Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

Aynen de böyle oluyor. Kocası da dahil bütün millet niye bu kadar şaşırdı anlamadım. Zaten kızcağız evliliğe alışamadan hamile kalmış. Bir de böyle imalar. Resmen iftira düşünceleri var kafalarında.

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Aynı gece bile kalınır ne demek hoşuna gitmedi . Doktora gitsin eşiyle terbşyesşzlik . Yumurtlama takvimine denk gelmiş işte durum çok basit . Bu arada insanlar senelerce bebek bekliyor mutlu olmamak nedir anlamaya çalışsam da anlamıyorum vallahi anlamıyorum

Hayir 4 haftalık hamile olur. Gebelik 4. hafta ile başlar.
Gebelik 4 hafta ile başlamaz neye dayanarak bunu dediniz evet genelde o aralıkta belli olur ama 3. Haftalıkkken belli olanlar var muhtemelen ilk hafta hamile kalmış. Ama son adetten hesaplanır yani iki haftalık evli biri tıbben dört haftalık hamşle sayılır

Kadınların döllenmesi en son adet gördüğü tarihten 2 hafta sonrasında gerçekleşir. 2 hafta sonra yumurtlama yaşandığından döllenme de bu dönemde olur. Ve bebeğin rahme yerleşmesi 4 haftayı bulur. Bu nedenle de ilk 3 haftada aslında rahimde bebek yoktur. 3’üncü haftada bebek döllenme ve rahme yerleşme sürecinden geçer. İşte bu nedenden dolayıdır ki, 4 haftadan önce bir hamilelik söz konusu değildir. Tıp literatüründe 4 hafta ile başlar gebelik.

Sizin bahsettiğiniz kişi 3 haftalık değil 4. haftanın basindadir.

Kızlar konu sahibesinin o zamanlar kuzenimin karısı dediği kendi erkek kardeşinin eşiymiş , şüphelenen görümce de kendisi :)) Aman nihayet boşanmış kardeşi , burdakiler 15 günde hamile mi kalınır deseler di konu sahibesi olay çıkaracakmış o dönem belliki :)

ay bu konu eskiden de açılmıştı diyecektim ki zaten eski konuymuş
Allah iyiliğinizi vermeye...
geri dönmeyeceğim ama hatırladığım konuyu eşi ya da görümcesi açmıştı zaten. Yani biz kk klubu bayanları olarak öyle düşünmüştük. Kadının aldattığı ortaya çıkmış falan fişman. son yazdığı bu olmuştur.
tamam yazmayın gari

Gelin hanım görümceye ne çok dert olmuş bari konu açarken dürüst olun, kuzenim demeyin açıkça kardeşimin karısı deyin, kardeşim şüpheleniyor bende görümceyim bu olaya biraz imalı yaklaştım deyin.

Arkadaşlar tuzak konu.

1- Konu eski
2- Konu sahibi “şüpheli görümcenin” bizzat ta kendisi
3- Bebek eski sevgiliden
4- Bahsi geçen çift boşandı bile

Boşuna nefesinizi yormayın.

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
siz niye dert edindiniz bunu hakket merak ettım
adam ne ima etmiş veya sasırmıs ..

ne igrenc bi dusunce bu.ben iki yil korundum sonra biraktigim gun hamile kaldim.bazi kisiler hemen hamile kaliyor.ben olsam o kocaya tekmeyi atardim.hele o gorumceyi mahvederdim.boyle cahiller yuzunden hamile kalmak bile suc artik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…