- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
hımmmm bu soru değişik...evet merhamet çok önemli. Yanlış anlamazsanız size bişey sormak istiyorum. Siz ibadet ediyormusunuz ? sizin için ibadet ne demektir ?
peki çalışmasaydınız sizinle yine evlenmek istermiydi ? bunu da sordunuz mu ?Sordum öyle saçma sorular. O da "sen olduğun için, kendin olduğun için" dedi. Maddi durumunu değil ama maaşını arkadaş olduğumuz için zaten biliyordum hatta mühendis olmasına rağmen komik bir maaşı vardı ama sorun etmedim. Malvarlığını da ilerleyen zamanlarda öğrendim zaten kendisi sonradan görme olmadığından hiç bahsetmemişti.
Allah mesut etsin ne diyelim :)Sen dualarımın tecellisisin demişti.. İşte sonrada evlendik.
peki çalışmasaydınız sizinle yine evlenmek istermiydi ? bunu da sordunuz mu ?
o zaman eşinizin kıymetini bilin ne diyelim :)Beni işim, mesleğim için sevmediği için evlenirdi elbette. Zaten bir süredir işsizim ama bu sorun olmuyor.
Dini konular yasak arkadaşım burada.evet merhamet çok önemli. Yanlış anlamazsanız size bişey sormak istiyorum. Siz ibadet ediyormusunuz ? sizin için ibadet ne demektir ?
merak etmediniz mi yani ? benim hangi özelliğimden etkilenip beni seçti diye ?Bana saçma geliyor neden ben sorusu
Sormadım sormamda ben olmasam başlası olcak zaten
o zaman eşinizin kıymetini bilin ne diyelim :)
siz inanç falan deyince bende o yüzden yazdım yoksa ne sorar ne de yazardım kusura bakmayınDini konular yasak arkadaşım burada.
İbadetle ilgili bir sorunuz varsa başka forumlarda yazışın.
kadınları para makinesi olarak gören erkeklere sinir oluyorum. bi kaşık suda boğasım geliyor resmenTeşekkürler :) Bu ikinci eşim. İlk evliliğimde eski eşim illa çalışacaksın eve para getireceksin demişti, hatta ben kapanma arefesindeki şirketten dayanamdım çıktım diye dünya ile hakaret etmişti. Her insan bir değil benim ilki çok yanlış bir seçimdi.
Benim için sorun yok.siz inanç falan deyince bende o yüzden yazdım yoksa ne sorar ne de yazardım kusura bakmayın
tmm bir ara okurum artıkBenim için sorun yok.
Forum kurallarını okuyun bence.
kadınları para makinesi olarak gören erkeklere sinir oluyorum. bi kaşık suda boğasım geliyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?