evlendiğinizde ilk vukuatınız :)

B&M

FB & M & YE
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2007
8.556
25
158
37
evet kızlar merak ettim sizlerede sorayım bidedimhihoyyyt
evlendiğinizde evinizde ilk başınızdan geçen sakarlığınız nedir delikafadulden

benim ilk vukuatım
kızartma yapmak için kayınvaldemin cam şişede verdiği sıvı yağı tavaya koymuştum
yağ kızmaya başladı tabi bende yanında patates soydum tam patatesleri atıyordumkiii
vee bommm kızgın yağ bi patladı
tabi aygazın önündeyimm Allah korudu heryer yağ tavan ayaklarımın dibii
ama bende bir damla bile yokk
ama acayip korkmuştum sesten:1shok:
meğer şişenin içi ıslakmış içine yağ doldrulmuş ucuz kurtuldum yanmaktan
temizlemesi çok zor olmuştuu:çok üzgünüm:

iki arkadaşım var onlarında ilk vukuatları yağdan ikiside ne tasadüftürki kızartma yağındankaydirigubbakcemile3

biri tencereyi aygazda unutmuş tencere kapkara olmuşş neyseki fazla bişi yok:1shok:

diğeride aynı şekilde ama o baya korkutucu kızartmayağının açık olduğu aygazı öylece tava üstünde unutup gitmişler:1shok:
akşam eve bi gelmişlerdelikafadulden
mutfağın aygaz kısmı tamamen kapkara nerdeyse yangın çıkacakmış ALLAH korumuşş

hemen söyliyim evlendiğimin yanlış hatırlamıyorsam ilk ramazanıydı...
çay suyunu üstüne koydum vede yumurtaları haşlanması için ocağa koydum ,akıllı ben yatağa girip uyudum...ezanın sesiyle uyandım mutfaga koştum ki çaydanlık simsiyah evin içi duman yumurtalar kömür olmuş...

tavuğu haşlamak için ocağa koydum ve odaya geçtim
uyumuş kalmışım tavuk yanmış tencere yanmış

bende pilav yaptim altini kistim suyunu cekmesini bekliyordum.
dalmisim tv'ye pilav suyunu cekmis burnuma bir koku geldi mutfaga bir kostum tencerenin dibi kapkara .pilav cope gitti dibi tutmus cikartamadimda yepyeni tenceremi attik

canimcigim benim diilde allaha sükür öyle biseyler gecmedi basimdan
ama esimin :)
yeni evliyken biara ben yorgunlukdan koltukda uyuyakalmisim canim ya oda acikmis banada süpriz olsun diye mutfaga girmis fritözü cikarmis icinde kizartma yapmak istemis ama kapagini kapatmak aklina gelmemis :)
yagda kizdikca fokur fokur tasmis bi güzel :)
allaha sükür esime bisey olmadi
ama mutfakdaki perdem oldugu gibi yaglanmis ve malum cikmadi atmak zorunda kalmisdim

gönülyarası
elvira
:roflol:
hep mutfak vukuatı heee
ayy bide uyumuşsunuzzz
ferhatınsınırıyımben kıss ne izliyodun tvdeee:jeyyar:

yorumlarınız için thanks kıslarr

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3
bu konuyu neden acmak istedim biliyomusunuz
nedense hep yeni evlilerde mutfakla özellikle ocakla hatta yağ ile ilgili vukuatlar çoğunlukta oluyo
neden acaba:uhm:CADIARZUkaydirigubbakcemile3

gönülyarası
elvira
:roflol:
hep mutfak vukuatı heee
ayy bide uyumuşsunuzzz
ferhatınsınırıtımben kıss ne izliyodun tvdeee:jeyyar:

yorumlarınız için thanks kıslarr

valla o zamanlar trtde muhurlu guller diye bir dizi oynuyordu basrollerde aydan sener(reklam yapmismi oldum simdi ben naniknanik)o diziyi hic kacirmazdim cok severdim iste onu izlerken dalmisim.

