Hayırlı evlat olsun inşallah cnım Allah kucağına aldırsın..doğuma kaç ayın kaldı. Doyasıya yaşayın tadını çıkarın koca göbeklerinizin ben özledim o halinide ama büyüdükçe daha başkalar.@_meLinDa_bskn DonukPudra Çok sağolun kızlar Amin inşallah, rabbim hepimize hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasibetsin
plum88 gözünüz aydin sağlıkla dogsun canım
Hayırlı evlat olsun inşallah cnım Allah kucağına aldırsın..doğuma kaç ayın kaldı. Doyasıya yaşayın tadını çıkarın koca göbeklerinizin ben özledim o halinide ama büyüdükçe daha başkalar.
Bende gebe hallermi cok ozledim...
Varliklari da ayri huzur tabi.
Her donemin doyasiya tadini cikarin kizlar.
Dogduktan sonra hemen bi tane daha yapayim kismini rafa kaldiriyosun merak etme :)Çok teşekkür ederim kızlar Amin inşallah 4 aylık şuan 5 ay daha var doğumaBen zaten şimdiden diyorum Allahım hamilelik ne güzel bişeymiş herkes üstüme titriyo, hiç bi iş yaptırmıyolar falan hemen bi tane daha yapayım diyorum
Dogduktan sonra hemen bi tane daha yapayim kismini rafa kaldiriyosun merak etme :)
Ben de aynıyım rahatıma düşkünüm 40 gün sonra bi bakmışsın onsuz bişey yapmak istemiyorsun dün eşimle doğumdan sonra ilk defa sinemaya gittik hep onu sayıkladım elleri şöyle tepkileri böyle diye anlattığım kişi babası sanki bilmiyorDimi yaaa çok zordur tahmin edebiliyorum Eşimin yoğun ısrarları olmasa uzun süre daha düşünmezdim ben o derece rahatıma düşkünüm Uykusuz kalmak , bebeğe bağımlı yaşama,eşinle eskisi gibi vakit geçirememe bunların hepsine kendimi alıştırmaya çalışıyorum ,doğunca şoke olmamak için
Ben de aynıyım rahatıma düşkünüm 40 gün sonra bi bakmışsın onsuz bişey yapmak istemiyorsun dün eşimle doğumdan sonra ilk defa sinemaya gittik hep onu sayıkladım elleri şöyle tepkileri böyle diye anlattığım kişi babası sanki bilmiyor
İlk planda bebek geliyor tabii ama erkekler geçmişteki ilgiyi çok bekliyor eşlerinden. Eskisi gb elde açma börek yapmıyor diye yakınıyordu arkadaşımın eşi
Canım ben bide eşime aşırı derecede düşkünüm , eşimde çocuklara tapıyo resmen korkuyorum benimle artık ilgilenmez diyede kime desem ohoo eşin korksun Bak bakalım doğurunca gözün bebekten başka kimseyi görmiycek diyolar
Hahahah ben normalde de hiç elde açma börek yapmadım sıkıntı yok ozamanİlk planda bebek geliyor tabii ama erkekler geçmişteki ilgiyi çok bekliyor eşlerinden. Eskisi gb elde açma börek yapmıyor diye yakınıyordu arkadaşımın eşi
Canım iyiyiz çok şükür. Kızımla bekliyoruz doğuma yaklaştık iyice. Keremle nasıl gidiyor? Alıştınız mı anne-oğul doğum sonrası hayata?P PembePaltolu nasilsin? Bebeginin cinsiyeti belli mi ? Nasil gidiyor hamileligin?
Allah bir avazda kurtarsin insallah. Hayirli kavustursun kizina.Canım iyiyiz çok şükür. Kızımla bekliyoruz doğuma yaklaştık iyice. Keremle nasıl gidiyor? Alıştınız mı anne-oğul doğum sonrası hayata?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?