Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Hatice sezaryanın aslında süte olumsuz bir etkisi yok, çünkü süt oluşumu taa öncesinden başlıyor. Sanırım anesteziden dolayı biraz daha sorun yaşanıyor. Bu arada hoşgeldin :) özge kararınız hayırlı olsun inşallah.

Benim 2-3 kilo fazlam var, kalmaz inşallah. Bir de ben eşimle yeni rolleriniz daha alışamadım, uyum süreci deyiz. Anne baba olunca ilişki tekrar şekilleniyor, alışkanlıklar değişiyor, birbirini tanıma parametrelerine anne babalık da ekleniyor.

Hatice normal doğum yapman ne güzel bende çok istedim ama olmadı hep içimde kalacak sezaryeni hiç önermem karnımdaki uyuşukluk hala sinirimi bozuyo ama mecbur kalınca yapıyosun işte

kızlar sonralarınıza pişmanlıklarınızı eklemeyin rica ediyorum şimdiki yaşadıklarınızla mutlu olun sezeryan olsun normal olsun sağ salim bebişlerinize kavuştunuz ya pişmanım yazılınca sanki dönülmez hata gibi duruyor en hayırlısı buymuş diyip geçin sonrasına bakın sağlığınıza bakın ablamda normalden sonra çok zor toparlandı yürümesi oturması kalkması çok zordu iç dikişleri çoktu çünkü. ablamda sütüm gelmiyor diye mamaya sarılmasaydım keşke der sanki 1-2 ay boyunca süt değilde mama vermiş gibi onada pişmanlık yaşama sen annesin bebeğinin aç kaldığı hissine kapılarak yaptın neticede hiç sütü gelmeyenler bu mamalarla besliyor bebeğini diye telkinde bulunuyorum hep...

sebebiumut hoşgeldin canım ,
henüz hamile değiliz ama kısmetse yakında olabilir istiyoruz ama kısmet arada vazgeçip arada tekrar istiyoruz falan
hayırlısı allahtan..
ömer bebeği öp benim için

Bende Gamzeye katiliyorum. Pismanlik vs yasamayin @okuyucuyum sen keyfinden sezaryan olmadin ya da bilerek tercih etmedin. Sartlar onu gerektirdigi icin oldun ve ilkay bircan da oyle oldu mesela.
Bazi seyler bizim elimizde istememizle alakali degil sonucta..
Allah ne yazdiysa o..
Bebeklere kavusuyoruz sonucta. Herkesin vucudu ve tepkisi ayni olmuyor tabii.

O yuzden.pismanlikyasama yasamayin lutfen

Kimse sagligini evladini riske atmaz ki o durumda.
Hersey normale uygun gidip son.dakika bile.sezaryana.donebilir.
Allah hayirli doktorlarla karsilastirsin.
Onun disinda annelik zaten fedakarlik ve ödün vermek degil mi? Daha gebe olmadan bazi seylerden ödun vermeye basliyoruz.

Sag saglim kucaklarimiza alalim kavusalim. Gerisi teferruat...

handecim kavuştun ya kızına bundan sonrası önemlisağlıkla geldi çok şükür
Çok şükür Gamze fırsatı bulunca sixinle paylaşıyorum çok yorgunum ama mutluyum onun kokusu dokunuşu bana olan mecburi yaşamı yetiyor. Acaba ne zaman gelecek nasıl doğum beni bekliyor diye düşünmüyorum Rabbi Aslıyı da hayırlı zamanda kavuştursun sizlere de hayırlı zamanda nasip etsin. Şimdilik odadan wc çıkıyorum arada yürüyorum dikişlerim için..

Handee Ezgiyle ne guzeldir simdi
Sende ins. Kisa surede toparlanirsin..
Eve ciktiniz mi? Vucut savastan cikmis gibidir zaten..
Amin.ins beklemek hele sayili gunler kala dha da zormus

Aslı nasılsın, var mı gelen giden
Keyfi sezaryanın olan, bebeğin her ağlamasını açlığa yorup emzirmek yerine mama veren, bir de kilolu bebek takıntısı olup yine mama dayayanlar hariç gamzeye katılıyorum. İşin içinde bebek olunca çok özleniyorsun her şeyden çok. Sonra yanlış yaptığını görünce pişman oluyorsun, bit de yapılabilecek bir şeyseşeyse.. Çünkü şefkat damarları baskın oluyor. Önemli olan zarardan dönmek ve mükemmele oynamamak elden geldiğince

Krizzz gelen giden yok.. icerde surekli kipirdayan bebe var
Artik haftaya gelcek diyorum ben gerci belli olmaz ama artik bende tahminleri yerle bir etti bu minik...
Vakit gecsin diye bi kitap bi tv bi kasimanneleri bi burasi takiliyorm

Aslı çıkmamoşlar galiba, anladığım kadarıyla. Ay canım yenidoğan istiyor be bu arada ben hala adet olmadımolmadım. Geçen pembe bir şey geldi gitti, korktum ya, kaza maza Allah korusun

Dokısıtlanmast: 43149485 .!.:
Krizzz gelen giden yok.. icerde surekli kipirdayan bebe var
Artik haftaya gelcek diyorum ben gerci belli olmaz ama artik bende tahminleri yerle bir etti bu minik...
Vakit gecsin diye bi kitap bi tv bi kasimanneleri bi burasi takiliyorm
Hareketin kısıtlanmadı mı, o ayak yöntemini yaptın mı bugün de. Çocuğun herbir şeysi hazır mı?

Hareketin kısıtlanmadı mı, o ayak yöntemini yaptın mı bugün de. Çocuğun herbir şeysi hazır mı?
Allaha sukur hicbiseyim kisitlanmadi benim.. hala tek basima yataktan kalkabiliyorm. Yere oturup kalkma da ayni sekilde. O yontemi bugun de denedim yapabiliyorm.
Sadece 2 gundur sirt ve kuyruk sokumu agrim var bol bol yuruyorum..
Bebegin herseyi hazir.
Valiz kapi onunde.

Kriz dediğin gibi sarı renkli sütüm geliyor... emzirirken aklıma geliyorsun.. Aslı yürüyüş yap evin içinde inşallah senin oğluşun çatıya girer. Benim normal olması için çok uğraştılar ama her şeyde vardır bi hayır.. Allah tan herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…