neyse ayni hatayi ikinci kez tekrarlamadik cok sukurkaydirigubbakcemile3

hımmmkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
bu konuyu neden acmak istedim biliyomusunuz
nedense hep yeni evlilerde mutfakla özellikle ocakla hatta yağ ile ilgili vukuatlar çoğunlukta oluyo
neden acaba:uhm:CADIARZUkaydirigubbakcemile3

sekerim cogunlugumuz mutfaga yeni evlendigimizde girmeye basliyoruz . ben bekarken cok girmezdim mutfaga annem sagolsun herseyi yapardi bize surekli (kardeslerim) siz derslerinize calisin ben evin isinide mutfagan isinide yaparim derdi elimizi surdurmezdi.

ben cok acemiydim cok zorluk cekdim . ne zaman yemek yapacak olsam annemi arardim telefon ederdim.cok mutfak bilgim yoktu.bir baskalari 1 saat hersey hazirlar cikardi mutfaktan benim ki 3 saat surerdi :1shok:elim cok yavastirda:çok üzgünüm:beceriksizim mutfak hususunda.

ferhatınşiriniyimben,şekercim mühürlü gülleri bende çok beğenerekten izliyordum maalesef yayından kaldırdılar niyeyse...

düşündümm, düşündüm ama bulamadım kaydirigubbakcemile3 kızlar sizinki gibi vukuatım olmadı hiç ama ilk başlarda sık sık anahtraı kapının dışında bırakrıdımkafamçokkarıştı
hatta bir keresinde biz eşimle yatak odasındayken,karşı komşumuz aynı zamanda ev sahibimiz yaşlı bayan açıp girmişti içeri firssttdaayyyy anahtarı unutmuşun kızım diyee
nasıl toparlandığımızı tarif edemem....
Anahtar kalsa bile yeni evli çiftin evine destursuz girilir mi dimi ama

:roflol::roflol:cok guldum ya cok hossun e ne yapsin yasli teyzeyle amca siizi mi dusuncekdi yaslilar zatennaniknanik

hani çoğunluk yaa mutfak
diğer şeyler nadir
hani çamaşır ile ilgili vaya başka şeyle ilgili bişi yokhkaydirigubbakcemile3

hahaaaa amannnn eve daldıı heeee kaydirigubbakcemile3
baya şok olmuşsunuzdur:roflol:

firstday sen dua etki yaşlı ev sahibin içeri girmiş...
ya hırsız açsaydı içeri girseydi o zaman ne yapardınız anam...
umarım münasebetsiz bi zamanda içeri girmemiştir...delikafadulden

dur bi tane daha var onuda anlatayım..
yine ilk yılımız sular kesik mutfagın ve tuvaletin muslukları açık kalmış...
öylece gece yataga girdik...
gecenin beşbuçugunda kalktım ki ne görem...
anamm evi sular götürüyo halılar ıslanmış eşimi uyandırdım iki saat evin içindeki suları süpürdük beraber...
öyle işte..:))))))))))))))

Benim öyle mutfakla ilgili vukuatım olmadı çok şükür...

1 aylık evliyken anahtarı kapının arkasında unutup kapıyı çekmiştik eşimle. Sonra çilingir çağırdık...

Sonrasında 1 ay kadar sonra ben yine unuttum. Eşim ben çarşıdayken gelip halletmiş. Daha da unutmuyoruz çok şükür. Bir musübet bin nasihattan iyiymiş....

Ama daha kötüsü 2-3 kez dışardan gelip kapıyı açtıktan sonra anahtarı dışarda unutmam olmuştur. Karşı komşum uyarmıştı sağolsun. Artık onuda yapmıyrum çok şükür...

Son düzenleme:
Efenim ilk vukuatım arka arkaya kayıınvalidemin bana aldığı su bardaklarını kırmam oldu. Bi dane bile bırakmadım.Bilmeden köpük köpük yıkarken bardaklar elimden uçuyordu.
İkincisi ve Allahımın çok şükür koruduğu vukuatım ise: Altınlarımı yanımda çantamda taşıyordum. Eve girerken ne acelem varsa, yada kilidimi açamadım bilemiyorum çantamı kapının tokmağına takip, üstüne o çantayı orda unutup eve girmem. Neden sonra çantamı aramaya kalktığımda her tarafı aramıştım ve çantayı bulamayınca dank edip kapının tokmağına baktığımda çantamı yerinde bulunca ne sevinmiştim.İçinde bir sürü bilezik setim vardı.Valla şükür Rabbime korumuş, yoksa kocamın yerinde olsam ben bile zor inanırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…