Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

15 günde nasıl 4 hafta hamile kalabiliyor ??

Şöyle ki ovulasyon dönemin aslında adetine 2 hafta önce ama doktorlar son adet tarihinden sonra sayıyor yani sana 1 ay diyor ama sen daha 2 3 haftalık hamile olmuş oluyorsun daha sonra bebeğin gidişatına göre tam söyleniyor ilk aylarda belli olmuyor değişiklik son aylarda gözüküyor

15 günde nasıl 4 hafta hamile kalabiliyor ??
Ovulasyon reglin 14. günü civarına denk gelir. Gebe kalmak için ovulasyonun gerçekleşmiş olması gerekir. Sonraki regl ise ovulasyondan yaklaşık 14 gün sonra başlar. Etti mi size 4 hafta. Gebe kalıp doktora giderseniz doktor size ilişki tarihini sormaz son adet tarihinizi sorar. Gebelik hesaplaması son adet tarihine göre yapılır. Konudaki diğer mesajlarımı okuyun onlarda da anlatmaya çalıştım.

Hamile kaldigin gunden itibaren degil son adet tarihinden sonra bebegin hadtasi hesaplanir.
Mesela adet olmana 10 15 gun var ve iliskiye giriyorsun, o gece hamile kalsan 9. Gunu bt hcgde cikar.
Yani adet tarihindn once ogrenirsn ve adet tarihinde 4 haftalik olarak cikar bebek.
Iliski zamani degil son adet tarihi baz alinir.
Bu arada siz neden merak ettiniz kuzeniniz sizinlemi dertlesti yoksa sizde o gorumce gibi mi düşünüyorsunuz

Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti

O kocayı boşar, o görümcenin ağzını da kulaklarına kadar yırtarım. Görümce imalı yaklaşırken ne halt yediğini bilmiyormuymuş it herif. İnsan karısının namusuna laf ettirir mi ya, erkek müsveddesi rezilllllll

İlk 15 günde de hamile kalınır, ilk gecede de. Bizim de akrabamız öyle öğrendi, ilk ayında. Damatla gelin ayrı ülkelerdeydi, düğüne kadar. Mide bulandırıcı insanlarmış etraftakiler. Ben de ilk gebeliğimi evliliğimin 3. Ayında, adet tarihim gelmeden öğrenmiştim. Kendimde bir gariplik hissedip doktora gitmiştim. Doktorda şaşırmıştı o kadar küçükken anlamama. Kese var mıydı hatırlamıyorum bile.

Şükredeceklerine nankörlük ediyorlar, yazık.

Hamile kalabilirde testte hemen cikmaz ultrasonda da bos gorunebilir. Yanlis anlamayin yani bazi seyler biz insanlarin elinde de yil 2017 insan nasi hemen dugunden sonra hamile kalabiliyor:)

Bende iki kızıma da ilk denemede hamile kaldım ikisinide hissettim göğüsler ağrıyor vs yani herkes şaşırmıştı evlendim 9 ay dolduğu gün doğurdum bizim oralarda hötörosu sağlam derler tak tak

Benimde öyle olmuştu ilk geceden fakat regl günü farki var Dr bilmeden çok küçük bu düşer yarına dedi aptal adam dedim ben kaç günlük evliyim zaten hele bı sor kucukmu deilmi doğurunca gorcen dedim gördüagzini açtı kaldı öyle

Olunur soyle ki tam ovulasyon zamanina denk gelmis 2 haftada belli olur hatta buna tip 4 haftalik hamile diyor bunun sebebide son adet tarihini katarak soyledikleri icin.

Bu konudaki çocuk doğmuş çoktan, kardeşiniz boşandı mı ne yaptı merak ettim valla.

Olabilir. Ben mart ortasi olan iliski sonunda mart sonu testimde pozitif gormustum.
4 haftalik olmus oluyor o bebek.
Cunku dollenme zaten 2 haftalik buyumus olan yumurtaya oluyor.
Kocasi netten okusun doktora sorsunlar sasiracak b sey degil korunmadilarsa.
Korununca bile olabiliyor hatta.

Allah o gorumceyle kolaylik versin anne adayina. Allah vere de erken dogum olmasa. Isi zor.

neden kalınmasın ki bende ilk gece birlikte oldum ertesi gün adet oldum o aradaki arada 3 hafta birliktelik olmadı sonra testte çiktı 4 haftalik gebelik dedi doktor da

Kocası şoka gireceğine korunsaymış, beyinlerini nerde unutuyor bu adamlar ya!

Kimene ya dugunden oncesi de olduysa da evlenmisler artik ne onemi var 2 hafta once 2 hafta sonra.

Kocaya bak kocaya. Kendini amip sanmis herhalde henuz bölünmedim bu kadin neden hamile demistir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…