- 25 Mart 2012
- 18.080
- 43.186
- 798
- Konu Sahibi HerSey_Guzel_Olucak
-
Vays, demek bu da mümkün.Evliliğimi anlatmaktan hoşlanmıyorum, bir garip oluyor, sakil duruyor ama 24 yıl olacak, aşkla evlendik, birimiz bir sebeple evden ayrı kalsak ağlayarak gidiyoruz, ki bu adamla ben 15-20 yıldır işini evden yürüttüğü için 7/24 bir aradayım.
Ya aşk yanlış biliniyor ya evlilik bilemiyorum
Evliliğimi anlatmaktan hoşlanmıyorum, bir garip oluyor, sakil duruyor ama 24 yıl olacak, aşkla evlendik, birimiz bir sebeple evden ayrı kalsak ağlayarak gidiyoruz, ki bu adamla ben 15-20 yıldır işini evden yürüttüğü için 7/24 bir aradayım.
Ya aşk yanlış biliniyor ya evlilik bilemiyorum
Bence kesinlikle karakter de etkili bunda, siz birbirinizin gerçek anlamda ruh eşi olmuşssunuz ben inanıyorum ruh eşi kavramına beyaz atlı prenslere falan :)
Vays, demek bu da mümkün.Hakkaten maşallah. O sizin de güzelliğinizden, birbirinizi tamamlamanızdan demek.
İki tarafda da bencil hiç yok gibi olsa gerek.
Mune abla
HanimKelesimiGetir
Ablalarım ben tam sizin gibiyim valla, aşk bana güzel bir duygu gibi bile gelmiyo, hoyrat bi kere, yıkıcı, sevgi daha dingin hele içinde merhamet de varsa, biliyo musunuz ben babam vefat ettiğinde annem ve kardeşimle ağlamadığım kadar eşimle birlikte ağladım, o ağladı ben ağladım, en büyük acımı onunla göğüsledim, bu minnet benim için çok kıymetli...
Evet gerçekten biz birbirimizin ruh eşi olmuşuz, bunu flört döneminde anlayamamıştık, evlenince aşk bitiyor diyenlerin tersine bir durum yaşadık, heyecan var mı? Kavuşamayan aşık heyecanı yaşamıyoruz ama birbirimizden ayrı kalmak zorunda kalırsak arabeske bağlıyoruz, 5 yılı flört 29 senelik beraberlik, sanki birbirimizden öncesi yok gibi.
İnşallah biz de 20li yılları görürüz evlilikte Allah herkesi yerine yakıştırsın
Ya kizlar bitdi demiyorum sadece degisti diyorum tabiki esimi cok seviyorum sik sik sariliyorum opuyorum kokluyorum sadece eskisi gibi olmuyor ilk aylar daha ic iceydik yanimdan 5 dakika ayrilmazdi sadece zamanla boyle olmasina bozuldum qaliba
Amin, Allah herkesi eşiyle huzurlu mutlu etsin, aşk tutku bir yana, evliliklerde en önemlisi saygı, güven ve sadakat duygusu.Maşallah ahretliğimenazar değmesin sizlere..
Amin, Allah herkesi eşiyle huzurlu mutlu etsin, aşk tutku bir yana, evliliklerde en önemlisi saygı, güven ve sadakat duygusu.
Bunlar sağlanamıyorsa aşkından ölseniz, sevgisinden kıvransanız ne çare.
1 sene evliliğe alışma süresi var bir sene sonra bu düşüncelerin değişecek hep aynı tutkuyla sevemezsin tabi evlilik bir süre sonra alışkanlığa dönüyor küçük kaçamaklar yapın sevgiliyken olduğunuz gibi randevulaşıp buluşun iş çıkışlarında falanSelam kizlar tabi bu dert degilde sadece siksik dusundugum bu konu.Ben 4 aylik evliyik ama simdiden sevgililik donemimizi cok ozledim. Hep korktugum sey bu evlilik aski oldurur diyorlardi inanmazdim hemde bu kadar erken.Aslinda olduruyor demeyelikde degistiriyor qaliba.Esimle severek evlendik simdide seviyoruz ama eskisi gibi degil o ozlemmi desem tutkumu desem sanki kayb oluyor evlendikden sonra.Mesela bi saat gormesem cok ozlerdim ama simdi oyle olmuyor cinsellikdede ayni sanki istek azaliyor.niye boyle oluyorku?ne apsak ne etsek?herkesdemi boyle oluyor?ama insan hep ayni tutkuyla sevmek istiyor simdi boyleylse bi kac yil sonrayi dusunemiyorum ohoo
Her an ellerinizi tutup gözlerinize bakamaz ki, seviyorum hatta şu an aynı ev içindeyiz, o salonda ben mutfaktaYa kizlar bitdi demiyorum sadece degisti diyorum tabiki esimi cok seviyorum sik sik sariliyorum opuyorum kokluyorum sadece eskisi gibi olmuyor ilk aylar daha ic iceydik yanimdan 5 dakika ayrilmazdi sadece zamanla boyle olmasina bozuldum qaliba
Kavanozları hep kocanız mi açıyor?Evliliğin ne mantığı kalıyor o zaman? Aynı çatı altında yaşanmayacaksa. Bekar hayatı yaşasınlar o zaman. Bağlılık nerde kalıyor? İnsan karısını/kocasını ihtiyacı olduğu her an yanında ister. Kavanozu açamadığımız zaman komşuya gider gibi kocamızın evine mi gidecez? Kaldı ki insanlar 1 evin ihtiyacını karşılayamazken, 2 evin geçimi nasıl sağlanacak bu devirde...
Bizde aynı evdeyiz o farklı kanepede ben farklı :) hep dipdibe olmakta bazen bunaltıcı olabiliyor herkesin kendine önce bireysel zaman ayırması lazım :) evlilik terapistleri bile bunu öneriyor birbirimizi özleyin ki konuşacak konunuz olsun diyorlarHer an ellerinizi tutup gözlerinize bakamaz ki, seviyorum hatta şu an aynı ev içindeyiz, o salonda ben mutfakta
Flörtle evlilik aynı olmaz, artık ikinizinde sorumlulukları var, severken düşünmeniz gereken faturalar, severken ödemeniz gereken taksitler var, sevgi sorumluluk ve emekle yoğrulur, güven, saygı ve sadakatle harmanlanır.
Evlilik hayatına alıştıkça herşey yoluna girecektir.
Doğru, sevmek adamı veya kadını ölümüne kıskanıp kısıtlamak değildir çünkü, insanlar hem birbirini sevip hem sosyal hayatta bireysel var olabilmeli.Bizde aynı evdeyiz o farklı kanepede ben farklı :) hep dipdibe olmakta bazen bunaltıcı olabiliyor herkesin kendine önce bireysel zaman ayırması lazım :) evlilik terapistleri bile bunu öneriyor birbirimizi özleyin ki konuşacak konunuz olsun diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?