evlendiğinizde ilk vukuatınız :)

Japon Kız
aaa bak iy hatırlattın kek iel ilgili abimin eşi yani yengemle ilgili acayip komik bi anımız vardır anlatayımda gülünnn

şimdik efendim ben bekardım 13 yaşlarında felnadım işte
abimle yengem evelndiğinde aynı evede oturduk bi kaç ay yani onlar yeni evli
yengecimle ben annem ve abim işteyken dedik süpriz yapalım kek pişilerimkaydirigubbakcemile3
girdik mutfağa yengem kitaptan pratik kek diye bi tarif okudu ve hazırladık malzemeyi
dökdük büyük tepsiye anacım kekei bi çıkardık tepsinin ortasında kupkuru bişi olmuşşş bide serttt .meğersem küçük kalıplar içinmiş tarif:1shok:
neyse dedik bida başaka bi kek yaptık kakolu döktük tepsiye bekle bekle pişmiyo çıkardık hamur olmuş üstü yanmışşşdelikafadulden
tabi bu iki keki ayrı bi poşete koyduk çöpe atmak için ,poşetite sandalyenin üstüne koymuştuk hani abim annem görmeism diye yok edicektik kaydirigubbakcemile3
o orda uunutuldu tabi
ondan sonracıma dedikki yengemle şimdi koktu ev keke ,eğer yapmazsak sorcaklar bari bida yapalım dedik yaptık o pişiyoduki annem geldi biz aynen şöylemirmirmirmir
hiç bozuntuya vermiyoruz tabi
amaaa annem oturmuş görmeden torbanın olduğu sandalyenin üstüneee :1shok: tabi unuttuku onu orda
bi kaç saniye sonra annem "aaa bişi oluyo altım sındı dedi" :roflol:
kalktı baktı açtı torbayı aaa bu kekeler ne vs
atıcaktık dedik atılırmı bunlarrr yenir dedi:1shok:
tabi fırındakinide gördü başladı gülmeyeee:roflol:

Son düzenleme:
pek bi vukaatım olmadı çok şükür çaydanlığı ocakta unutup kararması haricinde

ama şu vukuuat sayılırmı:sm_confused:
düğünden 2 ay önce evi tuttuk
temizlik yapmaya gittik benim annem kayınvalidem ben
mutfakta dolapları siliyorum alttada annem yerleri
üst dolabın camı silerken şangurt diye düşüp annemin sırtında parçalandı
şükür rabbime anneciğime bişey olmadı:Saruboceq:
kayınvalideminde yanında mors olmuştum
ama benim suçum değil
mütahit iyi silikonlamamış napiim
eşimde :asigim:sağolsun akşamına hemen yapmıştı bide düşmesin diye diğer yerleride iyice silikonlamıştı

kaydirigubbakcemile3oda bi hatıra işte canımcım
şükür annnecine bişi olmamış :1no2:

ay bak bende çaydanlığı unutmuştum kaydirigubbakcemile3 kapkara olmuştu dibi

aynen arkadasım
iki günlük evliydik,ve aksama misafirler gelecekti
arkadaşlarımız(nedense)
kızartma yapıyordum
bir ara eşimin yanına gittim
aradan uzun bir süre geçtikten sonra
agır bir koku almaya başladım
koşarak mutfaga gittim
offfffffffffffffffffffffff
kötü bir manzaraydı
tencere tutuşmuş,mutfak peçetem tutuşmuş
yağ tenceresının hali iççler acısı
ben o panikle tencereyı alıp lavabonun içine attım
atmamla birlikte tencere alev aldı
neyse mevzu uzun
sağ elimin iki parmagı boydanboya yanık
mutfaktakı kokuyu zaten tahmın edersınız
çiçek gibi mutfagım her sey yeni
elimin acısını unuttum
mutfagıma agladım
biz buna nazar diyoruz ama
buda çok acı oldu

ay canımm allah korumuş boşver canına bişi olmamışş
evet nazar sanırım
bide yeni evlilerle şeytan cok uğraşırmışş ayormak için kötükedihüso

b&m sen de süpersin canım.sen daha süpersin ben gülmekten öldüm :))

