altlı üstlü oturdgunuz için evden ayrıldıgını anlamamış olabilirler. küçük şeyler canınızı sıkmayın çünkü düzeleceğini sanmıyorum
Sağolsunlar bizde yuva kurduğumuzu anlayamadık.. Körler sağırlar ilerliyoruz resmen..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
altlı üstlü oturdgunuz için evden ayrıldıgını anlamamış olabilirler. küçük şeyler canınızı sıkmayın çünkü düzeleceğini sanmıyorum
Diliniz sussun aklınız çalışssın bulursunuz bir yolunu nasılsa. Ama benim gözümde çokta haksız sayılmassınız.yoğurt ekmek değilde oraya buraya keyfi götürmesi konusunda haklısınız. Eşinizi tanıdıkça bir çözüm yolu mutlaka bulursunuz.
Ah bu kvler surekli gelinleriyle ustunluk savasinda. Bence kv bunu yaparak sana gözdağı veriyor. Bak sen geldin ama o hala bizim ona gore tavri gibi geldi bana. Tabi yaniliyor da olabilirim. Kendi kızı da varmis hic düşünmüyor biz de bir sure yasadik bu problemleri ama sagolsun annem gorumcem ve ben birlesip kvyi frenleyebildik yoksa benim beyimin de anlayacagi yoktu.
+1Sen de annene öyle yap. Evlatlık görevim de. Evden ayrıldım diye yapmayalım mi kiskaniyorsun de. Madem onlar bizim aile böyle diyor abi diye havaya girdiriyorlar ,sende bizde kız evlat çok önemlidir de.
Sen de annene öyle yap. Evlatlık görevim de. Evden ayrıldım diye yapmayalım mi kiskaniyorsun de. Madem onlar bizim aile böyle diyor abi diye havaya girdiriyorlar ,sende bizde kız evlat çok önemlidir de.
Taviz verme. Madem kendi kızına görüşme diye akıl veriyor sende aynısını yap. Mesafe koy, gitme gelme ama eşine surekli anne şöyle iyi böyle iyi diye konuş. Yani lafta çok sev ama icraate gelince hicbir şey yapma;-)
Evet iş buna döndü zaten artık, benimde bişeyler yapmam lazım.. Evim yuvam dedikçe ben, gelen duruma bak..
eşin hala ailesinin yaninda yaşıyor gibi olmuş ama bunlarin sana zarari dokunmaz küçük şeyler takilma ilerde baska eve gecince yalan olur hepsi. bu işin eziyeti eşine o da halinden memnunsa boşver bi ekmek almakla arada bi onlari gezdirmekle bisi olmaz idare et azcik huzursuzluk cikmasinMerhaba arkadaşlar..
Kayınvalidemle altlı üstlü oturuyoruz.. Karşılıklı seviyemiz var.. Ne o habersiz gelir ne de ben..
Sorunum eşim.. Her Allah'ın günü anne eve geliyorum bişey lazımmı diye arıyor.. O aramadan bazen kayınvalidem arıyor.. Gelirken ekmek al yoğurt al diye.
Bir yanım ailesidir tabi diyor.. Bir yanım bu kadar olmaz onun evi ayrıldı artık diyor..
Kayınvalidem yaşlı olsa anlayacağım.. 45 yaşında dinç kadın.. Çok geziyor.. Evde 17 yaşında görümcem var.. Gezmeler havada uçuşuyor.. Diyorum ki sen o evden çıktın artık.. Ekmeklerini yoğurtlarını kendileri düşünecek.. Ya gezmekten geliyor kayınvalidem marketin önünden geçiyor girip almıyor eşimi arıyor.. Zaten yeni evliyiz.. Adam kendi evini anlayamadı.
Evlatlık görevimi yapıyorum diyor.. Bende 2 ekmek almakla 5 kilo yoğurtla evlat olunmaz.. Bayram geliyor gidelim annenin alışverişini yapalım. Giymeye bişey alıncaksa alalım evine tatlı alalım.. Anneannenin mezarına götür anneni duasını etsin diyorum.. Evlatlık böyle olur diyorum.. Onları ben yapmam babam yapsın diyor. Beni kıskançlıkla suçluyor. Lütfen bir akıl verin kıskanç mıyım... Bana bu kadarı abartı geliyor.. Hepimizin annesi var.. Bende çok yakın oturuyorum ama böyle davranmıyorum..
Taviz verme. Madem kendi kızına görüşme diye akıl veriyor sende aynısını yap. Mesafe koy, gitme gelme ama eşine surekli anne şöyle iyi böyle iyi diye konuş. Yani lafta çok sev ama icraate gelince hicbir şey yapma;-)
İç içe olduğunuz sürece çok normal alışkanlıklar kolay kolay bırakılmıyor. Evi taşıyın problem bitsin bana göre çok normal bir durum ama sizi rahatsız ediyorsa tek çare taşınmak olur,yoksa ne var ekmek alsın, sorsun evlenince anne, baba unutuluyormu ailesi tabiki çok Normal!!!
eşin hala ailesinin yaninda yaşıyor gibi olmuş ama bunlarin sana zarari dokunmaz küçük şeyler takilma ilerde baska eve gecince yalan olur hepsi. bu işin eziyeti eşine o da halinden memnunsa boşver bi ekmek almakla arada bi onlari gezdirmekle bisi olmaz idare et azcik huzursuzluk cikmasin![]()
Evet oyun oyna. Kvlerin yaptıkları ne?Cok mu açık davranıyorlar?
