- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
Siz dönersiniz ama eşiniz dönemez dağıldı yuvası bir anlık macera peşindeNe yapmalıyım...yanlıştan doneyim mi...ne yapayım
Eşinizin hayatında başka birisi olabilir mi hadi oğlundan sakladı gerçeği ama iş arkadaşlarından niye saklar koskoca 1 yıl geçmiş.Biliyordur herhalde facede soyadım evlilik soyadım beni biliyor tanıyor
Çook buyuk yanlış içindesiniz...kul hakkına giriyorsunuz...bilmeden yanlış bir durum üzerine belirleme yapıyorsunuz.biraz dikkatli olunAz önceki konuda yanış kişiye laf koyup kapattırmıssın... oysa ben yardımcı olmuştum... ikinci üyelik lakırtısı dolaşıyordu yormları okumadan noldu diye sordum..
Sanırım arkadaşlar uyundı diye rahatsz oldunuz ee bunda tilkilip yamaya çlşp eline yüzüne bulaştırıp sonrada yanlş insanlara yanlş yorum yapmıssnz.. seden hanım eşinizin sizi niye slk die kaydettiği anlaşılıyor...
Bence nickinizide slk yapın..
Kul hakkına giren ben deıilim o kesin. Nickini slk olarak değistir demissiniz siz dikkatli olun..Çook buyuk yanlış içindesiniz...kul hakkına giriyorsunuz...bilmeden yanlış bir durum üzerine belirleme yapıyorsunuz.biraz dikkatli olun
Son durum nedir peki,eşinizle ilgili hala saklıyor mu evlendiğiniziÇook buyuk yanlış içindesiniz...kul hakkına giriyorsunuz...bilmeden yanlış bir durum üzerine belirleme yapıyorsunuz.biraz dikkatli olun
burdan çıkan sonuç; eşiniz gerçekte sizi değil o kızı sevmiş. hala onunla beraberse ve onu aldatmıyorsa bu sonuç çıkıyor ortaya malesef6 yıllık bir ilişkinin ardından evlendim... Ayrıldığım şahıs beni on beş gunluk evliyken aldattı aldatmak bir heves değil kişilk bozukluğudur bunu bir kere yapan tadını alan her defasında aldatır kanatimce sizde aldatılacaksanız he gelelim bana affettim ama bitmedi bir yılın sonunda davamı açtım 1 ay öncede boşandım şuan beni aldattığı kızla beraber kızın ailesi bile biliyorr benimle evliyken beraber olduklarını ben ne acılar cekıyorum her gun ah edıyorum hem o eski kocama hemde o kıza allah ikisininde hakkettgını versın kusura bakma sen mutlu olamzsın cunki bosuna dememişler birgün kırdıgın yerden kırılacaksın diye sen belkide kaç tane kalp kırdın boşanmış bir kadın olarak o kadının yuvasının dagılmasında parmagın olmamalıydı şimdi... Oturda haline ağla
Yakinda aldatir su anda aldatmiyorsa bile. Kimse birini sevmedigi icin aldatmiyor, sevmeyen adam birakir, ya da hissizlesir, kopar. 15 gunluk karisini aldatan adam yabancilarin hoarder dedigi sekil bir seydir, yani hepsi benim olsuncudur, hic kaybetmedén hepsini alayimcidir. Aldatmak bir kisilik bozuklugudur, temelinde yalancilik vardir, amaca yonelik yalancilik yapiyor iste. Kimse umursamadigi kisiyi kandirmaya o kadar efor sarfetmez. Bunlar hasta.burdan çıkan sonuç; eşiniz gerçekte sizi değil o kızı sevmiş. hala onunla beraberse ve onu aldatmıyorsa bu sonuç çıkıyor ortaya malesef
Bu arada basligi acan arkadasa degil sozum. . . Yanlis anlasilmasin, kimseyi yargilamiyorum aldatan adam disinda. Ama aldatan adama guvenmek bence cok yanlis, zaten gordugun gibi daha bastan catirdamis iliskiniz, yok ogluna soylemiyor, yok is yerinde gizliyor. Bu adamla olmaz gibi bence, birinin yuvasini yiktigin icin degil, adam kendi yuvasini yikmaya bu kadar acik oldugundan dolayi. Ama yine de bir kadin olarak sana hayatinda mutluluk diliyorum, gercekten. Umarim gelecekte ne gibi bir yol izlersen izle, mutlu ve vicdanin rahat olursun, umarim aldatilan es de mutlu mesut olur, ikiniz de burda kurbansiniz aslinda.Yakinda aldatir su anda aldatmiyorsa bile. Kimse birini sevmedigi icin aldatmiyor, sevmeyen adam birakir, ya da hissizlesir, kopar. 15 gunluk karisini aldatan adam yabancilarin hoarder dedigi sekil bir seydir, yani hepsi benim olsuncudur, hic kaybetmedén hepsini alayimcidir. Aldatmak bir kisilik bozuklugudur, temelinde yalancilik vardir, amaca yonelik yalancilik yapiyor iste. Kimse umursamadigi kisiyi kandirmaya o kadar efor sarfetmez. Bunlar hasta.
