Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bunun dışında bir çok şey var aslında..
Mesela onları gezmeye eşim götürecekmiş.. Telf. Edip biz sıkıldık dışarı çıkar bizi diyorlar.. Biz dediğim kayınvalidem ve görümcem.. Kapı gibi kocası var yanında neden eşimden istiyorlar ben çözemiyorum..
Benim kv de öyle canim bizde yakın oturuyoruz senin anlattigin seyleri ben de yasiyorum. Gezmeye hastaneye alisverise gidecekse eşimi çağırıyor. Kayinbabam hayatta arabalari da var ama iste böyle bu modellerde... ben biraktim artik ne yapiyorlarsa yapsinlar... cunku esime niye boyle dedikçe o benim anemmm diyip sinirlerimi iyice ziplatiyor sanki bizim annemiz yok... bosver sen de.
Benim kv de öyle canim bizde yakın oturuyoruz senin anlattigin seyleri ben de yasiyorum. Gezmeye hastaneye alisverise gidecekse eşimi çağırıyor. Kayinbabam hayatta arabalari da var ama iste böyle bu modellerde... ben biraktim artik ne yapiyorlarsa yapsinlar... cunku esime niye boyle dedikçe o benim anemmm diyip sinirlerimi iyice ziplatiyor sanki bizim annemiz yok... bosver sen de.
Bende bu şekilde düşünüyorum arkadaşım..
İlla erkeğin almasına gerek yok ki bu eşim ya da kayınpederim.. Kendi de alabilir.. Evde 17 yaşında kız var o da alabilir.
Cnm yeni evlisin sanirim
Bekarkende boyleydi sanirim hep esin aliyordu ekmeği adetlerini bozmuyorlar :)
Bi ekmekle kaliyorsa iyi valla dert etmeyin varsin alsin gelirken
Gezmelerede cagiriyorlarsa sizde gidin yani arada olur
Benim esim buzdolabi aliyor annesine surekli alisveris ben bisey demiyorum desem kotu oluruz
Cnm yeni evlisin sanirim
Bekarkende boyleydi sanirim hep esin aliyordu ekmeği adetlerini bozmuyorlar :)
Bi ekmekle kaliyorsa iyi valla dert etmeyin varsin alsin gelirken
Gezmelerede cagiriyorlarsa sizde gidin yani arada olur
Benim esim buzdolabi aliyor annesine surekli alisveris ben bisey demiyorum desem kotu oluruz
Bekarliktan gelen aliskanlik degilse o zaman ay aman evlendi bizden koptu demesinler diye yapiyor buyuk ihtimal
Cok sıkıntı degil bosverin alsin hatta sizde aldirin esinize hergun ekmeğini vs. Siz alacaksanizda almayin :)
Bekarliktan gelen aliskanlik degilse o zaman ay aman evlendi bizden koptu demesinler diye yapiyor buyuk ihtimal
Cok sıkıntı degil bosverin alsin hatta sizde aldirin esinize hergun ekmeğini vs. Siz alacaksanizda almayin :)