Evlendiğiniz ya da evleneceğiniz kişiye neden ben diye sordunuz mu ?

Evleneceğim kişiye neden ben diye sormadım doğrusu seviyoruz geleceği paylaşmak istyoruz neden olmasınki:) kriterlerimde maddiyat yok kendim kazanıyprum çok şükür bana yetecek kadar binlerce şükür..o da kendini geçindirsin yeter bana yük olmadıkça ve evin maddiyatınj paylaştıkça bana sıkıntı yok zaten hiç lüks ev araba hayalim olmadı .hayalim tatlı romantik anılar ve güzel mutlu bir evlilik inşallah:))

merak etmediniz mi yani ? benim hangi özelliğimden etkilenip beni seçti diye ?
Bunlar konuşulur illaki sevdiğimiz sevmediğimiz kızdığımız biz çok şey konuşuruz herşeyi konuşarak hakederiz ama neden ben diye sorarak değil.
İnternette bişey okumuştum
Kız soruyo neden ben?
Çocuk diyor ki dünyadaki herkesi tanıma şansım olsaydı sen olmazdın heralde :)
Yani bana çocukça geliyo beni seviyormusun diyen ergenlerden bi farkı yok bence

yani direk neden ben diye sorulmaz ama hani sohbet arasında falan bu konular geçti mi diye de merak ettim.

Bence cilveleşirken sorulabilir haha sormadım ama sorma potansiyeli tsşırım ne varki neden ben ya da beni seviyor musun demenin sakıncası olmamalı ve bence erkek de kızın gönlünü yapabilmeli ben erkek olsam ne derdim çünkü kalbim bi sende attı derdim herhalde ya da çünkü en tatlı sendin derdim:)) ay çok romantik erkek olurmuşum yahu

Bana birau tuhaf geldiniz acikcasi niye hee yorum yapani sorguya cekiyorsunuz sizin derdiniz ney? Derdinizi anlatin biz yorum yapalim burasi sorgu cevap deyilki
şöyle açıklayayım o zaman. bana talip olan insanlar oluyor yada aracılar vasıtasıyla tanıştırılmak istenen kişiler oluyor. Benimde aklıma geliyor neden bende diğerleri değil diye. aklıma takıldı yani

Ya o soru bana inanılmaz itici geliyor. Hani şaşırmış gibi. Yani ben kendimi beğenmiyorum sen nasıl beğendin gibi oluyor. Sormadım hiç. Bana sorulsa sen kendini beğenmiyor musun da şaşırıyorsun derim mesela.
Evlilikte elbette maddiyat önemli birbirimizi kandırmayalım. Ama birinci sırada değildi. Çünkü çevremde inanılmaz kariyeri olan ama karısını inanılmaz mutsuz eden erkekler vardı. İlgisiz ve soğuk kadına değer vermeyen ve bunu her ortamda belli eden.
Haliyle maddi geliri harika olup değerimi bilmeyen bir adamı istemezdim.
Ben karakterinden etkilendim en çok. Tabii ki fiziksel etkilenmek en önemlisi ondan sonrasında ama en çok karakteri önemliydi kariyeri değil. Yani bana fikir olarak uyuyor, vicdanı merhameti olan, ben erkeğim diye gezen maçolardan değil, kıskanç değil, kadına ve kadın haklarına en az benim kadar önem veren bir adamdı. Sadece bunlara baktım. Mesela bizim tanışmamıza vesile olan arkadaşım eşimin rahatlığını ve kıskanç olmamasını hiç beğenmezdi. Sevildiğini hissetmek için kıskançlığa ihtiyaç duyan bir kadındı. Herkesin beklentisi farklı.
Ama ananem en önemlisi merhamet kızım içinde merhamet olsun derdi. Bak buna dikkat edin işte. Haklı çünkü. Karısını döven, annesine karşı ezdiren, milletin içinde ezen, ilgisiz davranan tüm erkekler özünde merhametsiz ve bencil. Merhametli olsun bencil olmasın ve kafanız uysun, kimyanız tutsun yeterli.

Evlilik programlarinda soruyorlar o sacma soruyu
Neden ben?
Kara kasin kara gozun icin seni cok begendim tabiysi ( yalan aslinda para var ona geliyom )

Ay seninkiler sirada mi bi de masallah
Baktin olmuyo siradakiiiii diye bagirir cagirirsin yenisini
Konulariniz bir garip gercekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…