- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
İkinci olur inşallah, artık ssvd yapan doktor daha çok :)Hatice normal doğum yapman ne güzel bende çok istedim ama olmadı hep içimde kalacak sezaryeni hiç önermem karnımdaki uyuşukluk hala sinirimi bozuyo ama mecbur kalınca yapıyosun işte
Çok şükür Gamze fırsatı bulunca sixinle paylaşıyorum çok yorgunum ama mutluyum onun kokusu dokunuşu bana olan mecburi yaşamı yetiyor. Acaba ne zaman gelecek nasıl doğum beni bekliyor diye düşünmüyorum Rabbi Aslıyı da hayırlı zamanda kavuştursun sizlere de hayırlı zamanda nasip etsin. Şimdilik odadan wc çıkıyorum arada yürüyorum dikişlerim için..handecim kavuştun ya kızına bundan sonrası önemlisağlıkla geldi çok şükür
HandeeÇok şükür Gamze fırsatı bulunca sixinle paylaşıyorum çok yorgunum ama mutluyum onun kokusu dokunuşu bana olan mecburi yaşamı yetiyor. Acaba ne zaman gelecek nasıl doğum beni bekliyor diye düşünmüyorum Rabbi Aslıyı da hayırlı zamanda kavuştursun sizlere de hayırlı zamanda nasip etsin. Şimdilik odadan wc çıkıyorum arada yürüyorum dikişlerim için..
Adet gormeye baslamis miydin Kriz??Aslı çıkmamoşlar galiba, anladığım kadarıyla. Ay canım yenidoğan istiyor bebu arada ben hala adet olmadımolmadım. Geçen pembe bir şey geldi gitti, korktum ya, kaza maza Allah korusun
Hareketin kısıtlanmadı mı, o ayak yöntemini yaptın mı bugün de. Çocuğun herbir şeysi hazır mı?Dokısıtlanmast: 43149485 .!.:Krizzzgelen giden yok.. icerde surekli kipirdayan bebe var
Artik haftaya gelcek diyorum bengerci belli olmaz ama artik bende tahminleri yerle bir etti bu minik...
Vakit gecsin diye bi kitap bi tv bi kasimanneleri bi burasi takiliyorm
Allaha sukur hicbiseyim kisitlanmadi benim.. hala tek basima yataktan kalkabiliyorm. Yere oturup kalkma da ayni sekilde. O yontemi bugun de denedim yapabiliyorm.Hareketin kısıtlanmadı mı, o ayak yöntemini yaptın mı bugün de. Çocuğun herbir şeysi hazır mı?
Belki onun isareti olabilir mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?