Oyun oynayayım yani .:)
Çok keyfi ama.. Gezmeye gidip ekmeğini almayan insanlardan bahsediyoruz.. Ya da marketin önünden geçip ihtiyaç almayıp eşimi arıyorlar... Ve bu durum her gün oluyor.. Ben rahatsız oluyorum.. Herkesin ailesi var.. Her gün olunca normallikten çıkıyor bence..
Edelim bakalım inşallah kendi yorulur bıkar.. :)
Konunuzu okudum. Benim nisan attigim ailede boyleydi. Yanlis anlamadiysam esiniz evin buyuk cocugu. Gorumcenizde kucugu. Burda bicok bayan bosverin demis. Ama iki aylik evlilikte hâlen anlayamadilarsa sanirim bundan sonrada anlamazlar bence. Hatta ileri bile gidebilirler. Benim eski kvde sizin kv gibi gezer gezer sonra aksam olunca oglunu markete gonderirdi. Kizlari evin prensesi. Abi nereye gidiyosa o da giderdi. Her istegi olurdu. Konunuzu okurken eski nisanlimla evlendiniz zannettim o derece benziyor anlattiklariniz. Insallah cok yormazlar sizi. Ve kisa zamanda anlarlar ogullarinin evlendiklerini...
Görümcem bi yere giderken eşime soruyor eşim gidemezsin derse babam var benim deyip babasına soruyor. Tamam derse eşim, babaya sormadan gidiyor gideceği yere..
Kayınvalidemde gülüyor kendini önemli zannetsin deyip göz falan kırpıyor, eşimden bahsediyor önemli hissetsin derken.. Benimki adam oldum izinleri ben veriyorum diye sultan süleymanlık taslıyor..Yine böyle bir izin mevzusunda abine neden soruyorsun annen baban sağ onlara sor dedim... Bizim ailemiz böyle diye çıkıştılar.. İmayı geç direk söyledim yine anlamadılar..
Buyuk gorumcenle aran iyiyse ona citlat biraz yani cok belli etme rahatsizligini cunku onun annesiyle konusmasi daha farkli oluyor ya da annen de girebilir araya. Dedigim gibi ben de yasadim bu durumu ve annem kvmi karsisina alip kvmin beni uzdugunu bu durumun esimle aramizda huzurluk yarattigini ve benim sahipsiz olmadigimi guzel bir dille anlattı.
İnşallah bir çözüm yolu bulabilirim.. Susma moduna çektim kendimi bakalım ne olacak.. :)
Evet tavır ondan olabilir.. Bende bu şekilde düşünüyorum galiba..
Benim görümcem yani büyük görümcem de eşinin ailesiyle iyi değil.. Kendi kızına görüşme etme diye akıl veriyor.. :)
Evet oyun oyna. Kvlerin yaptıkları ne?Cok mu açık davranıyorlar?
Konunuzu okudum. Benim nisan attigim ailede boyleydi. Yanlis anlamadiysam esiniz evin buyuk cocugu. Gorumcenizde kucugu. Burda bicok bayan bosverin demis. Ama iki aylik evlilikte hâlen anlayamadilarsa sanirim bundan sonrada anlamazlar bence. Hatta ileri bile gidebilirler. Benim eski kvde sizin kv gibi gezer gezer sonra aksam olunca oglunu markete gonderirdi. Kizlari evin prensesi. Abi nereye gidiyosa o da giderdi. Her istegi olurdu. Konunuzu okurken eski nisanlimla evlendiniz zannettim o derece benziyor anlattiklariniz. Insallah cok yormazlar sizi. Ve kisa zamanda anlarlar ogullarinin evlendiklerini...
Ekmegi yogurdu da babasi alsin madem?
Buyuk gorumcenle aran iyiyse ona citlat biraz yani cok belli etme rahatsizligini cunku onun annesiyle konusmasi daha farkli oluyor ya da annen de girebilir araya. Dedigim gibi ben de yasadim bu durumu ve annem kvmi karsisina alip kvmin beni uzdugunu bu durumun esimle aramizda huzurluk yarattigini ve benim sahipsiz olmadigimi guzel bir dille anlattı.
Sizi anlıyorum aynısını yaşadım konu yoğurt ekmek değil evde babayi baba gibi görmüyolar sanki iki evin babası eşiniz gibi davranıyorlar esin seni de onları da memnun etmek için çırpınıp duruyo.ayni apt dasin hergün sahitsin olanlara ayrılsan kocan yine yapacak ama görmüceksin ve üzgünüm düzelmiyo sen konuştukça evliliğinde yipraniyo
Ona söylemiyorlar ki bile..
Aram iyi de, nasıl çıtlatayım kan can onların.. Daha beter olursa bi de...
Aynen öyle.. Ekmek meselesi değil bu... 2 ev bakıyor eşim resmen.. Ama mesela eşim yok desin bişeye hemen babanın altından girip üstünden çıkıp istediklerini yaptırıyorlar.. Arada yok dedi 1 ya da 2 kere zaten genelde yapıyor dediklerini..
Benim gorumcem her zaman beni savunmustur o yuzden onunla da paylasirim ben bu tarz mevzulari sizin de oyle bir muhabbetiniz varsa diye dedim ya da siz de ailenizi arkaniza alacaksiniz. Siz konussaniz Kv size karsi esinizi doldurabilir ama anneniz konusursa cekinir. Bu konudan da hic haberiniz yokmus da aileniz fark edip sizlere caktirmadan araya girmis gibi gorunurseniz kv utanir belki amaci oyun oynamaksa.