Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

selammm
kimler çalışıyor ..
ben yarın bile çalışıyorum
bizim bugün tam gün yarın çalışmıyoruz cnm resmi tatil ama gıda iş yerleri hep açık olduğundan çalışıyorsunuzdur o nedenle gıdacı olduğum halde kesinlikle gıda sektöründe çalışmamaya yemin ettim

yok gamzecim ya gıdayla ilgisi yok
benim işim iç kısımla değilki işim bankalarla firmalarla .. gelen müşteri muhasebe anlamında beni bağlamaz
fatura fiş zaten kasada kesiliyor ..
ama işte patronumun anormalliği yarın gelmesem hiçbirşey olmaz

ben genel anlamda gıda dedim canım tatil yapanları kim ağırlıcak kim karnını doyuracak tekstilde aynı avmler kapanmaz restaurantlar kapanmaz bakkallar marketler kapanmaz yani genel olarak gıda işi çok zor ne tatil var ne bayram ne hafta sonu. bizde de cmtsi günü büyük fabrikalar kapalıdır ama bizler çok muhterem emeklilerimizin devlet memurlarımızın evlerine yaptıracağı ufak tefek tadilatlar için alacağı 5-10 vidanın satışı için 4e kadar çalışıyoruz özel sektör zaten sadece kamuya hizmet için var ama kamuya işin düşsün yandın allah yandın dönüp yüzüne bakmaz suratsızlar

Bugün 10 günlük olduk oya inşallah 40 güne kadar değişir gece ayaktayız gündüz hanımefendi uyuyor gelen giden olunca uyuyamıyorum

Masallah zaman nasil geciyor ya ne ara 10gun oldunuz ..
Allah nazarlardan korusun sizi..
Amin canım doğumlarımız aynı hafta olabilir diyorduk aklım sende hayırlısıyla kucağına alsan..10 gündür sanki hayatım sıfırlandı Aslı , emzirirken korktuğunda parmaklarıyla elimi tutuyor ,bebeğinin olması bambaşka bişeymiş zaman çabuk geçiyor.. 2 gün önce göbeğimiz düştü bugünde yıkadık kızımı Annem yanımda Allah razı olsun hem kv hem annem 10 gündür yanımdalar bir 10 gün daha kalacak annem sonra gündüz uğrarım diyor..

Ne guzel ya Hande ..
Insan evladiyla yeniden doguyor bence de.
Amin insallah bende hayirli kavusmak istiyorum artik

Gunaydin bayramimiz kutlu olsun.
Adet agrisi gibi agrim var. Ama dayanilmayacak ya da cogalan birsey degil o yuzden yatiyorum.sancilari anlamamak mumkun degil deniyor ya o yizden izlemdeyim..
Yarin 8.30 nts var bakalim neler gostrecek bana.

Gunaydin bayramimiz kutlu olsun.
Adet agrisi gibi agrim var. Ama dayanilmayacak ya da cogalan birsey degil o yuzden yatiyorum.sancilari anlamamak mumkun degil deniyor ya o yizden izlemdeyim..
Yarin 8.30 nts var bakalim neler gostrecek bana.
günaydınn aslııı..
bence keremcik yola çıkmış ufaktan bence bu haftayı bitirmeden gelecek :)

Aslıııı devam ederse geceye veya sabaha doğurursun heyecanlandım. Benim öyle olduğunda üç saate beşirginleşmişti sancılar bugün burayı sık kontrol edeyim

Suan icin stabil kizlar ayni devam ediyor. Siklasan ya da farkli bir durumum yok..
Suyum gelmiyor . Bende vucudu dinlemeye devam haldeyim...
Belki gercek duruma alistirma halidir bu bilmiyorum..

Merak edersiniz diye yaziyorum..
Sanci kalmadi gibi birsey ... yarina nts var bakalim ne cikacak.
Sizleri de heyecanlandirdim kusura bakmayin.
Ah bu oglan beni mahvetti dualarinizda beni unutmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…