aah ah canim, evlenip cocugu yaparken onu bile deneme yanilmayla yapiyor coğu
Kocası kendinden emin değil mi ? Bu ne saçma düşünce böyle ! Yumurtlama gününe denk gelmiştir, bir sonraki adeti gelmeyince hamile olduğunu öğrenmiştir ne var bunda ? Eniştenin hoşuna gitmemis olması bu gerçeği değiştirmiyor ne yazık ki... Görümce ve siz dedikodu arıyorsunuz belli ki!Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
4 haftalık hamile olur. Jinekolojide böyle bir durum var hesaplamanın şaşmaması için gebelikten önceki regl tarihini de içine alarak hamilelik hesaplanır.Nasıl yani en fazla 2 haftalık hamile olur.
İlişkiden 15 gün sonra kanda hamilelik çıkar çıkması lazım.Olur ama evlendiğinin 15.günü hamile olduğunu öğrendiyse ve ilk geceden önce ilişkiye girmediyse normal değil. Çünkü 15 günde hemen hamile kaldığı öğrenilmez. Kanda bile çıkmaz.
sizin kisi normal yine 20gunu aşmış ama diğer bayan anormal geldi banaOlur, neden olmasın? Yumurtlama evresidir.
Mayıs 23 de evlendim haziran ortasında hamile olduğumu öğrendim. Bebeğim şu an 5 ay 20 günlük.
Ben çıkmaz diye biliyorum.İlişkiden 15 gün sonra kanda hamilelik çıkar çıkması lazım.
çıkmaz tup denediğim için bu konuyu enine boyuna arastirdimİlişkiden 15 gün sonra kanda hamilelik çıkar çıkması lazım.
İlişkiden sonra 15 gün diyor. İlişkiden iki hafta sonranra yani. Kan testinde çıkar hamilelik.( çıkmaz diyen arkadaşlarda var sizin gibi) bu konuda bilir kişi degilim tabi. Benim de bilgim bu yönde iditabiki kalabilir ama 15gunde bthc salgilanmaz. yani hamilelik 20gunden sonra anca ortaya çıkar bence
Bukadar eminseniz birşey diyemem. Benim yada sizin gözünüzden kaçan birşey olabilir. Doktor degilim bende internetten bildigim kadarıyla biliyorum.çıkmaz tup denediğim için bu konuyu enine boyuna arastirdim
Olur ama evlendiğinin 15.günü hamile olduğunu öğrendiyse ve ilk geceden önce ilişkiye girmediyse normal değil. Çünkü 15 günde hemen hamile kaldığı öğrenilmez. Kanda bile çıkmaz.
Şüpheli ilişkinin 10. Gününde önce idrarda sonra kanda öğrendim. Döllenme gerçekleştikten sonra 1 hafta içinde bhcg salgılanmaya başlıyor. Ovulasyon gününü regl günü gibi düşünüyorsunuz hata orada.tabiki kalabilir ama 15gunde bthc salgilanmaz. yani hamilelik 20gunden sonra anca ortaya çıkar bence
tabiki doktor değiliz ama yumurtlama döngüsü embiriyonungelişimi vs vs düşününce biraz hızlı geldi bana bilemiyorum.benim sasirdigim evlilikte bu denli manalı konuşmak ne kadar da basite indirgemisBukadar eminseniz birşey diyemem. Benim yada sizin gözünüzden kaçan birşey olabilir. Doktor degilim bende internetten bildigim kadarıyla biliyorum.
benimde anlatmak istediğim buyduEvlendikten 15 gün sonra hamile kaldıysa normal, 15 gün sonra hamile olduğunu ogrendiyse normal değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?