- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 37
Bayıldım gülmekten yaa ..
harikasınız valla
:roflol::roflol::roflol:
aynen sempatiksalakcinni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bayıldım gülmekten yaa ..
harikasınız valla
ay sabah 5te duşa girmiştim gecenin düğüünün yorgunlugu üstümdeydi küvötte uyuya kalmışım tam 2saat su buz olmuş eşim bayılcak halde bulmuştu çok kusmuştum berbat bi gündü hehe adam korkmuştu buruş buruştum hehe
selam kızlar çok keyif aldım bende yazıyım dedimm:)))
kaynanamın çayı çok güzel olur nasıl bu kadar güzel dediğimde 2-3 marka çayları harmanlayıp kavanozlara koyduğunu söyledi dedim bende yapim hamarat olacam yazemuszemuseve eşim aldı o dediği markları bende mutfakta yere bir sofra bezi serdim 3 paket çayı ortaya döktüm harmanladım bi güzel iki koca kavanozum vardı koydum özenle kavanozlara kalktım kavanozun birini koltuk altıma aldım diğerinide aldım koltuk altımdaki kavanoza çarptım nasıl oldı anlamadım kavanozum dibi düştü bütün çaylar yere döküldü sinirden geberdimmafoldumben
bir diğeri kayananm gene sütçüden süt alıyor sütçüsünü bana da ayarladı haftada bir gün geliyor iki kilo süt alıyorum neyse sütü aldım ocağa koydum kaynıyor bende albümlerimi aldım oturdum albüm bakıyorum (bu arada mutfak ve oturma odası bir )neyse aradan kaç saat geçti bilmiyorum hiç koku daalmamışım nasıl bir boyuttaysamaklinialirimsmilesüt bitmiş tesadüf su içmek için kalktığımda gördüm haybeye gitti
ayyy canım yaa gülermisin ağlarmısın durumu oldu bende kaydirigubbakcemile3 allahtan bişiy olmamış aklinialirimsmile
ilkayım allah sen ne yapsın kız o süt kokusu gitmezde evden yaa kaydirigubbakcemile3
çay olayıda iyiymişş :lepi: çok güldüm kaydirigubbakcemile3
sekerim cogunlugumuz mutfaga yeni evlendigimizde girmeye basliyoruz . ben bekarken cok girmezdim mutfaga annem sagolsun herseyi yapardi bize surekli (kardeslerim) siz derslerinize calisin ben evin isinide mutfagan isinide yaparim derdi elimizi surdurmezdi.
ben cok acemiydim cok zorluk cekdim . ne zaman yemek yapacak olsam annemi arardim telefon ederdim.cok mutfak bilgim yoktu.bir baskalari 1 saat hersey hazirlar cikardi mutfaktan benim ki 3 saat surerdi :1shok:elim cok yavastirda:çok üzgünüm:beceriksizim mutfak hususunda.
benim de mutfakla iligili kötü bi anım yok..
amaa çamaşır ve ütü kurbanı oldum iki kere kaydirigubbakcemile3
eşim bazen gravatlarına yemek vs.. döktüğü için , elde yıkama programında yıkarım hep..birşey de olmaz.. yeni aldığımız bi tanesi kesinlikle yıkanmıyormuş meğer delikafadulden buruş buruş geri çıktı ütüledim düzeltmeye çalıştım ama nafile kaydirigubbakcemile3
bir kere de eşimin gömleğini yakmıştım..daha doğrusu ütü gömleğin etiketine yapışmış ben hala ütülemeye devam ediyorum tabii..gömlek kırmızı yanık parçacıklara bulanmıştı kaydirigubbakcemile3
bir kere de eşim kurutemizleden aldığı takım elbisesinin pantolonunu yolda düşürmüş kaydirigubbakcemile3 nasıl fark etmediyse artık :roflol: ben de eve gelince hiç kontrol etmeden asmışım dolaba..bayağı aramıştık pantolonu..
takım yeniydi de, ama ona uygun renk başka bi pantolon bulamadığımız için yazık oldu takıma kaydirigubbakcemile3
CADIARZUzincirleme sakarlık bende çok yaparım :kedi:kızlar gerçekten çok eğlendim okurken. bir tanede ben anlatayım.
bende ilk evlendiğimiz ayda çorba pişiriyodum bir ara baktım çorba taşmış çok titizim ya hemen dedim sileyim şu kurumasın. açtım deterjan dolabını kola şişesi içinde beyaz bişey var dedim bu cifdir herelde annemler evin inşaat temilziğini yaparken açık aldılar galiba.
onu bir güzel ocağımın üzerine döktüm anaaam ne göreyim meğer benim kola şişesinde ki cif, yağlı boyaymış. hemen silyim dedim mutfakdaki bezlerle toparladım attım lavobanın içine baktım bez yetmedi banyoan alayım dedim koştum banyoya baktım kapı kapalı o yağlı boyalı ellerimle yeni yaptırdığımız amerikan kapının kollarını tutuverdim anlayacağınız orasıda rezil oldu.
sonuç olarak ocağı çorba lekesindden temizledim ama geri kalan her yer rezil oldu:)))
CADIARZUzincirleme sakarlık bende çok yaparım :kedi: