Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Annem abime ilk gecesi hamile kalmış 8 ay sonra da doğurmuş Babam hiç şüphe etmemiş yani kuzeninize güvenmiyor mu eşi de rahatsız oluyor kızı hamile bırakan kendisi ben kuzeninizin yerinde olsam o adamı bosardim

Nedense acaba sende ara bozucu kadınlara çok benziyorsun nedense acaba

valla biraz önce kişi kendinden bilir işi demişsin bilemiyorum bana böyle yazdığına göre kimlerin arasını bozdun kaç yuva yıktın da beni ayna olarak görüyosun

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Oluyor niye olmasın balayı tatilinde hamile olduğunu öğreneni biliyorum onbes günlük evliydiler onlarda

İnsanların ne zaman seviştiklerinin çetelesini tutan ahlak yoksunları:/

Olabilir ilk gecedne kalan çok kişi var . Ama şüphe ile yaklaşıp insanların günahına girmeyin asla ve asla çok acı birşey.

Abooo neler dönmüş Serhat şimdi okudum...cok korkunc Allah başa vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…