Ben de eleştirilerinize cevap verme hakkına sahibim.tartışmak istemiyorum hep aynı şeyleri tekrarlıyorsunuz... ilk yazdığınız yazıyı bi daha okuyun isterseniz... dışardan bi göz olarak okuyun... amacım sizinle fikir savaşına girmek değil... sadece yazdığınız yazının ne kadar aşağılayıcı olduğunu size göstermekti... ama siz bu olayı fikir savaşına döndürüyorsunuz... bana kalırsa sevgisiz evlilik de yurumez ama sizce yuruyormuş... bu da fikir ve yaşayış tarzıyla alakalı... amacım bunu sorgulamak değil çünkü bu bir tercihtir...ben sadece yazdıklarınızı eleştirme hakkına sahibim bunu da yaptım zaten... beni fikirlerinizle bi çatışmanın içine çekmeyin lütfen... herkesin yaşayış tarzına ve fikirlerine saygım sonsuz... sadece ilk yazdıklarınızı eleştirme hakkına sahibim... onu da olabildiğince uygun bir dille yaptığıma inanıyorum...
Israrlı genelleme sadece kendini rahatlatmaktır bence, aldatılan kadının her erkek yapıyo demesi gibi, olayı öyle kabuk edecek ki affedebilsin
Bu arkadaşın hesapta o sadece yatakta 10 dk ihtiyaç duyulmuşsa kendisine aksini anlayabilmesi zor, tavsiyem o 10 dk yı bari iyi değerlendirmesi
Eski konusunu okuyunca biraz nedenlerini anladım.
Evden hiç çıkmayan, kendini çok çirkin bulan biri. Ve evlenmeyi hiç düşünmüyor çünkü ilişkiyi geçtim bir erkekle sohbeti dahi olmamış biri eğer fake değilse tabii.
Yani aslında genelleme sebebi o.
Kendi okumamış, çalışmamış, arkadaş edinmemiş, ilişki yaşamamış ve evden çıkmamış. Hayatı yaşamadan kapandığı bir delikten klişelerini savuruyor.
Hani erkeklerle muhabbet etmemiş bırakın ilişki sürdürmeyi erkekleri çok tanıyor gibi bir de genelliyor. Babasından başka erkek yok muhtemelen hayatında nereden geliyor bu engin bilgiler?
Tamamen mutsuz bir insan. Bu mutsuzluklarına da zaten mutlu kadın yok, erkekler sadece seks için evlenir diyerek gidermeye çalışıyor, kendini kandırıyor yani.
Üzüldüm haline yazık
Hah işte şimdi anlaşıldı ağzın bal yesin,biz eşimle en deli zamanlarımızda birlikteydik 17 18 19 26 yaşına kadar hiç seks yapmadık ben ne işe yaradım o zaman 9 sene,ya da hamileyken bi numara olmadı ne halta yaradım ben, erkeksizlikten hayatı sekse indirgedi zaar, mantıklı aslında herkes yokluğunu çektiği şeyi mevzu yapıyo
Kimse özel değilmiş bir tezi de bu,o zaman neden ayşe değilde fatma ya da fatma değilde neden hatice
Ben de eleştirilerinize cevap verme hakkına sahibim.
Bunu bir çatışma değil bilakis açıklama olarak yaptım.
Evet aynı şeylerin etrafında dönüyor çünkü basit bir şey bana göre.
Ben de uygun bir dille cevap verdiğimi düşünüyorum.
Hah işte şimdi anlaşıldı ağzın bal yesin,biz eşimle en deli zamanlarımızda birlikteydik 17 18 19 26 yaşına kadar hiç seks yapmadık ben ne işe yaradım o zaman 9 sene,ya da hamileyken bi numara olmadı ne halta yaradım ben, erkeksizlikten hayatı sekse indirgedi zaar, mantıklı aslında herkes yokluğunu çektiği şeyi mevzu yapıyo
Kimse özel değilmiş bir tezi de bu,o zaman neden ayşe değilde fatma ya da fatma değilde neden hatice
Sordum ama yanlis cevapkızlar merhaba, hiç Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ? aldığınız cevap ne oldu ? Birde evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler arasında maddi geliri kaçıncı sıradaydı ?
burda ne demek istediniz tam anlayamadım açıkcasıKeşke fikirleri şahsa indirgemeden değerlendirebilseniz.
Başka da diyecek bi şeyim yok.
yok orada çalışmıyorum neden sordunuz ki ?Ya alakasız olacak ama siz adliyede mi çalışıyorsunuz @adalet21
neden o peki ? sadece merak ettim şimdi birileri çıkıpta sosyal analiz ediyon falan da demesinBaşlığa göre cevap veriyorum.
Hayır eşime sormadım.
Kendime neden o diye sordum.
neden o peki ? sadece merak ettim şimdi birileri çıkıpta sosyal analiz ediyon falan da demesin
Geçen gün duruşmayı beklerken kalemdeki zabit katibi arkadaşlar tam da böyle bir konuyu konuşuyorlar dı da dikkatimi çekti. Kusura bakmayın lütfen...yok orada çalışmıyorum neden sordunuz ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?