- 15 Aralık 2016
- 251
- 317
- 18
Sat son adet tarihi galiba da bat ne demek ?Bizim de bir akraba aynı şekil hamile kalmış, halayda mı karar vermişler dedik güldük farklı birşey demedik sat nedir bat nedir iyi öğrendik eşimle, bu doğal birşey.
Beklenen adet tarihi sanırım.Sat son adet tarihi galiba da bat ne demek ?
Annem abime ilk gecesi hamile kalmış 8 ay sonra da doğurmuş Babam hiç şüphe etmemiş yani kuzeninize güvenmiyor mu eşi de rahatsız oluyor kızı hamile bırakan kendisi ben kuzeninizin yerinde olsam o adamı bosardimBenim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Nedense acaba sende ara bozucu kadınlara çok benziyorsun nedense acabasu an trendlerde olan bi konuyla oldukça benziyor bu konu nedense
Nedense acaba sende ara bozucu kadınlara çok benziyorsun nedense acaba
Beklenen Adet Tarihi yani adet günü.Sat son adet tarihi galiba da bat ne demek ?
15 gün önce döllenme olmuştur ama son adet tarihinden itibaren hamilelik süresi söylenirNasıl yani en fazla 2 haftalık hamile olur.
Oluyor niye olmasın balayı tatilinde hamile olduğunu öğreneni biliyorum onbes günlük evliydiler onlardaBenim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Abooo neler dönmüş Serhat şimdi okudum...cok korkunc Allah başa vermesin
Bebek eski sevgiliden miş ..evi terk etmiş hatun kişi ,boşanıyorlarmış ..Nolmus tam olarak? Gunlerdir goruyorum ama sayfa cok diye okumak istemedim.
Ozet gecebilir misiniz
Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?