Evlendik muradımıza erdik-2013 gelinleri sohbet yeri

Asli oglun nasil dusunceli bu onemli secimde annecigim oy kullansin oyle geleyim diyor galiba:)) babanne hareketinde de zorlanmaya basladiysann vakit geliyor demektirr hadi insallah bakalim,
Gamze yeni tarziylaa instagramda boy gosterdi bugun=)gule gule kullan canim

Kizlar cidden oyle olacak ben hep ekim bebesi olur diyordum ama gununu bekleyecekse demek ki
Ozge sorma.tam.akrep olacak basima
Hos benim yukselenim de akrep

Adet sancisi nedir unutmustum bugun iyice hissediyorum. Kasiklarima bi sanci giriyor ayagimi kipirdatamiyorum.
Insallah hayirli dogumumu da yazarim.

Kriz hic bilmiyorum hep wc ye gidip kontrol ediyorum..

Nasipse hayirki haberi paylasirim ben sizleri merakta birakmam.
Ozgem

Kriz hic bilmiyorum hep wc ye gidip kontrol ediyorum..

Nasipse hayirki haberi paylasirim ben sizleri merakta birakmam.
Ozgem
Tuvalete niye gidiyorsun onun geleceği varsa gelir, benimki telefonda konuşurken geldi mesela. Abla suyum geliyor dedim, hala sorular soruyor kv yemek yapmıştı iftara yorulmuş, uzanmıştı. Anne suyum geliyor dedim, doğruydu, tamam birkaç saate başlar sancılar dinlen sen dedi, tekrar uzandı

Uyumadan aslidan.haber var mi.diye baktim.gidiyorum:) belki de hastanededir simdi,Allah'ım kolay dogum nasip etsin insallah

Kizlar hastanedeyim
Yatis yapildi
Aciklik 6 cm... epidural istedim.. bekliyoruz..
Sanki ruyadayim..
Açılma habeecileriymiş demek diğer topikte okudum, yahu nstnin doğru sonuç verme oranı yüzde ellielli, ne kadar güveniyorlar, resmen kızı göndereceklermiş bakmadan...
Belki şu sıralar anne oldun, açılma durmamışsa açılmaların çoğunun evde olması çok güzel, şükürler olsun, bebiş hoşgeldin belki de

Kizlar Allah razi olsun.
Aciklik 8 cm ulasti.. bekliyoruz hala az kaldi hayirli .basi biraz yukarida ama kalp atisi vs hersey yolunda..
Ben de iyiyim dualarla bekliyoruz..
Bir nefeste kurtul inşallah canım, çok az kalmış keremcik de şimdi doğum yolunda, o da uğraşıyor gelmek için. Kolay gelsin keremcik, inşallah çok güzel çok mutlu doğarsın, en istediğin şekilde
Lavin senin de bebiş hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah
Özgeee şimdi Aslı oy veremeyecek mi ya, verir di mi? Yazık bir oy bir oydur... Eşimin bir akrabası seçim günü doğmuş, adı Seçim, duyurulur

Teşekkür ederim canım.

Keremmm hoşgeldin dünyamıza çok dakik olacaksın belliki ömrün bahtın güzel olsun minik kuzucuk

Merhaba kizlar

Allaha sukurler olsun melegimi kucagima almak nasip oldu..
9.20de dogum basladi 9.50de kucagima.aldim bebegimi...
Onu gorunce tum.agri sikinti gecti gitti zaten..
Anca toparliyorum kendimi yazamadim kusura bakmayin.
Normal dogum oldu Allaha bin sukur..
3600 gr ... 52 cm ..
Aklima gelen herkese ikinirken dua ettim..

Annecik ne kusuru, hoşgelmiş bebeğin... Allah mutlu bir hikaye yazsın size. Kilosu çok iyi, tam kıvamında nolur bana onun o zaman serçe parmaklarını ayaklarını gönder. Çok özlüyorum o halleri umarım mutlu bir lohusalık geçirirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…