Evlendikten 15 gün sonra hamile kalinir mi

O nasıl oluyor ya hu? Tüm bilgilerimi yok etti. Adet geçmeden nasıl hamilelik öğreniliyor? Hamileliğin ilk belirtisi zaten adet gecikmesi.

Ben çıkmaz diye biliyorum.

çıkmaz tup denediğim için bu konuyu enine boyuna arastirdim

B-hcg dollenmeden sonraki 9. Gunde salinmaya baslar. Kesin bilgi.
Eger bir kadinin ilk iliskisi ovulasyonundan 24 saat icinde meydana gelirse hamile kalabilir. 9. Gunde kandan, yani aslinda daha adet gunu gelmeden ogrenebilir. Idrardan ise genelde 15. Gunde %99 oraninda saptanir.

Evde 15 gun durup terk edip giden hamile gelininiz ne oldu sizin kardesiniz birlestimi bosandimi?

sizin kisi normal yine 20gunu aşmış ama diğer bayan anormal geldi bana
aslında biz evlenmeden önce de birlikte oluyorduk onu düşünemedim:) ama mesela konu sahibinin kuZeni olan hanımın yumurtlama günü evlendiği gün civarıysa beta hcg sini 15 gün sonra alabilir. O zaman 4 haftalık hamile olmuş olur.

tabiki doktor değiliz ama yumurtlama döngüsü embiriyonungelişimi vs vs düşününce biraz hızlı geldi bana bilemiyorum.benim sasirdigim evlilikte bu denli manalı konuşmak ne kadar da basite indirgemis
Ben de ilişkiden iki hafta sonra öğrendiğimizi hatırlıyorum ama emin olamıyorum tabi birazdan araştırın isterseniz bu konuyu. Bu konu çok başka karşılıklı güven problemleri oluşmuş daha ilk günlerden. Madem aklı karışacak dikkatli olabilirmiş. Hayırlısı olsun çok saçma bir mevzu çok kırıcı. İlk geceden hamile kalıp bide bunları yaşamak beni çok yıpratırdı.

O nasıl oluyor ya hu? Tüm bilgilerimi yok etti. Adet geçmeden nasıl hamilelik öğreniliyor? Hamileliğin ilk belirtisi zaten adet gecikmesi.
Valla 3 yıl gebe kalmak için uğraşınca her türlü belirtiyi acaba diye karşılayıp test yapıyorsunuz. Ben belim ağrıyınca şüphelenmiştim mesela. He beklenmeyen gebelikte genelde adet gecikmesi ilk belirti olur. Ama internete bhcg değerleri diye girin 3-4 haftalık gebelik diye başlar çoğu sıralama.

Yumurtlama evresi 28 günlük dilimin 14. Günü olsa gebelik 14. Gün oluşmuş olsa, 1 hafta sonra kanda gebelik hormonu artmaya başlar benim bildiğim. Ben öğrendiğimde 3 hafta 4 günlük hamileydim yani üstteki hesaplama ile 25. Gün öğrenmiş oldum. beta hcg seviyem kanda 376 idi.

Uzun yıllar gebe kalamayan biri olarak sanırım bilmemem normal bana mucize gibi geliyor :))

Ne yani çocuk başkasından mı diye düşündüler? Güven sorunu var ve çok ağır bir itham bu. Keşke korunsaymış zira kocasının görümcesinin kafa pırıl pırıl.

Uzun yıllar gebe kalamayan biri olarak sanırım bilmemem normal bana mucize gibi geliyor :))
Allah yardımcınız olsun. Bana 3 yıl fazlasıyla yetti. Araştırmadığım yapmadığım şey kalmadı. Tabiki herşeyi bildiğimi iddia edemem ama ovulasyon konusunda minik bir eksper oldum sanırım. İnşallah siz de o mucizeye tanık olursunuz. :)

Konunun sizi ilgilendirdiği kısmını göremediğim için acaba görümce misiniz? diye düşünmedim değil... sorunuza gelince olabilir tabii ki... ama damat ağır arıza... insan olan eşini böyle bir itham altında bırakmaz.

Bende son şimdi hamileligim devama etseydi kimyasal düşük yapmasa yedim 15.gunde öğrendim çünkü tam o zamana denk geliyordu kendimi de tanıyorum tamam hamileyim dedim adetimi beklemeden test yaptım doğru çıktı ondan sonra 10 gün sonra düşük yaptım ovulasyon zamanına denk geldiyse kızda bekliyorsa direk bakmıştır ve normal yani

Cikar
Regl tarihinden 15 gun sonra yumurtladiysa , 15 gun sonra tekrar regl olmasi gerekirken geciktiyse testte cikar ve doktora gittiginde 4 haftalik hamile oldugunu ogrenir halbuki 15 gun once iliskiye girmistir ve bebek olmustur ama sata gore 4 haftalik hamiledir
Yeni dogurdum sayolir ve benim bu sekilde oldu

He bu arada görümce ye gelince çenesini tutsun adilik yapıp da milletin namusuna dil uzatmasın o kizcagiza da soyle kendinden emin ise cingeneligini yapsın

15 günde nasıl 4 hafta hamile kalabiliyor ??

çıkmaz tup denediğim için bu konuyu enine boyuna arastirdim

İyi de tüp bebekte de zaten transferden yani döllenmeden sonraki 15. Günde tahlil yaptırıyoruz. Tabi ki çıkar. Ben de adet tarihim gelmeden önce öğrenmiştim ilk gebeliğimi kanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…