- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
peki sen sordun mu sevgiline ? ne cevap verdi ? yada soracak mısın ?kadınları para makinesi olarak gören erkeklere sinir oluyorum. bi kaşık suda boğasım geliyor resmen
tabiki çaılıabilirsiniz ama kadın çalışmak zorunda diyen erkeğe karşıyım ben.Hayır ben zaten çalışırım ben de paramı kazanmak, kendi ayaklarımın üstünde durmayı seviyorum ama bir dönem olur iş bulamam şu an mesela...
şuan bir sevgilim yok ve görücü usulü şeklinde tanışma olduğu zaman eğer iş olacak gibiyse sorarım/sordum da zaten.peki sen sordun mu sevgiline ? ne cevap verdi ? yada soracak mısın ?
sonuç ne oldu ? gördüğün ne cevap verdi?şuan bir sevgilim yok ve görücü usulü şeklinde tanışma olduğu zaman eğer iş olacak gibiyse sorarım/sordum da zaten.
Bunlar konuşulur illaki sevdiğimiz sevmediğimiz kızdığımız biz çok şey konuşuruz herşeyi konuşarak hakederiz ama neden ben diye sorarak değil.merak etmediniz mi yani ? benim hangi özelliğimden etkilenip beni seçti diye ?
değişik olan ne ?hımmmm bu soru değişik...
yani direk neden ben diye sorulmaz ama hani sohbet arasında falan bu konular geçti mi diye de merak ettim.Bunlar konuşulur illaki sevdiğimiz sevmediğimiz kızdığımız biz çok şey konuşuruz herşeyi konuşarak hakederiz ama neden ben diye sorarak değil.
İnternette bişey okumuştum
Kız soruyo neden ben?
Çocuk diyor ki dünyadaki herkesi tanıma şansım olsaydı sen olmazdın heralde :)
Yani bana çocukça geliyo beni seviyormusun diyen ergenlerden bi farkı yok bence
dini konu yasakmış o yüzden cevap vermesem olur mu ?sonuç ne oldu ? gördüğün ne cevap verdi?
sorun?soruların?sormaya calıştıgın?? fazla ditiyorsun hangi cevabı bekliyorsun?değişik olan ne ?
şöyle açıklayayım o zaman. bana talip olan insanlar oluyor yada aracılar vasıtasıyla tanıştırılmak istenen kişiler oluyor. Benimde aklıma geliyor neden bende diğerleri değil diye. aklıma takıldı yaniBana birau tuhaf geldiniz acikcasi niye hee yorum yapani sorguya cekiyorsunuz sizin derdiniz ney? Derdinizi anlatin biz yorum yapalim burasi sorgu cevap deyilki
yüzeysel anlatabilirsin? ayrıca gel dini muhabbet edelim, ibadet şeklin ne diye sormuyorum??dini konu yasakmış o yüzden cevap vermesem olur mu ?
yaptığısorun?soruların?sormaya calıştıgın?? fazla ditiyorsun hangi cevabı bekliyorsun?
tmm olur o zaman. bana gelen taliplerim genelde din ve ahlak için talip olduklarını söylüyorlar. bazende durum değişiyor tabiyüzeysel anlatabilirsin? ayrıca gel dini muhabbet edelim, ibadet şeklin ne diye sormuyorum??
Evlilik programlarinda soruyorlar o sacma soruyukızlar merhaba, hiç Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ? aldığınız cevap ne oldu ? Birde evleneceğiniz kişide aradığınız özellikler arasında maddi geliri kaçıncı sıradaydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?