Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Günaydın hayırlı cumalar
hayırlı bir haftasonu geçiririz inşallah.
haftaya çok daha güzel bir ülke olmasını diliyorum.
kaygısız ülkem olsun söz bissürü çocuk yapıcam

Gunaydin tunaydin kizlar
Eve yeni geldim
Nts iyi cikti 2 tane orta seviye sanci gorundu sdece. Doktorum da beklemeye devam edecegiz dedi. Gununu 2 sinde dolduruyor 3.nde sabahtan gel.dedi.. o zamana gelmezse ne yapacagiz dedim. Simdiden strese girme o gun duruma gore bakacagiz dedi.bizden haberler boyle. Rabbim hayirlisini versin.dualarinizda beni unutmayin.

Gununu doldurmadan gelmeyecek demek sevdi yerini kerem
Ins hersey yolunda ve iyi gidecek aslim daha gunu gelmemis demek ki

aslıcım oğlanlar gününü bekliyor aksi bir şey olmadığı müddetçe hayırlısı olsun stres yapma sakin sakin bekle oğlunu bakalım 2sine kadar belki gelir

kızın nasıl hande ay minnoş minnoştur şimdi o çok narin nazik oluyorlar bizim tosuncuk kocaman oldu agu diyemiyor guuu diye ses çıkarıyor
Çok şükür iyiyiz canım uyuyup uyanıyor emzirip minnak dudakları ellerini izlemekle geçiyor zaman artık evde iş yapmaya başladım...

Aslıııı ayak egzersizin yapabiliyor musun? Keremtoşa bak ya, ne kadar dakik çıktı. Ben bebekler genelde 38-39 da doğuyor sanıyordum ama sanırım sadece bizim aileye has bebek kaç kilo olmuş, bakalım doktor ne kadr yapılacak, benimki bir yüz gr kadar yanılmıştı.

kriz kızlar aceleci oluyor sülalede kız çoğunluktaysa ablam en ummadığı anda geldi bizim bebiş artık ağustos sonu galiba diyordu ablam sonra sabah nişanım geldi diye aradığında sesi titriyordu şaşkınlıktan ben zaten salak gibi tamam diyip kapattım telefonu sonra ağlamaya başladım heyecandanuyku sersemi tepkiler çok garip oluyor kerem seçim sonunu bekliyor galiba

Valla biz üç kız üç kız bebek doğurduk, en geç 39 da doğuran var. En erken ben doğurdum Biraz daha dursaymış nasıl doğururdum bilmiyorum sizin bebek kaç kilo doğmuştu?

Artik gece sabah olmak bilmiyor bana. Gene adet agrisi gibi agri ve kasigima bicak saplaniyor gibi oldu. Hala ara ara oluyor ayagimi kimildatamiyorum bile o ara.
Bana da.secimi bekliyo gibi geliyo ahh bu bebe ahh..
Bende nisan.misan da gelmicek galiba
Ananas yemeye basladim.Rabbim.hayirli sekilde kavustursun.bizi...
Tek duam bu
Kriz denedim ilk ayagimi attim ama belim kaydi .. ikincide de topugumu parmak icina degdiremedim.

Adaçayı da iç Aslı sancıları kuvvetlendirir demişti doktorum gerçekten daha çok hissediyorsun.benim kız artık sabahları ilk günlerdeki gibi uyumuyor geceler de durum aynı mızık mızık

Ayyy gamze nin saçlarını bukle yapma yeteneğini çok kıskanıyorum ya, itiraf ediyorum. Ayıp bir şey ama bir de yakışıyor, daha da ayıp. Bir de o kadar yoğun çalışmada yapacak vakit de buluyor. Çok çok ayıp, şiddetle kınıyorum

kriz 32 mmlik maşa ile yapıyorum 24lük olsa daha güzel oluyor zorluğu hiç yok(muş) bende yapamıyordum ama tekniği öğrenince oluyor. saat 7de kalkıp yıkanınca vakit bolluğunda yapıverdim

Asliii krizin hareketi yapamadığına gore gelecek artik demek kereeem seçim bebesi olcak galiba
Akrep Burcu erkegi aman allahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…