Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ?

ben sormadım aklıma bıle gelmedı
okumus kendını gelıstırmıs ve ıyı bı ıste calısıyor olması kımsenın hakkını yememesı bundan cok korkması benım hakkım gecerse gecsın helal olsun ama ben haksızlık yapmıyım der cok calıskandır ısını cok severek yapar ıse gıderken cok mutludur sabah cok erken uyanır duzenlıdır aıle kavramı gucludur haklıya haklısın eder laga luga yapmaz bunlar yeterlıydı benım ıcın

yani direk neden ben diye sorulmaz ama hani sohbet arasında falan bu konular geçti mi diye de merak ettim.
Konunuz öyle ama konunuza göre cvp verdim.
Tabi ki konuştuk hala da konuşuruz sevdiğimiz sevmediğimiz herşeyi huylarımızı neden birbirimiz sevdiğimizi falan

Anladim. Konunun icinde de bunu yazsaydiniz daha iyi olurdu sanirim.
Sende görücülere aor niye ben diye. Bence bunu sormakta bir sakincasi yok ama sizi görücüye gelenler zaten fazla tanimiyordur kesin güzelliginden yada işinden dolayi diyecekler yani bilemedim

Hiç sormadım . Ne cevap veriler ki
Erkekler çok konuşmayı ve böyle soruları sevmez kanımca
Maddiyat yoktu biz çıkarken .üni. Öğrencisiydik o da ben de. Ve onun güzel bi meslek sahibi olacağını bilmek bana gurur veriyordu açıkcası. Maaştan çok mesleği önemli benim açımdan .

gelenler tanımıyor ama aracı olanlar tanıyor beni

yaptığı

tmm olur o zaman. bana gelen taliplerim genelde din ve ahlak için talip olduklarını söylüyorlar. bazende durum değişiyor tabi
bugüne kadar hiç kimseyi beğenmedin mi? aradığın ne ?

kalbim ısınmadı hepsi bu öyle aman aman çok özellik beklemiyorum. ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk diye düşünüyorum açıkcası
cok az kadın böyle düşünür. çocukken cok arkadaşın var mıydı?
maddiyat senin için ne kadar önemli ?

peki ilk 4 sıralamayı öğrenebilirmiyim özel değilse ? ayrıca 80-90 bin tl ne borç yapmış ki ? hiç aklınza takılmadı mı bu konu ?

Dediğim gibi öyle bir listem yoktu, şimdi şu anda salladım 5 veya 6 diye. Zira evlilik falan düşünmüyordum kesinlikle. Kabul ettim çünkü bu kişinin benim hayatımı daha iyiye, daha mutluya, daha huzurluya götüreceğine, birlikte olmanın ikimizin hayatını da bir üst seviyeye taşıyacağına ikna oldum.

Benim evlenmeye ikna olmamın belirli sebepleri vardı;

1. Beni ne kadar çok sevdiğinden asla şüphem yoktu.
2. Kendimi onun yanındayken kesinlikle güvende hissediyordum, dokunulmazdım.
3. Dışarıda gayet ağır oturaklı bir adamken başbaşayken tam bir sincap, sürekli kıkırdıyorduk.
4. Merhametliydi.
5. En seçkin toplantıda da, en salaş ortamda da yanımda olabilecek kültürel birikime ve ağırbaşlılığa sahipti.
6. Hayattan beklentilerimiz ortaktı.
7. Evcimendi.
8. Romantikti.

Evet bunlardan sonra maddiyatla ilgili bir iki şey koyabilirim belki. Demek ki 9 veya 10. sıralarda falanmış.

Bu arada evlenmeyi 2014 yılında kabul ettim, o günden bu güne her güzel şey katlanarak çoğaldı. Yani adamda bir değişme, beni ikna ettikten sonra farklı davranma yok.

Borç konusuna gelince, eşimin ikinci evliliği. İlkinde resmen etinden sütünden faydalanmışlar ailecek. Eşya, düğün, takı, sonrasındaki istekler vs vs vs.
Borçları duruyordu. Hiç umursamadım bile, hayatta para ile hallolacak hiçbir şeyden korkmam ben. Nedir yani ödeyip gidiyoruz işte.

Hatta bu arada kendi nişanımızı,düğünümüz falan yaptık.

Her günüm şükürle geçer, yanyana olduğumuz her sabah gülerek, gülümseyerek uyanırız.
Hayata bakışımız karşımızdakini mutlu etmek üzerine kuruludur. Alışverişe çıkınca ben ona pantolon aldık diye sevinirim,o bana ayakkabı aldık diye mutlu olur.

En gıcık soru oysaki daha kaliteli soracak sorular var , aslında çoğu önemli sorular gençler sormuyor , evlendikten ssonra akılları başlarına geliyor
biz gençlere tavsiyede bulunabilirsiniz o zaman. Mesela ne soralım karşımızdaki insana ?

İlaki erkek çocuk doğurmam şart mı? Annen veya baban yaşlandığında ortaklaşa mı bakacağız, daha çok var sorular
biz gençlere tavsiyede bulunabilirsiniz o zaman. Mesela ne soralım karşımızdaki insana ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…