- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
sizin evliliğiniz nasıl oldu ailenizin tepkisi nasıldı ?Evet nişanlı ve herkes biliyor
Hayır ben 6 yıl önce boşanmıştımNedense benim de aklıma gelen çevreden çekindiği. Konu sahibinin de eşinden ayrılmış olması ve adamın da eşinden ayrılmış olması. sanki ikisi de evliyken yaşanmış bir şeyler olduğu izlenimi verir insanlara.
Ben de bundan çekiniyor diye düşündüm.
olabilir utanılcak birşey yok ortada en doğal hakları bunları yayınlamaları canınızı yakıyor belli ama çok doğal bunlarBoy boy nişan fotoları sosyal medyada
O zaman bu düpedüz bahane.Evet nişanlı ve herkes biliyor
İlişkiyi öğrenince aramız bozuldu kustuler iki yıl goruşmediler evlenince barıştık.sizin evliliğiniz nasıl oldu ailenizin tepkisi nasıldı ?
peki nasıl anlattınız eşinizin evli olduğunu biliyorlarmıydıİlişkiyi öğrenince aramız bozuldu kustuler iki yıl goruşmediler evlenince barıştık.
Gittik imza attık....iki şahitle...toren istedim oğlum var olmaz dedi...madem oğlu vardı niye herkese bunları yaşattıİlişkiyi öğrenince aramız bozuldu kustuler iki yıl goruşmediler evlenince barıştık.
Ama sen de hatalısın kızabilirsin bana ama öyle.Hayır ben 6 yıl önce boşanmıştım
Evet söylemiştim o yüzden kustuler...eşimi de sevemediler bu yuzdenpeki nasıl anlattınız eşinizin evli olduğunu biliyorlarmıydı
Çoook haklısın bunca hatanın içinde en doğru nedir onu arıyırumAma sen de hatalısın kızabilirsin bana ama öyle.
Evli bir adamla birlikte oldun, evinin dağılmasına neden oldun. Adam akıllı olsaymış da yapmasaymış bunları ama bir kaosun içine bilerek girmişsin sen. Şimdi her şeyin süt limanı olmasını beklemek fazla değil mi?
Ne yapmalıyım...kendime saygım için...bazı şeyler için geç kalınmış olsa daÇoook haklısın bunca hatanın içinde en doğru nedir onu arıyırum
evlat olsa sevilmez zaten aileniz ziyadesiyle haklı.yazık etmişsiniz kendinize bence bitirin uzatmayın bu evlilikten hayır gelmeyecek zaten başından belliymiş bile bile ateşlere atmışsınız kendiniziEvet söylemiştim o yüzden kustuler...eşimi de sevemediler bu yuzden
bunca hatanın içinde bence her şeyi oluruna bırakmak.Çoook haklısın bunca hatanın içinde en doğru nedir onu arıyırum
başkalarına saygısı olmayan kendine de saygı duyamaz ki.Ne y
Ne yapmalıyım...kendime saygım için...bazı şeyler için geç kalınmış olsa da
Hayır saygı duyulmasını istemiyorum bunca yanlışın arasında en doğru olan nedir onu arıyorum.yargısız infaz yapmayın neolur.kendimi aklama çabam yok.evet yaptığım kotu keşke kendime söz geçirebilseydim...şimdi boşanma davası açıp yuva yıkanın yuvası olmaz sozunu doğrulamalıyım belki debaşkalarına saygısı olmayan kendine de saygı duyamaz ki.
Saygı zincir gibidir, halka halkadır. Bireysel bir kavram değildir.
Sen bir sürü hayata saygı duymazken şimdi sana saygı duyulmasını bekliyorsun.
Yok hayır fotoları yayınlayabilirler tabii...sadece gizli değil onu belirtmek istemiştimolabilir utanılcak birşey yok ortada en doğal hakları bunları yayınlamaları canınızı yakıyor belli ama çok doğal bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?