bende bu tür olaylar çok olmuştur.
eşimin kolları deri diğer tarafları kumaş olan montunu makinada yıkamıştım .tabiiki montu attık.
siyah tshirtümü çok kirlidir diye 90 derecede 1 kapak deterjan koyarak yıkamıştım.başta bir şey anlamadım. kuruyunca birde baktım gri olmuş tabiiiki oda çöpe.
sonra iç çamaşırlarımı temiz olsun diye çamaşır suyunda beklettim.ben unuttum çıkarmayı .bir kaç gün bekledi onlar çamaşır suyunda. elime bir aldım ki lime lime olmuş.tutamıyorum bile .ıslanmış tuvalet kağııdı gibiydi.
sonra yemek yapacağım buzluktan kıymayı çıkardım.açılsın diye kaloriferin üstüne koydum. mutfağın kaloriferide yüksek.sonra bizim evde bir koku başladı. bir türlü temizlesende havalandırsan da çıkmayan ağır bir koku .meğersem benim kaloriferin üstünde unuttuğum kıyma kokmuş.....
ya yeni evliyken böyle şeyler oluyor işte.....
cep telefonları yeni çıktığında evin telsiz telefonunu çok çantama atıp götürmüşümdür. apartmana girdiğimde evin telefonu çalmaya başlardı.
şimdilik aklıma gelenler bunlar
hatırlarsam yine yazarım..
bu aralar en çok ceple konuşurken dışarı çıkarken çantamı hazırlarım anahtarı vs atarım çantama .bu arada ceple konuştuğum hade evin içinde cebim nerede diye döne döne ararım....

benden roman olur.....malzeme çokşakkıdı

bende bu tür olaylar çok olmuştur.
eşimin kolları deri diğer tarafları kumaş olan montunu makinada yıkamıştım .tabiiki montu attık.
siyah tshirtümü çok kirlidir diye 90 derecede 1 kapak deterjan koyarak yıkamıştım.başta bir şey anlamadım. kuruyunca birde baktım gri olmuş tabiiiki oda çöpe.
sonra iç çamaşırlarımı temiz olsun diye çamaşır suyunda beklettim.ben unuttum çıkarmayı .bir kaç gün bekledi onlar çamaşır suyunda. elime bir aldım ki lime lime olmuş.tutamıyorum bile .ıslanmış tuvalet kağııdı gibiydi.
sonra yemek yapacağım buzluktan kıymayı çıkardım.açılsın diye kaloriferin üstüne koydum. mutfağın kaloriferide yüksek.sonra bizim evde bir koku başladı. bir türlü temizlesende havalandırsan da çıkmayan ağır bir koku .meğersem benim kaloriferin üstünde unuttuğum kıyma kokmuş.....
ya yeni evliyken böyle şeyler oluyor işte.....
cep telefonları yeni çıktığında evin telsiz telefonunu çok çantama atıp götürmüşümdür. apartmana girdiğimde evin telefonu çalmaya başlardı.
şimdilik aklıma gelenler bunlar
hatırlarsam yine yazarım..
bu aralar en çok ceple konuşurken dışarı çıkarken çantamı hazırlarım anahtarı vs atarım çantama .bu arada ceple konuştuğum hade evin içinde cebim nerede diye döne döne ararım....

benden roman olur.....malzeme çokşakkıdı

bende mutfakla alakalı....
eşimle hafta sonu kahvaltı yaptık ve ben çayın altını en kısığa getirmiştim.....
sonra biz abime kalmaya gittik ve bi gece byuna evde yoktuk eve geldim baktımki çaydanlık mahvolmuştu....kapkara allahtan ev yanmamış....
ne üzülmüştüm ve korkuştum ama.....

yaw benim sakarlıklarım olmadı ama potlarım oldu
birgün kaynanamlardaydım onların boyleri vardı 24 saat sıcak su
bana banyo yapıyonmu dedi bende utandım şeyi soruyo sandım hıhı dedim:jeyyar:
iyi ne zaman yapıyon dedi bende allahım bu garı ne soruyo manyakmı ne dedim utana sıkıla hergün dedimsırnaşık şey allahım hiç o kadar utanmamıştım o bana yapmak istiyorsan gir yıkan anlamında söylemiş bende diyom ne soruyo sonra gülerek odaya gitti ben anlamamın kıtlığı yüzünden yerin dibine geçtim bu 1. sırada 2. potum var

yatak odamın somyası kırıldı bizde gittik eşimle baza aldık
kaynanamda daha yeniydi sizin somya niye değiştirdiniz dedi
bende ne yenisi anne kırılmıştı o kadar üstünde zıplamaya somyamı dayanır dedim:roflol:
allahım yine yerin dibine girmiştim aslında demek istediğim görümcemin düğünü bizim evde olmuştu bütün kızlar en altta ben hepsi üstüme atlamıştı somya kırılmıştı şu hababam sınıfındaki gibi onu anlatmak istemiştim :roflol:

