evlendik ama evlendiğimizi gizliyor

Hayır ben 6 yıl önce boşanmıştım

boşanma davası açın,eğer ki sizinle devam etmek isterse zaten açıklama yapar çevresine.yok istemezse siz de bu hastalıklı durumdan kurtulursunuz

İlişkiyi öğrenince aramız bozuldu kustuler iki yıl goruşmediler evlenince barıştık.
Gittik imza attık....iki şahitle...toren istedim oğlum var olmaz dedi...madem oğlu vardı niye herkese bunları yaşattı

Hayır ben 6 yıl önce boşanmıştım
Ama sen de hatalısın kızabilirsin bana ama öyle.
Evli bir adamla birlikte oldun, evinin dağılmasına neden oldun. Adam akıllı olsaymış da yapmasaymış bunları ama bir kaosun içine bilerek girmişsin sen. Şimdi her şeyin süt limanı olmasını beklemek fazla değil mi?

Çoook haklısın bunca hatanın içinde en doğru nedir onu arıyırum

Evet söylemiştim o yüzden kustuler...eşimi de sevemediler bu yuzden
evlat olsa sevilmez zaten aileniz ziyadesiyle haklı.yazık etmişsiniz kendinize bence bitirin uzatmayın bu evlilikten hayır gelmeyecek zaten başından belliymiş bile bile ateşlere atmışsınız kendinizi

Çoook haklısın bunca hatanın içinde en doğru nedir onu arıyırum
bunca hatanın içinde bence her şeyi oluruna bırakmak.
Yaptıkların doğru değil sonuçta.
Şimdi eşinin bir kadınla birlikte olmasını ister misin?
İnsanlar neden empati yapmaktan bu kadar uzak ki?

Ne y
Ne yapmalıyım...kendime saygım için...bazı şeyler için geç kalınmış olsa da
başkalarına saygısı olmayan kendine de saygı duyamaz ki.
Saygı zincir gibidir, halka halkadır. Bireysel bir kavram değildir.
Sen bir sürü hayata saygı duymazken şimdi sana saygı duyulmasını bekliyorsun.

başkalarına saygısı olmayan kendine de saygı duyamaz ki.
Saygı zincir gibidir, halka halkadır. Bireysel bir kavram değildir.
Sen bir sürü hayata saygı duymazken şimdi sana saygı duyulmasını bekliyorsun.
Hayır saygı duyulmasını istemiyorum bunca yanlışın arasında en doğru olan nedir onu arıyorum.yargısız infaz yapmayın neolur.kendimi aklama çabam yok.evet yaptığım kotu keşke kendime söz geçirebilseydim...şimdi boşanma davası açıp yuva yıkanın yuvası olmaz sozunu doğrulamalıyım belki de

Öyle evliliğe böyle yaşam...

Boşan gitsin en onurlusu bu olur kendine saygın çok etrafa hiç yok. Eşin belki de başkası var diye gizliyor çocuk bahane ? Sen en başından hata yapmışsın yuva yıkarak hayır gelmez zaten ah almışsındır bayağı

olabilir utanılcak birşey yok ortada en doğal hakları bunları yayınlamaları canınızı yakıyor belli ama çok doğal bunlar
Yok hayır fotoları yayınlayabilirler tabii...sadece gizli değil onu belirtmek istemiştim

sizin boşanmadan başka daha güzel yapabileceğiniz bir şey yok gibi.. Allah yolunuzu açık etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…