6 senelik evliyim. Hala çocuğum olduğunu duyanlar inanamıyor. Seviyorum peeling maske vs şeyleri. Doğal makyajı. Bunun dışında eş faktörü önemli. Eşim fark eder bişey yaptığımda iltifat eder. Çoğunlukla güzel olduğumu söyler. Ben de daha güzel görünmek isterim. Bunun dışında çalışmak faktörü var. Çalışınca mecbur bakımlı da oluyorsun. Ee herkes iki dirhem bi çekirdek geliyo işe
Kesinlikle katılıyorum . İş faktörü çok önemli kadınlar birbirlerini erkeklerden çok daha fazla süzüyor6 senelik evliyim. Hala çocuğum olduğunu duyanlar inanamıyor. Seviyorum peeling maske vs şeyleri. Doğal makyajı. Bunun dışında eş faktörü önemli. Eşim fark eder bişey yaptığımda iltifat eder. Çoğunlukla güzel olduğumu söyler. Ben de daha güzel görünmek isterim. Bunun dışında çalışmak faktörü var. Çalışınca mecbur bakımlı da oluyorsun. Ee herkes iki dirhem bi çekirdek geliyo işe
Eee Can'ım eşin ne diyor bu duruma. Benimki iki gün boşlasam hemen başlıyor eleştirilere .Arkadaslar evlılıgımın bırıncı yılını doldurdum ve kendımı cok fazla saldım. Bekarken ve evlendıgım ılk zamanlar cok bakımlıydım hıc eksık etmezdım sac makyaj gıyım suan heves flan bısı kalmadı ıcımde hergun bır paspal sinir olmaya basladım kendıme , sızce neden boyle oluyor bakımsızlasmaya umursamamaya kendımzle ılgılenmemeye baslıyoruz ne yapmak gerekır bununla ılgılı yorumlarınızı beklıyorum ?
Türk erkekleri de Mahmut zatenErkeklerın bence cok bısy yapmasına gerek yok sac sakal tras oldugunda duzenlı dusunu alıyor ıse ne gıyseler yakısıyor bızde kezban gbı dalanıyoruz ortalıklarda(
bende ulke faktoru var.buraya gelmesem turkiyede kalsam asla birakmazdim kendimi,geldim suraya hayat bittyasadigim yerde sonsuza dek ayni kiyafet ve parmak arasi terlikle yasayabilirsin,oyle bayik ve siradan...deniz kum gunesten baska bir halt yok...sanki bu ulke paralel evrenmis ucakla turkiyeye inince gercekle yuzlesiyormusum gibi geliyor.turkiyeye temelli donunce eski halime donecegime adim gibi eminim.simdiden kilolarin bir kismi gitti,devami gelir insallah amin..evlilikten sonra saldiniz peki cevreyi de mi onemsemiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?