3. eşim küçük görümceme köpek almıştı çok güzeldi görümcemde saklıyo kimseye vermiyordu kaynım oğlu olunca köpeği getirde burak oynasın dedi ...görümcemde yok vermem ben kimseye o köpeği dedi
bende hee bizede gösteriyoda elletmiyo çok kıymetli dedim
dedim ve yerin dibine geçtim odada herkes vardı kaynımda çok güldü kıpkırmısı olduk hepimizde çay içiyoduk boğazımızda kaldısırnaşık şey
daha çok varda aklıma gelenleri yazdım şincilik

Bi iki vukaatta benden :jeyyar: ilk vukaatım düğünden bir hafta sonrasında bulaşık makınesiyle oldu aslında tamda benım vukaatım sayılmaz gamyoncuiremsu bi kaç günde anca doldu makıne bende çay demledim film izlerken içmek için oturma odasına gittim çay bitip bardakları muftaga getirdim (ki lambanın anahtarı kapının arkasında diye ışıgı açmadan girdim) ayağımda bi sıcaklık hıssetmemle sanıyesınde bagırmam bir olmuştu :1shok: meğer makıneyi tezgahın altına yerleştirirken hortumunu tam oturtmamışlar makıne aldıgı bütün suyu dışına vermiş apar topar makıneyi boşalt halıyı kaldır tezgahın altını kurut kaydirigubbakcemile sonrada oturup saatlerce gülmüştük bi anda o kadar işi nasl yapabildik die -tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ikinci vukaatımda makıne kazasından hemen 2 gün sonra eşimin halası ev görmek ve hayırlı olsun amaçlı bize gelecekmış her zaman yaptıgım hemde herkesin çok beğendiği kurabiyelerim olmuştu cokacimcoook normalde ağıza alındıgı an dagılan kurabiyeler neredeyse taşla bir olmuştu-tatlicadiarzu- o zamanda fırının ayarlarını tam bilmıyordum zaten ikramada çıkarmayacaktım kurabiyeleri :1ninca: ama fırını açtıgım an halanın mutfaga girmesiyle bu plan suya düştü mecburen çıktı oda ikramakaydirigubbakcemile2

:roflol::roflol::roflol:
ay alah iylini versinnn

ev tlfnu diyince gene aklıma geldi
kızlar bişi anlatıcam deli demeyin kafasız demeyin ama gülebilirsiniz inanın gerçek.

benimde ilk evlendiğimde diilde hamileyken ev ve cep telefonu ile ilgili çok komik anılarım vardı
bi gün ev telefonunu ile konuşurken mutfağa gittiğim ve tl kapadım o sırada buzluktan bişi cıkardım ama ne düşünceyle nasıl bi daldınla yaptıysam ev telefonunu buzluğa koyardım bi kaçkere yaptım bunu:1shok:kaydirigubbakcemile3:roflol:
çoğu kezde cep telefonunu ev telefonunun şarjına koyardım
(telsiz telefon kaydirigubbakcemile3)

vidangel valla acayip potlar kırmışsın bende bazen çok kırarım heheee eşimde ççok güler kaydirigubbakcemile3

"naz"li kız
aa siz anlattıkça aklıma geliyo bak
geçen sene kışın küçük odamda oturuyoduk daha slaona geçmemiştik
bbeiş küçük diye orası yetiyodu
neyse orda balkonumuz var tam balkon kapısının yanıda pc masası vardı
pazar günü idi ben pc de oyalanırken eşimde çöekyatta bebeişimizi seviyodu neyse
ben hep pc başındayken ayakrımı kasanın üstüne uzatırım ogünde öyleydi...
ve ogün acayip kovadan boşanırcasına yağmur yağıdu
meğer bzim balkonun gideri tıkanmışyağmurda şiddetli bastırınca balkon göl olmuş
bende o sırada ayaklarımı yere indirdim ki ne göreyim her yer odanoın kapısına kadar su olmuş haberimiz yok
yağmurun gürültüdsünden balkon kapısından sızan suyu görmemişiz

