Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

Eski konuymuş ama yazamadan edemedim. Ablam ilk geceden hamile kalmıştı neler çekti doğuruna kadar bir de erken doğum oldu nasıl üzüldüğünü ben biliyorum. Herkes namus bekçisi yazık günah.

Evlendiğim hafta hamile kaldım ben. Balayında yani. Şaşıracak bir şey yok, yumurtlama dönemine denk gelmesi her zaman olası

Eski konuymuş ama yazamadan edemedim. Ablam ilk geceden hamile kalmıştı neler çekti doğuruna kadar bir de erken doğum oldu nasıl üzüldüğünü ben biliyorum. Herkes namus bekçisi yazık günah.
Benim de öyle erken doğumdu gebelik zehirlenmesi yaşayınca almışlardı çocuğu. Düğünün üzerinden 8 ay 10 gün geçmişken kızım doğdu yani. Arkamdan kim ne dediyse çok da tınnn ben kendimi biliyorum. Kaldı ki düğün öncesinde de birkaç aylık nikahımız vardı, düğün öncesi de olsa kimseyi ilgilendiren durum yoktu yani. İnsanlar konuşmak için yer arıyor.

Aynen ablamda gebelik zehirlenmesi yaşamıştı karaciğer fonksiyonları en kötü seviyedeydi hemen aldılar bebeği. 8 aylık yaşamaz ki diyenler bile vardı. Yazık ya insanların bacak arası çok önemli bazıları için.

Allah sizin gibi şirretlerden bizim gibileri ve evlatlarımızı korusun. Kadın boşanmakla müthiş doğru bi şey yapmış. Ne çirkef aileymişsiniz pess

Konu eski tam yorumları okuyamadım ama. Ben regl günüm bittikten 15 gün sonra test yaptım pozitifi gördüm. Doktora gittim gecikme olmadığını söyledim tahlil yaptılar hamile olduğumu kesinleştirdim. Neden olmasın yani milletin biyolojik yapısına da karışılır oldu

Valla diğer konuları ve yorumları okudum da kadıncağızı allah kurtarmış bunların elinden. Yazık ki bunlarla aynı genleri taşıyacak çocuğu. İnşallah benzemez.

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Kocası bilmiyor mu ilişkiye girince hamile kalma olasılığı olduğunu 15 günü mü var bunun bu kadar mı kara cahil bir ailesiniz kıza iftira üstüne iftira atmışsınız
Görümcesi imali yaklaşmış mış yesinler görümceyi
Eğer burayı okuyorsan çok iğrenç birisin inşallah kardesin bir daha evlenecek kimseyi bulamaz o kızı mumla ararsınız
Çok gıcık kaptım sana

Artık çekin burnunuzu o pis kararmış yureginizi insanlarin hayatından evliliklerinden . Dilerim yaşattığın ne varsa yaşamadan olmezsin o kızcagiza. Kardesinizi de sütten kesmeden evlendirmeyin karartmayin insanlarin hayatını. Degil sizin için hayatini karartmaya canını sıkmaya değmezsiniz!

kocası dururken bunun muhasebesini yapmak görümceye mi düşüyormuş?
bu kadar insanların hayatlarına müdahale olmaz!
iyi bir durum da kötü bir durum da yalnızca karı kocayı bağlar.
bırakın onlar düşünsün yahu!

O görümce de sensin degil mi ilişkiye girdiyse tabiki hamile olma ihtimalide var sevindiğinle kal kadın kurtulmus sizden

Bu konu ''kardeşim nihayet boşandı'' konusundan sonra yukarı çıktı galiba. Bilmeyenler için kuzenim dediği kişi kendi kardeşi görümce de ta kendisi. Kızcağız 15 günde hamile kaldı diye kızı çocuğun kardeşinden olmamasıyla itham etmiş ve kardeşi de şüphe duymuş dna testi istenir mi demiş başka konuda da. Aldır falan demiş kıza. Sonra da kardeşim kurtuldu ama haksız yere nafaka aldı çocuğu göstermiyor diyor. Allah vicdan versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…