Konunuz öyle ama konunuza göre cvp verdim.yani direk neden ben diye sorulmaz ama hani sohbet arasında falan bu konular geçti mi diye de merak ettim.
şöyle açıklayayım o zaman. bana talip olan insanlar oluyor yada aracılar vasıtasıyla tanıştırılmak istenen kişiler oluyor. Benimde aklıma geliyor neden bende diğerleri değil diye. aklıma takıldı yani
u soru değişik demişiniz bende değişik olnanın ne olduğunu sordum sizesorun?soruların?sormaya calıştıgın?? fazla ditiyorsun hangi cevabı bekliyorsun?
Hiç sormadım . Ne cevap veriler kikızlar merhaba, hiç Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ? aldığınız cevap ne oldu ? Birde evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler arasında maddi geliri kaçıncı sıradaydı ?
gelenler tanımıyor ama aracı olanlar tanıyor beniAnladim. Konunun icinde de bunu yazsaydiniz daha iyi olurdu sanirim.
Sende görücülere aor niye ben diye. Bence bunu sormakta bir sakincasi yok ama sizi görücüye gelenler zaten fazla tanimiyordur kesin güzelliginden yada işinden dolayi diyecekler yani bilemedim
En önce haramdan kaçınıyorsa ve dedikodu yapmıyorsa buradan bir çıkarım yapabilirsiniz.imanlı olduğunu nasıl anlarsın peki ? (ben anlayamam mesela)
bugüne kadar hiç kimseyi beğenmedin mi? aradığın ne ?yaptığı
tmm olur o zaman. bana gelen taliplerim genelde din ve ahlak için talip olduklarını söylüyorlar. bazende durum değişiyor tabi
gelenler tanımıyor ama aracı olanlar tanıyor beni
kalbim ısınmadı hepsi bu öyle aman aman çok özellik beklemiyorum. ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk diye düşünüyorum açıkcasıbugüne kadar hiç kimseyi beğenmedin mi? aradığın ne ?
bende cevapladım. sorun? soruların bla bllaa..u soru değişik demişiniz bende değişik olnanın ne olduğunu sordum size
cok az kadın böyle düşünür. çocukken cok arkadaşın var mıydı?kalbim ısınmadı hepsi bu öyle aman aman çok özellik beklemiyorum. ne kadar az beklenti o kadar çok mutluluk diye düşünüyorum açıkcası
peki ilk 4 sıralamayı öğrenebilirmiyim özel değilse ? ayrıca 80-90 bin tl ne borç yapmış ki ? hiç aklınza takılmadı mı bu konu ?
ilk başlarda net bir cevap alamasamda sonradan niyetleri ortaya çıkıyor zaten bazılarınınOzaman aracilara sordurun... yada görüstügünüzde sorun ama mantikli cevab alacaginizi düsünmüyorun
Hayalimi anlatmışınız resmen :) okurken çok duygulandım. İnşaallah bende bçyle mutlu bir yuva kurarım canım :)lışverişe çıkınca ben ona pantolon aldık diye sevinirim,o bana ayakkabı aldık diye mutlu olur.
biz gençlere tavsiyede bulunabilirsiniz o zaman. Mesela ne soralım karşımızdaki insana ?En gıcık soru oysaki daha kaliteli soracak sorular var , aslında çoğu önemli sorular gençler sormuyor , evlendikten ssonra akılları başlarına geliyor
çok arkadaşım yoktu ve maddiyatta da geçinecek kadar paramız varsa gerisi boşcok az kadın böyle düşünür. çocukken cok arkadaşın var mıydı?
maddiyat senin için ne kadar önemli ?
biz gençlere tavsiyede bulunabilirsiniz o zaman. Mesela ne soralım karşımızdaki insana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?