Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

E zaten bir ayın içinde hamile kalınıyor. Yumurtlama tarihinde ilişki olmuşsa adete yaklaşık 2-3 hafta oluyor. Adet olmazsa hamile olduğu anlaşılıyor. Ve 4 haftalık hamile sayılıyor. 2 arkadaşım ilk gece hamile kaldılar. Adam laf edeceğine kendine hakim olsaymış!

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Kocası kendinden emin değil mi ? Bu ne saçma düşünce böyle ! Yumurtlama gününe denk gelmiştir, bir sonraki adeti gelmeyince hamile olduğunu öğrenmiştir ne var bunda ? Eniştenin hoşuna gitmemis olması bu gerçeği değiştirmiyor ne yazık ki... Görümce ve siz dedikodu arıyorsunuz belli ki!

Olur ama evlendiğinin 15.günü hamile olduğunu öğrendiyse ve ilk geceden önce ilişkiye girmediyse normal değil. Çünkü 15 günde hemen hamile kaldığı öğrenilmez. Kanda bile çıkmaz.

tabiki kalabilir ama 15gunde bthc salgilanmaz. yani hamilelik 20gunden sonra anca ortaya çıkar bence

tabiki kalabilir ama 15gunde bthc salgilanmaz. yani hamilelik 20gunden sonra anca ortaya çıkar bence
İlişkiden sonra 15 gün diyor. İlişkiden iki hafta sonranra yani. Kan testinde çıkar hamilelik.( çıkmaz diyen arkadaşlarda var sizin gibi) bu konuda bilir kişi degilim tabi. Benim de bilgim bu yönde idi

Olur ama evlendiğinin 15.günü hamile olduğunu öğrendiyse ve ilk geceden önce ilişkiye girmediyse normal değil. Çünkü 15 günde hemen hamile kaldığı öğrenilmez. Kanda bile çıkmaz.

Şüpheli ilişkinin 10. Gününde önce idrarda sonra kanda öğrendim. Döllenme gerçekleştikten sonra 1 hafta içinde bhcg salgılanmaya başlıyor. Ovulasyon gününü regl günü gibi düşünüyorsunuz hata orada.

Bukadar eminseniz birşey diyemem. Benim yada sizin gözünüzden kaçan birşey olabilir. Doktor degilim bende internetten bildigim kadarıyla biliyorum.
tabiki doktor değiliz ama yumurtlama döngüsü embiriyonungelişimi vs vs düşününce biraz hızlı geldi bana bilemiyorum.benim sasirdigim evlilikte bu denli manalı konuşmak ne kadar da basite indirgemis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…