- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
15 günde nasıl 4 hafta hamile kalabiliyor ??
Ovulasyon reglin 14. günü civarına denk gelir. Gebe kalmak için ovulasyonun gerçekleşmiş olması gerekir. Sonraki regl ise ovulasyondan yaklaşık 14 gün sonra başlar. Etti mi size 4 hafta. Gebe kalıp doktora giderseniz doktor size ilişki tarihini sormaz son adet tarihinizi sorar. Gebelik hesaplaması son adet tarihine göre yapılır. Konudaki diğer mesajlarımı okuyun onlarda da anlatmaya çalıştım.15 günde nasıl 4 hafta hamile kalabiliyor ??
Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
Benimde öyle olmuştu ilk geceden fakat regl günü farki var Dr bilmeden çok küçük bu düşer yarına dedi aptal adam dedim ben kaç günlük evliyim zaten hele bı sor kucukmu deilmi doğurunca gorcen dedim gördüOvulasyon reglin 14. günü civarına denk gelir. Gebe kalmak için ovulasyonun gerçekleşmiş olması gerekir. Sonraki regl ise ovulasyondan yaklaşık 14 gün sonra başlar. Etti mi size 4 hafta. Gebe kalıp doktora giderseniz doktor size ilişki tarihini sormaz son adet tarihinizi sorar. Gebelik hesaplaması son adet tarihine göre yapılır. Konudaki diğer mesajlarımı okuyun onlarda da anlatmaya çalıştım.
Bencesi sencesi yok bu işin. 10 güne kadar çıkmayabilir, ama çıkadabilir.tabiki kalabilir ama 15gunde bthc salgilanmaz. yani hamilelik 20gunden sonra anca ortaya çıkar bence
Nasıl doğmuş ? Bugün açılmış konuBu konudaki çocuk doğmuş çoktan, kardeşiniz boşandı mı ne yaptı merak ettim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?