- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
O nasıl oluyor ya hu? Tüm bilgilerimi yok etti. Adet geçmeden nasıl hamilelik öğreniliyor? Hamileliğin ilk belirtisi zaten adet gecikmesi.Şüpheli ilişkinin 10. Gününde önce idrarda sonra kanda öğrendim. Döllenme gerçekleştikten sonra 1 hafta içinde bhcg salgılanmaya başlıyor. Ovulasyon gününü regl günü gibi düşünüyorsunuz hata orada.
Ben çıkmaz diye biliyorum.
çıkmaz tup denediğim için bu konuyu enine boyuna arastirdim
Benim annem beni evliliğinin 20. günü öğrenmiş neden olmasın?Benim kuzenim evledikten 15 gun sonra hamile kalması kocasi çok sasirdi bu kadar erken olmasi hosuna gitmedi gorumcesi bu olaya biraz imali yaklasti
aslında biz evlenmeden önce de birlikte oluyorduk onu düşünemedim:) ama mesela konu sahibinin kuZeni olan hanımın yumurtlama günü evlendiği gün civarıysa beta hcg sini 15 gün sonra alabilir. O zaman 4 haftalık hamile olmuş olur.sizin kisi normal yine 20gunu aşmış ama diğer bayan anormal geldi bana
Ben de ilişkiden iki hafta sonra öğrendiğimizi hatırlıyorum ama emin olamıyorum tabi birazdan araştırın isterseniz bu konuyu. Bu konu çok başka karşılıklı güven problemleri oluşmuş daha ilk günlerden. Madem aklı karışacak dikkatli olabilirmiş. Hayırlısı olsun çok saçma bir mevzu çok kırıcı. İlk geceden hamile kalıp bide bunları yaşamak beni çok yıpratırdı.tabiki doktor değiliz ama yumurtlama döngüsü embiriyonungelişimi vs vs düşününce biraz hızlı geldi bana bilemiyorum.benim sasirdigim evlilikte bu denli manalı konuşmak ne kadar da basite indirgemis
Valla 3 yıl gebe kalmak için uğraşınca her türlü belirtiyi acaba diye karşılayıp test yapıyorsunuz. Ben belim ağrıyınca şüphelenmiştim mesela. He beklenmeyen gebelikte genelde adet gecikmesi ilk belirti olur. Ama internete bhcg değerleri diye girin 3-4 haftalık gebelik diye başlar çoğu sıralama.O nasıl oluyor ya hu? Tüm bilgilerimi yok etti. Adet geçmeden nasıl hamilelik öğreniliyor? Hamileliğin ilk belirtisi zaten adet gecikmesi.
Yumurtlama evresi 28 günlük dilimin 14. Günü olsa gebelik 14. Gün oluşmuş olsa, 1 hafta sonra kanda gebelik hormonu artmaya başlar benim bildiğim. Ben öğrendiğimde 3 hafta 4 günlük hamileydim yani üstteki hesaplama ile 25. Gün öğrenmiş oldum. beta hcg seviyem kanda 376 idi.Ben çıkmaz diye biliyorum.
Uzun yıllar gebe kalamayan biri olarak sanırım bilmemem normal bana mucize gibi geliyor :))Valla 3 yıl gebe kalmak için uğraşınca her türlü belirtiyi acaba diye karşılayıp test yapıyorsunuz. Ben belim ağrıyınca şüphelenmiştim mesela. He beklenmeyen gebelikte genelde adet gecikmesi ilk belirti olur. Ama internete bhcg değerleri diye girin 3-4 haftalık gebelik diye başlar çoğu sıralama.
Allah yardımcınız olsun. Bana 3 yıl fazlasıyla yetti. Araştırmadığım yapmadığım şey kalmadı. Tabiki herşeyi bildiğimi iddia edemem ama ovulasyon konusunda minik bir eksper oldum sanırım. İnşallah siz de o mucizeye tanık olursunuz. :)Uzun yıllar gebe kalamayan biri olarak sanırım bilmemem normal bana mucize gibi geliyor :))
CikarBen çıkmaz diye biliyorum.
15 günde nasıl 4 hafta hamile kalabiliyor ??Olabilir. Tam ovulasyonuna denk gelmiş demekki. Ağzı olan konuşur da kocasının şaşırması abes olmuş azıcık. He şok etkisi yaratmış olabilir tabiki ama korunmadıysa tabiki hamile kalabilir ve 15 gün geçtiğinde de 4 haftalık hamile olmuş olur.
çıkmaz tup denediğim için bu konuyu enine boyuna arastirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?