- 26 Eylül 2010
- 17.558
- 32.867
- 798
Hala evin genç erkeği modundalar anlaşılan. Sadece ekmekle kalsa bari...
Arada olsa bende bişey demem ki.. Ki gerçekten lazım olsa eşime kalmaz ben koşarım..
Bu her gün.. İstisnasız her gün..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arada olsa bende bişey demem ki.. Ki gerçekten lazım olsa eşime kalmaz ben koşarım..
Bu her gün.. İstisnasız her gün..
Ben de bir sorun göremedim. Kafayı bunlara takmaya değer mi?Esinizle mutlu mesut yaşamak varken.
Ayata post: 47182727 .!.:Bunun çözümü o evden ayrılmak.
Calisiyor musun ?
O örnekleri verip yapalim diyen kisiyle,eve gelirken ekmek/yogurt almasina takan ayni kisi nasil olabiliyo.
Sizin dusunce yapiniz biraz farkli sanki.
Sanki öyle gibi.
Değmez tabiki 3 günlük dünyada ama takıyor işte insan..
Deve diyar ilişkisi desene..
Erkekler olaya asla kadınlar gibi bakmaz .
Sen ne kadar eşine , bak aldığın ekmek/yoğurt mesele değil ... bizim artık ayrı bir hanemiz/yuvamız var ... her şeye senin koşturman sanki o evin biricik oğlu olmaktan kopamayıp , bu evin eşi olduğuna alışmanı zorlaştırır da desen ... bunun sosyolojik , psikolojik bir çok nedeni de saysan ...
Sen bunları saydıkça eşinin gözünde sadece ;
Anneme aldığım iki ekmek bir yoğurdun lafını eden kadın ! olacaksın .
O yüzden bence artık bunu dillendirme . Dillendirmeden çare bulmak biz kadınların zekası için zor mesele değil bence .
Sirf altli ustlu oturuyosunuz diye bu durum yasanmaz yani bu bi bahane degil. Arada sirada eşiniz ailesine bi şey lazim mi diye sorabilir ama her gün olmasi can skan bi durum. Empati kurmasini sağlayin, belki o şekilde sizi anlayabilir. Kaldi ki esiniz kendisini geri cekse bile kv o mesafeyi koyacak birine benzemiyor. L
Hayır çalışmıyorum..
İnşallah.. Ama devamı gelir..
Takıldığım yer aileye bişey alınması değil.. Her gün eve geliyorum ne lazım diye aranması ya da gelirken bunu al denmesi..
Belkide 2 aylık evli olduğum için endişelerim de olabilir.. Eşim evimizi benimseyemez diye korktuğumdan da bu düşüncelere bürünmüş olabilirim..
Böyle deyince oldu ,diger turlu celisiyodu cunku yazdiklariniz.
Insallah korktugunuz gibi olmaz,mutlu huzurlu uzun omurlu olur evliliginiz.Allah ayirmasin.
Empati kurmasini sağlayin da yontem size kalsin. Çunku teorik olarak yaptiginda hicbi sorun gormuyo alt tarafi ekmek yogurt diyo misal, sizin bakis acinizdan bakamiyor. Bi sekilde bunu anlayabilmesini sağlarsiniz belki o anda sizin ne dusundugunuzu hissettiginizi anlayabilir. Tabi bu durum çozuldu diyelim kv de frenlemeniz gerekecek
Bende bu şeklilde düşünüyorum.. Altlı üstlüyüz diye bu şekilde olmamalı.. Benim nazarımdaki durumlar bu şekilde değil ayarı bildim ama eşim yapamadı sanırım..
Benim ailemde yakın bende mi arasam her gün acaba? Ya da annem çalışan bir kadın, gidip yemeğini yapsam evini düzeltsem hala o evde yaşayan kızmış gibi davransam.. Anlar mı?
Empati kurmasini sağlayin da yontem size kalsin. Çunku teorik olarak yaptiginda hicbi sorun gormuyo alt tarafi ekmek yogurt diyo misal, sizin bakis acinizdan bakamiyor. Bi sekilde bunu anlayabilmesini sağlarsiniz belki o anda sizin ne dusundugunuzu hissettiginizi anlayabilir. Tabi bu durum çozuldu diyelim kv de frenlemeniz gerekecek
Siz aslında kaynananizin vurdumduymazligina takilmissiniz. Ama karakteri degistiremiyoruz maalesef. Allah beterinden saklasın. Demin de yazmıştım esinizle aranizi açmayın bosverin
Tabi ki öyle ama daha altlı üstlü oturup ayrı yaşamayı başaranı göremedik toplumumuzda maalesef.
Ortada evlilik bitirilecek bir durum görmüyorum.. Kolay mı öyle..
Altlı üstlü oturmanın cilveleri he..
Acil durum olsa eşim akşam geliyor ben koşup gidip alayım hiç sorun değil..
Gezmeye gelince fink fink gezip ekmek almamaları sinir ediyor beni..
Ki bütçe konusu.. Girmiyorum bile hiç..
Altlı üstlü oturmak bir arada yaşamak değildir ki.. Bence annesinin evinden çıkmayacak olan kişi evlenmemeli.. :)
Tabi ki öyle ama daha altlı üstlü oturup ayrı yaşamayı başaranı göremedik toplumumuzda maalesef.
Kimi kv ler ne yazikki bu durumu kullanabildikleri kadar kullaniyor:) nebiliyim ona da bi sekilde alttan imalar laflar falan soyleseniz belki msji anlar. Tabi isine gelmeyecegi icin onu da bilemicem. Siz yine eşinize odakli calisin bence kv bosverin:)