canimcigim benim diilde allaha sükür öyle biseyler gecmedi basimdan
ama esimin :)
yeni evliyken biara ben yorgunlukdan koltukda uyuyakalmisim canim ya oda acikmis banada süpriz olsun diye mutfaga girmis fritözü cikarmis icinde kizartma yapmak istemis ama kapagini kapatmak aklina gelmemis :)
yagda kizdikca fokur fokur tasmis bi güzel :)
allaha sükür esime bisey olmadi
ama mutfakdaki perdem oldugu gibi yaglanmis ve malum cikmadi atmak zorunda kalmisdim
gönülyarası
elvira
:roflol:
hep mutfak vukuatı heee
ayy bide uyumuşsunuzzz
ferhatınsınırıtımben kıss ne izliyodun tvdeee:jeyyar:
yorumlarınız için thanks kıslarr
valla o zamanlar trtde muhurlu guller diye bir dizi oynuyordu basrollerde aydan sener(reklam yapmismi oldum simdi ben naniknanik)o diziyi hic kacirmazdim cok severdim iste onu izlerken dalmisim.
neyse ayni hatayi ikinci kez tekrarlamadik cok sukurkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
bu konuyu neden acmak istedim biliyomusunuz
nedense hep yeni evlilerde mutfakla özellikle ocakla hatta yağ ile ilgili vukuatlar çoğunlukta oluyo
neden acaba:uhm:CADIARZUkaydirigubbakcemile3
düşündümm, düşündüm ama bulamadım kaydirigubbakcemile3 kızlar sizinki gibi vukuatım olmadı hiç ama ilk başlarda sık sık anahtraı kapının dışında bırakrıdımkafamçokkarıştı
hatta bir keresinde biz eşimle yatak odasındayken,karşı komşumuz aynı zamanda ev sahibimiz yaşlı bayan açıp girmişti içeri firssttdaayyyy anahtarı unutmuşun kızım diyee
nasıl toparlandığımızı tarif edemem....
Anahtar kalsa bile yeni evli çiftin evine destursuz girilir mi dimi ama
ferhatınşiriniyimben,şekercim mühürlü gülleri bende çok beğenerekten izliyordum maalesef yayından kaldırdılar niyeyse...
sekerim cogunlugumuz mutfaga yeni evlendigimizde girmeye basliyoruz . ben bekarken cok girmezdim mutfaga annem sagolsun herseyi yapardi bize surekli (kardeslerim) siz derslerinize calisin ben evin isinide mutfagan isinide yaparim derdi elimizi surdurmezdi.
ben cok acemiydim cok zorluk cekdim . ne zaman yemek yapacak olsam annemi arardim telefon ederdim.cok mutfak bilgim yoktu.bir baskalari 1 saat hersey hazirlar cikardi mutfaktan benim ki 3 saat surerdi :1shok:elim cok yavastirda:çok üzgünüm:beceriksizim mutfak hususunda.
düşündümm, düşündüm ama bulamadım kaydirigubbakcemile3 kızlar sizinki gibi vukuatım olmadı hiç ama ilk başlarda sık sık anahtraı kapının dışında bırakrıdımkafamçokkarıştı
hatta bir keresinde biz eşimle yatak odasındayken,karşı komşumuz aynı zamanda ev sahibimiz yaşlı bayan açıp girmişti içeri firssttdaayyyy anahtarı unutmuşun kızım diyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?