Hayır ben şimdi soruyorum 5 yıl sonra neden ben ha neden benEvlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ?
Bütün kadınlar aynı işe yarar.
Tabi herkes güzelini ister kim gidip çürük ezik büzük bi dometes almak ister ki
Ha elden gelmiyorsa ya da kendine güvenmiyorsa çirkinine de razı olacaktır ihtiyacını gidermektir maksat.
Burda cinsellik sorunuyla evliliği berbat olmuş büssürü konu var.
Neden senin, ilk cevabını kimse açıkça söylemez. Diğer sebebler sonra gelir.
4 milyar kadının içinde bi sen özel değilsin herkes aynı. Başa döndük yine :)
İlk cümle ne demek tam olarak, bütün kadınlar aynı işe yarar derken? Nedir o iş seks mi, çocuk doğurmak mı?
Dan dan dan :)Siz kendinizi cinsel bir objeden öte göremeyebilirsiniz. Bir erkeğe tek verebileceğiniz bu olabilir. Kendinizi domates gibi ezik büzük diye sınıflandırabilirsiniz.
Ama emin olun her erkek ve her kadın bu ucuz bakış açısıyla yaşamıyor.
Ben mesela sadece üremek için evlenmedim. Beraber film izleyebildiğim, sosyal aktivitelere gittiğim, güldüğüm eğlendiğim, bazen bir siyasi konu yada kitap üzerine tartışabildiğim için eşimle evlendim.
O da sadece cinsellik için evlenecek kadar ucuz bir insan değildi. Öyle olsa salak değil evlenmez gününü gün ederdi zaten. O da saydığım şeyleri beraber paylaşmak için ve hayatı paylaşmak için benimle evlendi.
Çok şükür kapasitemiz hayvansal içgüdülerden ibaret değil
Dan dan dan :)
Bu durum beni de yaralıyor inanın. Ama acı gerçek bu
Bizler çok duygusal varlıklarız ve çok bağlanıyoruz. Erkekler öyle değil onları bağlayan bizim niteleğimizden çok toplumsal değerler. Bu değerlerin yıkılmaya başladığı bi zamandayız zaten, evliliğin gereksiz olduğunu düşünen hergün birine seviyorum diyen insanlar çoğaldı.
Burda über kültürlü hatunların severek evlenenlerin de boşanmalarını okuyoruz.
Maalesef sevgi de herşey gibi geçici. Sevgi yok da demedim yani, sadece bir araç, istediklerini elde edene kadar. Sonrası o adamın değerlerine kalmış senin süper olman nafile.
Meslek ne?eşimle ilişkiye başlamadan önce de arkadaştık yeteri kadar tanıyordu beni... ve zaten bana duygularını açtığı zaman yeterli bi açıklama yaptığı için sormama gerek kalmadı :) madiyatta gelince hiç bir önemi yok benim için... zaten mesleklerimiz aynı... gerçi ben hala öğrenciyim ama olsun... beni etkileyen bence mesleğinden ziyade yaptığı işi ne kadar eksiksiz tamamlıyor olması... işini iyi ve eksiksiz yapan inanlar bence hep daha karizmatiktir...
Aynen, ayrica tecrubelerini merak edip soruyormus gibi degil sorulari, ozele fazla giriyor, siz ibadet ediyor musunuz ne demek? Bu kisinin kendinden baskasini neden ilgilendirir, ne dense o cumleleri soruya donusturuyor, trollüyor mu arkadas biziKonu sahibinin her yorum yapan uyeye soru sormasi basimi dondurdu. :/
Pazardaki domatesle bile daha makul bi sohbet yürütebilirmiş gibi hissettim yazdıklarınızı okurken.Bütün kadınlar aynı işe yarar.
Tabi herkes güzelini ister kim gidip çürük ezik büzük bi dometes almak ister ki
Ha elden gelmiyorsa ya da kendine güvenmiyorsa çirkinine de razı olacaktır ihtiyacını gidermektir maksat.
Burda cinsellik sorunuyla evliliği berbat olmuş büssürü konu var.
Neden senin, ilk cevabını kimse açıkça söylemez. Diğer sebebler sonra gelir.
4 milyar kadının içinde bi sen özel değilsin herkes aynı. Başa döndük yine :)
Erkek gördüğünü sever, kadın duyduğunu derler. Bizim kitleye hitap etmek basit tabi.E her erkek aynı değil yani.
Siz saçma sapan ataerkil klişelere inanmayı seçebilirsiniz ama genelleyemezsiniz.
Elbette dediğiniz ibi çapsız ve basit erkekler var ama düzgün evlilikleri beraber yürütenler de var.
