Ben ilk goruste sevdim asik oldum esime . Karakterikotu ciksaydi evliligimiz yurumezdi. Yani demem o ki evlendikten sonra huy davranis saygi karakter herseyden once geliyor. Birazcik ta his olusmussa zamanla kendini dahada sevdirir zaten bi bakmissin alismissin ona sevmissin. Gerçekten iyi birini bulmak zor evlenecek . Bu devirde duzgun kisi kalmamis. Aman giyimi aman heyecanli deme hepsi gecici seyler duzelecek seyler. Bence degerlendir

İlk görüşte eşim beni sevmiş ama ben ise tanıdım önce ve sonra Birkaç defa konuştuktan sonra sevdim

Aşk sevgi çok önemli. Evlilik aşk yoksa olmaz.

İlk görüşte aşık oldum. Sonra nefret edip boşandım. Son görüşümde geberir inşallah dediğimi hatırlıyorum. Ara ara da anarım kendilerini. Allah bana ettiklerinin mislini yaşatsın amin. Bir kere daha andım

Konu bu eylülde ilkokula başlayacak hayırlısıyla

Ailen çok ısrarcıysa bir kez daha görüş fikrin değişmezse uzatmazsın. İlk intiba önemlidir. Mimik giyim önemli değil diyenlere aldırma. Pozitif elektrik alabilmiş olmak önemli. İçinin ısınmadığı adamla bir ömür aynı yatakta nasıl yatacaksın. Korkunç..

Bir erkekle ayni evde yasamak zaten zor bi de elektrik almadigin bir erkek yok ben de yapamam

Ilk görüşte ama şimdiki aklım olsaydı gözlerimi çıkarırdım

Valla niyeyse benimde amin demek geldi içimden.cok icin yanmis belli.
Aminnn..

Bu boyle baskalarına bakıkacak ıs degılkı ben sevmeden asla evlenenmem mesela bı erkekten ılk gosrute elektırık alamıyorsam daha alamam yanlıs secımde olsa ılerde uzulsemde bu boyle etkılenmedıgım bırıyle opusemem mesela benı nekadar severse sevsın ne kadar mukemmel olursa olsun. Bazılarıda sevmeden mantık evlılıgı yapar veya ona ıtıcı gelen bır tıp yoktur evı varsa arabası varsa durumu ıyıyse ılgılıyse ıyı bır es ıyı bır babaysa evlenen arkadaslarım var cokta mutlular bazen bendemı yapsaydım acaba dıyorum sonra bı dusunuyorum bana gore asla degıl. Sunu dusun sevmedıgın elektırık alamadıgın bı adamdan cocuk yapabılırmısın opebılırmısın sarılabılırmısın hatta sevısebılırmısın ben tıksınırım mesela ıcımden gelmez

Konu çok eski ama belki birine faydam olur ben yine de yazayım

Hayır ilk görüşte hiç etkilenmedim ama içimden bi ses bitirme görüş dedi neden bilmiyorum o sese uydum zamanla da sevdim.

Öyle ilk başta deli gibi etkilenme denen şey bence fiziğini aşırı beğenme durumundan geliyor.
Sadece fizik için de birime şans vermek bana çok mantıklı gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…