Kocami istemiyodum mantiken yola cikmistik yuzuklerimizin takildigi ertesi gunun sabah ezanlari gozume oyle bi guzel gorunduki bunu ona soylemedim bile :)) simdi ben onu cok seviyorum..o da beni bu kadar sevecek biriyle evlenecegimi dusunemezdim cok sukur diyor...karakteri duzgunse dusun kismetinde varsa zaten hayir desende olacak o is
Acele etme, biraz daha tani. Giyim konusunu sen degistire bilirsin ;-) Ama elektrik almadan sakin evlenme, sen o adama ilerde dokunacaksin unutma.
Bende senin gibi ayni seyi yasadim, bide bak ben 38 yasindayim, cok iyi biri diye uzun bir süre görüsdüm, elektirk almadigim halde ona evet dedim, ama isteme olaylarina girmeden vaz gecdim ayrildim. Inanki elektrik almayinca olmuyor, özlemiyorsun, merak etmiyorsun, hic heycanlanmiyorsun, ona dokunmak bile istemiyorsun.....bir insan iyi diye evlenilmez. Olmuyor. Böyle bir evlilik yasamaktansa, yoluma yanliz devam etmegi secdim. Kaderimde varsa cikar biri karsima, yoksada yapilcak birsey yok, ama sevmedigim biriyle bir ömür düsünemedim.
Ama siz daha yeni tanisiyorsunuz, biraz zaman ver ondan sonra kararini ver. Cevrenin dediginede kulak verme. Onunla ömür gecirecek sensin, cevren degil.
Günaydın kızlar
2 hafta kadar oluyor beni komşumuz oğluna annemden istemeye geldi , annemde konuşsunlar bakalım demiş
Ben çocuğu daha önce uzaktan gördüm çok fazla görmedim nedeni ise çocuğun yoğun olarak çalışması ve eve geç gelmesi .. İşte böyle .. Neyse biz buluştuk kahve içtik , efendi saygılı biri ama fazla heyecanlı ve kendine güveni yok ne bileyim değişik mimikler ve hareketler yapıyor konuşurken bende bu yüzden çok elektrik almadım sonra giyim tarzı biraz hoşuma gitmedi benim... Öyle işte elektrik alamadım yani.. Ama annemler de diyor ki diğerini de gördük diyor seni ağlatan berduş olanları seviyorsun diye bana kızıyor .. Halbuki ilgisi yok.. Tüm sülale bu çocuğu istiyor .. Aynı sitede oturuyoruz farklı bloklarda evlenirsek eğer o zaman da aynı siteden evleri var e o zaman annem kayınvalidem ben üçümüz aynı sitede oturacağız bunu çok istemiyorum ama çocuk olursa o zaman da ben çalışıyorum zaten bakmaları açısından büyük yardım görürüm , bu konuda evli bayanların fikrini almak istiyorum .. Bi de şu elektrik meselesi .. Ne olcak zamanla alışır mıyım .. Bu devirde evlenecek erkek bulmak zor benim kapıma kadar gelmiş iyi davranıyor , beraber alışverişe çıkalım diyor ne bileyim eskisinden beklediğim tüm özellikler var ama işte ben yanındayken hiç bir elektrik alamadım zamanla düzelir mi.. Ne yapmalıyım
Kocami istemiyodum mantiken yola cikmistik yuzuklerimizin takildigi ertesi gunun sabah ezanlari gozume oyle bi guzel gorunduki bunu ona soylemedim bile :)) simdi ben onu cok seviyorum..o da beni bu kadar sevecek biriyle evlenecegimi dusunemezdim cok sukur diyor...karakteri duzgunse dusun kismetinde varsa zaten hayir desende olacak o is
Bir gorusme cok az. Eger ciddi anlamda itmediyse sizi uc kereye kadar gorusun uc kerenin sonunda hala hoslanamam heralde derseniz ugrasmaya gerek yok bence. Mimikleri de acaba heyecanlandigindan mi oyle oldu diye dusundurttu bana. Bu arada annesini degerlendir.seni cocuk mu gordu begendi yoksa annesinin mi israriyla geldi bu da cok onemli. Bugun annesi onu getrdiyse sana yarin evlenince de anne yonetebilir. Ev konusuna gelince de bastan soylersin burayi istemem dite. Zaten henuz anlasma sureci. Onun ailesini degil baska sebepleri one surerek (ise yakinlik muhit vs.) bir baska yerde oturmak istedigini soyle bence. Uzak olmak en iyisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?