firstday sen dua etki yaşlı ev sahibin içeri girmiş...
ya hırsız açsaydı içeri girseydi o zaman ne yapardınız anam...
umarım münasebetsiz bi zamanda içeri girmemiştir...delikafadulden
bir sabah cezveye su koydum ocağın altını actım vee işe gittim
1 saat sonra aklıma geldi :1shok: dedim kesin ev yandı. allahtan kayınvalide anahtar vardı. gitmişki. cezve artık kararmıs ve erimiş. ucuz kurtulduk
bi akşam bulasık makinesi için deterjanım bitti bende aman nolcak pril koyayım dedim. bulasık makinasının her yerinden köpükler fıskıtmıstı. ilk 3 ayda makine bozan tek kişi benimdir kaydirigubbakcemile3
bir günde halımı bir güzel sildim koslaylan köpüklü köpüklü dedim bide sularını cektireyim süpürgeyle
hangi akla hizmetse. bi baktım duvarda leke var anammm :1shok: ne göreyim. ben halıyı cektikce makine arkadan suları her yere fıskırtmış duvar tv halı yer yer camur gibi olmus. ee toz cektiğin süpürgeye bir de su cekersen ortaya camur cıkar :mymeka:
birde geleneksel olarak kullanılmıyacak hal alan kazaklar 60 derecede yıkamıstım da :mymeka:
ilk deneyimlerin bunlar
1 gün öncesi haber veren eşimin akrabaları yaklaşık 15 20 kişi misafirliğe gelmeye kalktı tabi hemen deli gibi temizlik yapmaya başladım mutfaktayım çamaşır suyunu döktüm halının üstüne gitti canım halı ne yapacağım ben diye düşünürken tülleri yıkadım ütülüyorum kızgın ütü düşmezmi oturma odasının halısının üstüne facia oturup ağlamıştım akşam saat 7 eşimle hemen dışarı çıkıp halı almaya gitmiştik o günü hiç unutamam ne koşturmalıydı. Kabus gibiydi allahtan ikramda bir problem çıkmadı hepsi çok güzel oldu.
Eşim ise umarım akrabalarım bir daha gelmez çok masraflılar demişti.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?