Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ?

Neden ben demedım tabı ama bı keresınde bazı seylerın sebebı yoktr sevgı ask bı sebebe baglanamaz baglansaydı adı ask olmazdı demıstı mutlu hıssettım bız ck zıt karakterlerız malesef sadece ask uzere evlendık maddıyat gıbı sıralamam olmadı ancak maddıyat evlılıgımızı gecıktrdı ıyı bır ıs bulana kadar bekledık

ay ben ara ara sorarım, tatmin edici bir cevap almadım henüz :)))

maddiyatını sormuşsun.
çok zor bir soru bu, diyemem ki önemsiz, ama ilk sıralarda değildi kesinlikle.
şunu diyeyim o zamanlar benim yarı maaşıma çalışırdı kendisi, ama asgari ücret de almazdı.
hani maaşı çok düşük olsa beni engeller miydi bu durum gerçekten emin olamıyorum.
ama bakıyorum da hayatımda hiç maddiyatı seçmemişim, muhtemelen engellemezdi ama kesin cevap vermek çok zor.

peki çalışmasaydınız sizinle yine evlenmek istermiydi ? bunu da sordunuz mu ?

peki çalışmasaydınız sizinle yine evlenmek istermiydi ? bunu da sordunuz mu ?

Beni işim, mesleğim için sevmediği için evlenirdi elbette. Zaten bir süredir işsizim ama bu sorun olmuyor.

Muhafazakar olmaması, eğitimli olması, kültürlü olması, düzgün bir karakterinin olması.

Benim için bunlar olduktan sonra gerisi gelir, geldi de, çok güzel bir evliliğimiz ve bebeğimiz var.

Ayrıca yoo sormadım yani niye sorucam bana ne, sevmiş ki evlenmiş çok saçma bir soru.

o zaman eşinizin kıymetini bilin ne diyelim :)

Teşekkürler :) Bu ikinci eşim. İlk evliliğimde eski eşim illa çalışacaksın eve para getireceksin demişti, hatta ben kapanma arefesindeki şirketten dayanamdım çıktım diye dünya ile hakaret etmişti. Her insan bir değil benim ilki çok yanlış bir seçimdi.

sormadim ama bugun sormak dustu aklima simdi :)
meddiyat pek siralamada degildir benim icin, ama egitimi ve calisma istegi onemlidir.
bunlara sahip olan insanda zaten Allah nasip ederse maddiyatli olur olmazsa da oldugu kadariyla yetinmeli.

kadınları para makinesi olarak gören erkeklere sinir oluyorum. bi kaşık suda boğasım geliyor resmen

kadınları para makinesi olarak gören erkeklere sinir oluyorum. bi kaşık suda boğasım geliyor resmen

Hayır ben zaten çalışırım ben de paramı kazanmak, kendi ayaklarımın üstünde durmayı seviyorum ama bir dönem olur iş bulamam şu an mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…