baya uğraşmıştık temzilemek için (((

"ilk vukuatım" çok komikti hala gülmekten kırılırız eşimle hatırladıkça :roflol:
kaynanmlara gititik daha 2 haftalık evliyiz ...
kaynanam sofra kurmuştu bizde oturduk, sonra mutfağa gitti bir şey almak için,kapıyıda kapattıydı malum kış soğuk girmesin diye....
o yokken eşimde beni masumcana öpüyordu aniden sessizce kaynanam çıkageldi (normalde ayak sesleri tak tuk ederdi yani bilirsiniz geleceğini ama her ne hikmetse o gün sessiz ve sakin girdi odaya) bizde tabi kıp kırmız geçtik utancımızdan sonra da pişkin pişkin dediki "dudağında bir şeymi varadı kızım?" :roflol:
ben sadece sustum.....
muahahaha eminim gısgançlğından çatlamıştır o an sırnaşık şey

:roflol: ben bir makine dolusu bulaşığı deterjansız yıkamıştım :roflol:
sonraki bir gün de eşimle patates kızartıcaz diye az kalsın evi yakıyoduk Allah korudu

duramadım bende hemen anlatayım bızde yenı evlıydık aslında tamda degıl 9-10 aylık..
aslında benım degıl dogalgazın sucu..
gun ısıgında bellı olmamasına alısmamıstım..
kım gelse evıme aynı sorunu yasıyor..
haftasonu sabahı kahvaltı ıcın caydanlıgı ocaga koymustum..
arkaaslarlar aradı bruncha cagırdılar..
neyse bızde cıktık evden saat 10 falandı..
aksam eve geldıgımızde saat 6 sıralarıyı..
mutfaga bır gırdım koku yok ama caydanlık kendınden gecmıs..
kapkara olmus
ev nasıl yanmadı hala anlamıyorum Allah cok buyuk..

Kızlar süpersiniz ama benim aklıma hiç vukuat gelmiyo:sm_cool:

sadece ilk bikaç haftalık evliyken üzüm yediriyodum eşime bende o da bana vercek diye açtım ağzımı baktım dalmış tv izliyo
bi tepem attı harbi öküzsün dedim ama normalde asla böyle kelime kullanmam bana bi bakış attı ömre bedel.ben bidaha demedim o da artık hep üzüm yediriyo bana :roflol:

babaannem anlatırdı şu anıları varmış çok komik

şimdi köyde yaşlı kadınlar oturmuş muhabbete cinsellikle ilgili espri yapıyolarmış.aralarından biri bilmece sormuş. " ak donun içinde dik durur nedir bu " i miş.yanlarında bi yeni gelin varmış tabi jetonu düşmemiş kızın.anlamamış ne olduğunu kaydirigubbakcemile3
Kapıdan kayın pederi girmiş aaaa baba sana bi bilmece sorcam ak donun içinde dik durur nedir bu demiş :bbo: delikafadulden

ardından derin bi sessizlik bürümüş ortalığı :roflol: :jeyyar:

ay bende anlatıyım
şimdi 1 aylık fln evliyiz beyaz camasırları yıkıcam.. beyaz ama pembe kurdelası olan camasırım vardı bişi olmaz die attım bilmiyorumkismile camasırlar bi cıktı pembe kaydirigubbakcemile3 veee kocişimin tüm beyaz gömlekleri,tişortleri iç çamasıırları herseyy hemen koslayla fln beklettim gömlekler cıktıda eşim 1 hafta pembe camasır giydi :lepi: bişi demedi tabi dikkat ederisn bidaha olmaz dedi sonra 2 hafta fln oldu ben yine beyazları atıyorum bu seferde içine kırmızı karısmıs akannehir bi baktım kocamın en sevdigi tişort hala haberi yok tişortünün pembe oldugundan :lepi: kış oldugu için giymiyo yaza kadar allah kerimm

bi kerede eşimle tartıstık nese eşim işe gitti bende sigara içicem cakmak bulamadım ocaktan yaktım yeni kahvaltıo yapyıgımız için caydanlık ocakta duruyo ben sigarayı yaktım sonra ocagı kapatmamısım tabi sölenip duruyorum kendi kendime 2-3 saat sonra eşim geldi ben kokuyu bile duymamısım düşününnn ocak sönmüşşşş kocamda beni intihar edicem sanmıs
allahtan kocişim geldi yoksa tahtalı köyü boyluyodum

kızlar harikasınız yaaa
çok güldüm sizde gülün emiii
çok güzel anılae bunlar ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…