- 18 Haziran 2015
- 394
- 194
- 33
- Konu Sahibi rosebeauty
Arkadaslar yeni evliyim ve cocuk konusunda cok kararsizim sizler evlendikten ne kadar sonra hamile kaldiniz pismanlik duydunuz mu cocuk evlilikte neleri degistiriyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafanin bi kosesinde koptugu yerde biter fikri varsa olmaz oyle. Esinizin tavri ne ailesine karsi. Seni savunan bir tipse bence cok takma kafana sen mutluluguna bak. Bebek istiyorsan erteleme. Cunku ben simdi istiyorum diyince sip diye olan bisey diil bebek.Suan hap ile korunuyorum esim basindan beri istiyor 6 aylik evliyiz ama ben kararsizim esimi cok seviyorum ancak ailesi hayatimiza suan cok karisiyorlar ve bundan rahatsizim cocuk olursa daha mi cok mudahale ederler diye dusunuyorum suan en azindan koptugu yerde birakma umudum var gibi cok kararsizim kizlar
Esim beni cok sever ama savunan bir tip degil en ufak tartismamizda seni istemiyorum diyebilen bir insan ailesi esimin ailesi esimin evlendigini kabul etmek istemiyorKafanin bi kosesinde koptugu yerde biter fikri varsa olmaz oyle. Esinizin tavri ne ailesine karsi. Seni savunan bir tipse bence cok takma kafana sen mutluluguna bak. Bebek istiyorsan erteleme. Cunku ben simdi istiyorum diyince sip diye olan bisey diil bebek.
Esim de bundan korkuyor surekli tartisma icindeyiz bazen kizip bu yuzden bana elini bile surmuyor ama ben hazir olmadigimi dusunuyorum ona anlatamiyorum1 yıl sonra oldu.korunmadım bilinçli bir şey değildi.
Ama sorarsan iyiki ilk yıllarında olmamış.benimde eşimin ailesi ile problemler vardi anlaşma uyum anca saglandı.
1 yıldan önce olsaydı mecburiyetten evliliğe devam ettiğim fikri olabilirdi.hersey yerine otursun öyle düşün derim
Esim de bundan korkuyor surekli tartisma icindeyiz bazen kizip bu yuzden bana elini bile surmuyor ama ben hazir olmadigimi dusunuyorum ona anlatamiyorum
Kayinvalidemlerin sayesinde evliligimizi yasayamiyoruz bizi bize birakmiyorlarBöyle bir sorumluluğu ikinizinde hazır olduğu zaman almalısınz.Problemlerini halletmeden hiç düşünme.evliliğin daha yeni biraz kendinize zaman ayırın.gezin tozun yasayın.
Bos tartısmalarla ilk aylarını mahvetme.
Eşinde seni anlayacaktır
Peki sonra ne oldu nasil astiniz bizim evimiz yakin ona ragmen hergun gelsek bile burda kalin diyor kalinca da yanimizda uyuyor k.validemlere gelmedigimizdede arayip esime suraya gidelim buraya gidelim diyor evimizde duramiyoruzBenimkilerde öyleydi.
Yok karın sunu yapmıyor yok bunu yapmıyor.gelmiyor.haftada 2-3kez giderdik ertesi gün kendileri gelirlerdi.sen evlendin bizi unuttun derlerdi.derlerdi de derlerdi.
Amann ne bos şeyler aslında şimdi düşününce t
Yanınızda mı uyuyor?Peki sonra ne oldu nasil astiniz bizim evimiz yakin ona ragmen hergun gelsek bile burda kalin diyor kalinca da yanimizda uyuyor k.validemlere gelmedigimizdede arayip esime suraya gidelim buraya gidelim diyor evimizde duramiyoruz
O zaman biraz daha bekle bence. Evliliginden emin olEsim beni cok sever ama savunan bir tip degil en ufak tartismamizda seni istemiyorum diyebilen bir insan ailesi esimin ailesi esimin evlendigini kabul etmek istemiyor
Aynenn öyle yaaKeşke Elimizde olsa, biz istediğimizde oluverseAllahım hayirlisindan versin kardeşim.
Umarim benim esim de birgun anlar yoksa beni kaybedecek ben evime vakit ayiramiyorum desem kavga gurultu cikiyor artik sevdigim adamdan bile uzaklastim bu yuzdenYanınızda mı uyuyor?
Oda hakikaten tuafmiş
Evime vakit ayıramıyorum evimle ilgilenmek istiyorum dedim.kendimi meşgul edecek şeyler yaptım aaa gidecektim ama şunu yapıyordum.yada gidemem yarın arkadaşlar gelecek.diyorum.tabi herşeyden onemlısi eşinizin sizinde aile olduğunuzu anlaması biz bunu anladık galiba.
Valla canim senden muhtemelen yasca epey buyuyumdur 14 yillik evliyim.kariyerdir sudur budur derken en guzel yillarimda cocuk istemedim.sonra ugraski olsun doktor doktor resmen surundum.sana abla tavsiyesi belki allah korusun bir sorun cikar planladiginiz zaman bebeginiz olmazsa perisan olursunuz.malum artik yenilen icilenler maruz kaldigimiz kimyasallar hersey insan genetigini bozuyo.hic bekletme hemen bebegini dogur derim.evliligi oyle guzel etkiliyoki.iliskiyi olgunlastiriyor esler arasinda sevgi saygi bagini sorumluluk duygusunu guclendiriyor bebek.benden nacizane bir tavsiye..Arkadaslar yeni evliyim ve cocuk konusunda cok kararsizim sizler evlendikten ne kadar sonra hamile kaldiniz pismanlik duydunuz mu cocuk evlilikte neleri degistiriyor