- 5 Nisan 2016
- 7.539
- 15.816
- 248
- 35
Eski konu ama sonunda bosatmislar. Zavalli kadin kimbilir ne cektiIlk gün bile kalınır.
Edit: eski konuymuş zaten.
hortlamış konuymuşBenim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Yeni konusuda var bakin bence o gorumce kendisihortlamış konuymuş
kendisi zaten ,bencesi kalmadı ki sevgili üyeYeni konusuda var bakin bence o gorumce kendisi
Yok ondan demedim sinirden ne dedigimi bilmiyorum kikendisi zaten ,bencesi kalmadı ki sevgili üye
Benim de öyle erken doğumdu gebelik zehirlenmesi yaşayınca almışlardı çocuğu. Düğünün üzerinden 8 ay 10 gün geçmişken kızım doğdu yani. Arkamdan kim ne dediyse çok da tınnn ben kendimi biliyorum. Kaldı ki düğün öncesinde de birkaç aylık nikahımız vardı, düğün öncesi de olsa kimseyi ilgilendiren durum yoktu yani. İnsanlar konuşmak için yer arıyor.Eski konuymuş ama yazamadan edemedim. Ablam ilk geceden hamile kalmıştı neler çekti doğuruna kadar bir de erken doğum oldu nasıl üzüldüğünü ben biliyorum. Herkes namus bekçisi yazık günah.
Aynen ablamda gebelik zehirlenmesi yaşamıştı karaciğer fonksiyonları en kötü seviyedeydi hemen aldılar bebeği. 8 aylık yaşamaz ki diyenler bile vardı. Yazık ya insanların bacak arası çok önemli bazıları için.Benim de öyle erken doğumdu gebelik zehirlenmesi yaşayınca almışlardı çocuğu. Düğünün üzerinden 8 ay 10 gün geçmişken kızım doğdu yani. Arkamdan kim ne dediyse çok da tınnn ben kendimi biliyorum. Kaldı ki düğün öncesinde de birkaç aylık nikahımız vardı, düğün öncesi de olsa kimseyi ilgilendiren durum yoktu yani. İnsanlar konuşmak için yer arıyor.
Yok bebek eski sevgilidenmiş.Bebek kocasından değil mi
Diğer konusundaki mesajlardan da kocasindan diye anladım amaYok bebek eski sevgilidenmiş.
Ben de yorumların yalancısıyım.
Kocası bilmiyor mu ilişkiye girince hamile kalma olasılığı olduğunu 15 günü mü var bunun bu kadar mı kara cahil bir ailesiniz kıza iftira üstüne iftira atmışsınızBenim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?