Evlendikten 7-8 ay sonra bakımsızlasan kadınlar :(

sonsuza dek parmak arası terlik mi?

tam benlik
en basitinden bir pamuklu kulot ihtiyacinda bile zorlaniliyor sadece rus,ukrayna vb vb 90li yillar zevkine ait xxxxs fantezimtrak kitsch kulotlar bulunabiliyorsa,turkiyede parmagini siklatip ulastigin en dandik seye daha cok para dokup zar zor ulasiyorsan o parmak arasi terlik ortamindan nefret ediyorsun(tecrube konusuyor:))

Reactions: KV_
Benim normal halim salaş ama evlenince makyajı da bıraktım diyebilirim.
Kokular falan beni çok bayıyor, parfüm kokusu bile boğazımı tıkıyor ki deodorant koklasam kusarım herhalde. Eşim de hiç sevmez kokuş kokuş. Biz ev kokusu, tuvalet kokusu vb de hiç kullanmayız.
Genelde alerjik ve hassas olduğum için böyle sürekli saçını boyayıp keçeleşmeyen, her gün makyaj yapıp yüzü gözü kabarmayan, sürekli parfüm sıkıp burnu akmayan öksürmeyen, saçını düzleştirip saçı yanmayan kadınlara şaşırıyorum. Ben böyle bakımlı olavak olsam bir ay sonra cüzzamlı gibi oluyorum, saçlarım kopuyor, yüzüm kızarıyor,boğazım şişiyor

bana göre bakım makyajdan ibaret değil.

kat kat fondöten kullanmam ya da eyeliner kullanmam ya da günlük ruj sürmem.
ha bunu yapabilen hatunlar var onlara da saygı duyuyorum ama ben beğenmiyorum. benim bahsettiklerimde hani şu sosyal medyada gördüklermiz var ya. erkeklerimizin bayıldığı tiplerden bahsediyorum işte. bana itici geliyo.

ben temiz olmayı daha önemli buluyorum. saçlarınız yaplı olmasın. salaş olur ama paspal kıyafet olmasın. temiz giyinin falan.

Bizimde bir yıl oldu ama salmadım hiç kendimi
Tabi eşine hoş görünmende önemli ama önce kendin için bakımlı olmalısın

Erkekler doğal kadınlardan hoşlanırız derler fakat hiç de öyle olmuyor iş hayatlarında tvlerde ne bayanlar görüyor.ben normalde yatmadan yatmaya pijamayla dururum sadece. Babannemin bana bir öğüdü vardı ona da anneannesi söylemiş."Kızım eşini evden işine uğurlarken kapıdan,Saçını başını güzelce topla geceliğini giy temizce üzerine de sabahlığını derli toplu Uğur'la ki akşam eve gelmek için can atsın hep seni düşünsün o son halinle" dermiş bende aynısını uyguluyorum 3 yıldır ve faydasını gördüm çok şükür.Öncelikle kendin için yapacaksın bunu.Bakımlı kadın kendini seven saygı duyan kadındır.

Bende evleneli 5 yil oldu bi kizim var ama esimle yada sosyal hayatla ilgili degil kendimle ilgili oldugunu farkettim.Simdi evdeyim calismiyorum ama sabah kalktigimda hep guzelce giyinirim bi rimelim bi kalemim vardir saclarimi da o gunku moduma gore yaparim,onemli olan o picamalardan kurtulmak yoksa o picamalarla hala uyku modunda oluyorsun hastalikli gibi dolaniyorsun..bazen o picamayla tum gun gezip gece tekrara yataga girenler var artik 2-3 gun gidiyor oyle...
Size tavsiyem evde dahi olsaniz kendinize ceki duzen verin kendi ruhunuz icin sagliginiz ve motiveniz icin.

40 yașındayım 14 senelik evliyim 2de çocuğum var gören hiç kimse inanmıyor kendime çok özen gösteren biriyim bunu kendim için yapıyorum

Aynı ben .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…