Ayrıca erkekleri genelleyerek sadece basit arzuları olan yaratıklara indirgemeniz de hoş değil. Onlar da kadınlar kadar insan ve kadınlar kadar ifade edemeseler de duyguları var. Öyle olmasa Cemal süreya, Nazım Hikmet, Sunay Akın, Ümit Yaşar Oğzucan ve Atilla İlhan gibi müthiş şairler olmazdı!!
Aşk biter ayrılıklar olur bunlar normal şeyler. Ama evlilikleri, aşkları ve ayrılıkları sadece üremeye arzuya indirgeyemezsiniz
İnsan neden yirmi otuz sene beraber yaşamadığı bi insanla yaşasın. Çevresinde onu seven bi ailesi kardeşi kuzeni komşusu veya arkadaşı illaki birileri var. Sevdiği herkesle de beraber yaşıyor değil. En nihayetinde amaç budur. Daha önce de demiştim toplumsal değerler olmasa idi evlilik de olmazdı ve o değerler yıkılmaya başladığından evliliği de gereksiz bulanların sayısı artmakta.Pazardaki domatesle bile daha makul bi sohbet yürütebilirmiş gibi hissettim yazdıklarınızı okurken.
Bunlar nasıl laflar hanımefendi, kendinizi aşagılamayı tercih edebilirsiniz ama bunu genele yaymayın rica ederim.
İhtiyacını gidermek ne bi kere? Oldu olacak tuvalet muamelesi yapın tam olsun. Sanırsın beyimizin çişi gelmiş, artık altın varaklı otel tuvaleti mi bulur cami tuvaletine mi işer belli değil. Ne yazıyorum ben şu an diye düsünüyorum ciddi ciddi ama sizin kadınları koydugunuz konum bu.
Erkekler hayvan mıdır? Hayattan tek beklentileri ilişkiye girecek bir kadın bulmak mıdır? Hadi diyelim öyledir bunun için evlenmeleri gerekiyor mu gerçekten hele de Türkiye gibi sizin zihniyetiniz, kadını pazardaki domatese eş tutan anlayışınız yüzünden her şeyi kendilerine mübah gördükleri bi düzende.
Kadınların da tek derdi yumurtalarını dölleyip doğan yavruya bakacak bi adam bulmak herhalde sizin mantıgınıza göre.
Belgesel mi bu?
İnsan kadın erkek fark etmeksizin sizin sandıgınızın aksine tek yönlü degil karmaşık yapıda bi canlıdır. Sizin duygusal zekanızı bu denli körelten nedir bilmiyorum ama insanlıgın kalanını da pesinizden sürüklemeye kalkmayın lütfen.
İnsan neden yirmi otuz sene beraber yaşamadığı bi insanla yaşasın. Çevresinde onu seven bi ailesi kardeşi kuzeni komşusu veya arkadaşı illaki birileri var. Sevdiği herkesle de beraber yaşıyor değil. En nihayetinde amaç budur. Daha önce de demiştim toplumsal değerler olmasa idi evlilik de olmazdı ve o değerler yıkılmaya başladığından evliliği de gereksiz bulanların sayısı artmakta.
Bütünüyle uymak zorunda değil tabi, bu değerler içinde yer etmeseydi dediğinizi yapabilirdi. Sizi severken başkasını da sevebilir. İnsanın gönlü geniş. Fakat kültürümüz buna müsait değil. Madem herşeyi yaşıyordunuz mesela neden evlendiniz? Yüzük mü imza mı sevgi?Toplumsal değerlere uygun bir sevgililik dönemi yaşamadık. Üç koca yıl boyunca tatil de yaptık, gezdik dolaştık ve seviştik de. Sonra maddi şartlarımız olgunlaşınca evlendik. Sevgi, bağlılık ve hayatı paylaşma gayesi vardı sadece. Bir gün sevgi biter boşanırız, hayatta her şey olabilir. Ama ayrılsak bile o bilmem kaç senenin sevgisini yok etmez.
Ayrıca sevgiliyken iş yerinde bir kadın da sizin gibi düşünüyordu. Sadece içi boş bir şekilde kadınlığıyla sevgilimi tavlamaya çalıştı. Neticede iş yerine ve müdüre taciz olarak ihbar etmesi üzerine kadın kovuldu. Yani amacı sadece seks olsaydı lan üç yıldır aynı kadınla sevişiyorum nereden duyacak dur sevişeyim derdi.
Yani sizin gibi düz mantık sevişemiyoruz bari yoklukta evlenelim demediğimizden eminim.
Sizi gerçekten seven birileri olmadı sanırım hep cinsel meta olarak görüldünüz onu hırsı bu. Ama genelleyemezsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?