Bunun disinda baska sikintilar var mi? Bakkal ihtiyaclari bana cok tuhaf gelmedi acikcasi.
Ortak yaşadığınız yerde ailesini arayıp isteklerini sorması niye sorun? Eski bir alışkanlık işte.
Sizi bu konuda muhtaç bırakıp ailesini görse anlarım da. Şu durumda biraz abartı olmuş.
Yais anlama ama toplu alisverisi neden kocan yapicaksin kayinpederin yapsin kocan dogru soylemis bir ekmek bir yogurttan bisey olmaz sen biraz sacma dusunuyorsun ... 45 yasinda kadina siz neden ust bas alicaksiniz ki gezen tozan herseyi bilen kadin kendi alir ... sen yogurda ekmege takmissin .... senin bahsettiklerin alinacak edilecekler daha masrafli ve gereksiz hareketler ... bence sen hic akil verme ....naparsa yapsin bu kadarcik seylerden bisey olmaz ....
Birazcuk abarti geldi bana senin tutumun. Esin seni de arayip soruyormu eve ne lazim gibi gibi seyler yada sen isteyince git kendin al mi diyor? Eger öyleyse kizmakla haklisin ama iki tarafi da idare etmeye calisiyorsa fazla üstüne gitme derim
Sen bunlari buyutup esinin onune koyarsan zaten cok surmez o evlilik dikkat et
Insanin annesine babasina soylenmis soz cok agrina gider.Ki gercekten bu kadar konusulacak bisey degil
adı üstünde altlı üslü evlenirken bunu biliyordunuz sürekli eşinizden birşey bekliyecekler eşinde yapacak siz hafta sonu plan yapıcaksınız mesela hooop annesi babası oğlum şu tanıdıklara gidelim diyecekler sizde gideceksiniz planı iptal ederek vs vs siz orada durdukça bu sıkıntılar bitmeyecek haberiniz olsun
Aynı yerde yaşamanın sıkıntıları.
Bu hep böyle sürecek,boşuna sıkmayın canınızı.
Aynı apartmanda oturmanın sonuçları bunlar. daha neler var duyduğum karı koca öğretmen.adamın ailesiyle yaşıyorlarken maaş kartları kayınbabadaymış. Sonuç boşanma. Başka bir çift 15 yıl boyunca evlerinde yemek yapıp yememiş hep akşam yemekleri kayınvalidelerde yemişler. Çok abartmamak lazım. Acil bir durumda eşinizden isteyebilirler ama her gün olması abartı. Hoşlanmamanız çok doğal, sonuçta sizin de kendi bütçeniz kendi hesabınız var . Bir süre sonra vazgeçerler umarım
Altlı üstlü oturmayacaktınız bence madem oturdunuz ailesiyle içli dışlı olmasını da kabullenmeniz gerekir. Benim annem alt katımda otursa annemden çıkmam büyük ihtimalle eşimle de aram bozulurdu
Bana da saçma geldi, evden çıktı psikolojisine girememişler. Arada bir olur ama günlük ekmek alışverişini sizin eşiniz neden yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?