Bu arada, ben de eski erkek arkadasim tarafindan aldatilmistim, kizi hic suclamadim. Benim iliskim hakkinda haberi var miydi bilmiyorum ama benim hesabini sordugum kisi o zaman ciktigim okuzdu. Kizin bana sozu yoktu zira, sonra kizla birlikte olmus, bir kac haftaya ayrilmislardi, maymun istahi iste.
Bir haftadır ayrıyız...işyerime geldi bağırdı...eve don diyor...çocuğum için saklıyorum evliliği diyor...inanmıyorum sana dedim her gece arıyor kim var hayatında diyor konu buymuş gibi...o zaman soyle ailene diyorum oğlum duyar diyor...dava açtım dedim...boşanmam diyor..bu ne şimdi...beni eski düzene ikna etmeye çalışıyor...kararlıyım donmeyeceğim....Bu arada basligi acan arkadasa degil sozum. . . Yanlis anlasilmasin, kimseyi yargilamiyorum aldatan adam disinda. Ama aldatan adama guvenmek bence cok yanlis, zaten gordugun gibi daha bastan catirdamis iliskiniz, yok ogluna soylemiyor, yok is yerinde gizliyor. Bu adamla olmaz gibi bence, birinin yuvasini yiktigin icin degil, adam kendi yuvasini yikmaya bu kadar acik oldugundan dolayi. Ama yine de bir kadin olarak sana hayatinda mutluluk diliyorum, gercekten. Umarim gelecekte ne gibi bir yol izlersen izle, mutlu ve vicdanin rahat olursun, umarim aldatilan es de mutlu mesut olur, ikiniz de burda kurbansiniz aslinda.
Bu durumda insan bişeyleri düzeltmek için adım atar değil mi sadece bağırıp kufrediyor....beni suçluyor bahaneymiş bunlar ufak şeylermiş...tamam aileme de söylerim sen uzulme dese belki bitecekti herşey...demiyor...anlıyorum ki bu resti çekmesem kimbilir kaç yıl evliliği saklayacaktı....sonrasında daha da uzulecektim belki...Bir haftadır ayrıyız...işyerime geldi bağırdı...eve don diyor...çocuğum için saklıyorum evliliği diyor...inanmıyorum sana dedim her gece arıyor kim var hayatında diyor konu buymuş gibi...o zaman soyle ailene diyorum oğlum duyar diyor...dava açtım dedim...boşanmam diyor..bu ne şimdi...beni eski düzene ikna etmeye çalışıyor...kararlıyım donmeyeceğim....
Değil inanın anlatamıyorum derdimi...yazışmaları okuyun lütfen dert anlatamıyorum...bir fıruma yorum yaptım konu sahibi gibi yorum yaptınız diye demediklerini bırakmadılar...inanın 2.uyelik değil2. Uyelik degil miydi bu
Ilk kez ömründe duydum bir evliliğin saklandığını hadi oğlundan çekiniyor olabilir,ama annesi nişanlanmış bir başkasıyla ona tepki göstermiyor dediniz ona göstermeyen sizede göstermez belki,hadi çocuğundan sakladı peki iş arkadaşlarından niye saklıyor,başka kadın olabilir mi? Allah yardımcınız olsun çok zor bir durum.Gerçekten bu kadar kanmış ve kandırılmış olabilir miyim...ne çıkarı vardı benden duşunmekten harap oldum
Yalnız yaşayamıyor işte eski eşi kabul etmiyor tek yol sensinGerçekten bu kadar kanmış ve kandırılmış olabilir miyim...ne çıkarı vardı benden duşunmekten harap oldum
Değil inanın anlatamıyorum derdimi...yazışmaları okuyun lütfen dert anlatamıyorum...bir fıruma yorum yaptım konu sahibi gibi yorum yaptınız diye demediklerini bırakmadılar...inanın 2.uyelik değil
An sordum dediği aynen şu...annesi nişanlanmış çocuk sinirden ne yoacağunı bilmiyor bir de bizi duyarsa çocuk kendini hepten yalnız ve ortada hissedecek diyorCocuk icin soylemiyorum dediginde , eski esin nisanlanmis onda sorun yok bizim evliligimizle mi bozulacak psikolojisi diye sormuyor musun Allah askina ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?