Gununu doldurmadan gelmeyecek demek sevdi yerini keremGunaydin tunaydin kizlar
Eve yeni geldim
Nts iyi cikti 2 tane orta seviye sanci gorundu sdece. Doktorum da beklemeye devam edecegiz dedi. Gununu 2 sinde dolduruyor 3.nde sabahtan gel.dedi.. o zamana gelmezse ne yapacagiz dedim. Simdiden strese girme o gun duruma gore bakacagiz dedi.bizden haberler boyle. Rabbim hayirlisini versin.dualarinizda beni unutmayin.
Insallah Ozgem hayirli sagsaglim kavusuruzGununu doldurmadan gelmeyecek demek sevdi yerini kerem
Ins hersey yolunda ve iyi gidecek aslim daha gunu gelmemis demek ki
Gününde gelen bebek daha iyi Aslı..Allah hayırlı zamanda hakkınızda en hayırlı doğum neyse o şekilde gelsin kerem inşallah..Insallah Ozgem hayirli sagsaglim kavusuruzcok sagol
kızın nasıl hande ay minnoş minnoştur şimdi o çok narin nazik oluyorlar bizim tosuncuk kocaman oldu agu diyemiyor guuu diye ses çıkarıyor
Gününde gelen bebek daha iyi Aslı..Allah hayırlı zamanda hakkınızda en hayırlı doğum neyse o şekilde gelsin kerem inşallah..
Çok şükür iyiyiz canım uyuyup uyanıyor emzirip minnak dudakları ellerini izlemekle geçiyor zamankızın nasıl hande ay minnoş minnoştur şimdi o çok narin nazik oluyorlar bizim tosuncuk kocaman oldu agu diyemiyor guuu diye ses çıkarıyor
kriz kızlar aceleci oluyor sülalede kız çoğunluktaysaAslıııı ayak egzersizin yapabiliyor musun? Keremtoşa bak ya, ne kadar dakik çıktı. Ben bebekler genelde 38-39 da doğuyor sanıyordum ama sanırım sadece bizim aileye hasbebek kaç kilo olmuş, bakalım doktor ne kadr yapılacak, benimki bir yüz gr kadar yanılmıştı.
Valla biz üç kız üç kız bebek doğurduk, en geç 39 da doğuran var. En erken ben doğurdumkriz kızlar aceleci oluyor sülalede kız çoğunluktaysaablam en ummadığı anda geldi bizim bebiş artık ağustos sonu galiba diyordu ablam sonra sabah nişanım geldi diye aradığında sesi titriyordu şaşkınlıktan ben zaten salak gibi tamam diyip kapattım telefonu sonra ağlamaya başladım heyecandan uyku sersemi tepkiler çok garip oluyor kerem seçim sonunu bekliyor galiba
ay hatırlamıyorum desem 3750di sanırım koca kafalıValla biz üç kız üç kız bebek doğurduk, en geç 39 da doğuran var. En erken ben doğurdumBiraz daha dursaymış nasıl doğururdum bilmiyorum sizin bebek kaç kilo doğmuştu?
kriz 32 mmlik maşa ile yapıyorum 24lük olsa daha güzel oluyor zorluğu hiç yok(muş) bende yapamıyordum ama tekniği öğrenince oluyor. saat 7de kalkıp yıkanınca vakit bolluğunda yapıverdimAyyy gamze nin saçlarını bukle yapma yeteneğini çok kıskanıyorum ya, itiraf ediyorum. Ayıp bir şey amabir de yakışıyor, daha da ayıp. Bir de o kadar yoğun çalışmada yapacak vakit de buluyor. Çok çok ayıp, şiddetle kınıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?