evlendikten ne kadar süre sonra hamile kalmaya karar verdiniz?

evet önce doktor bulman da fayda var gerçekten. kansızlık için kesin önlem almalısın. folik asit ben ayrıca kullanmadım mesela ama kan haplarında bir miktar oluyo zaten. kist varsa ki bende de bi ara vardı. kendiliğinden kaybolmuştu over kistti. sanırım çikolata kistleri kaybolmayan va alınan ama kistte olsa hamile kalınabiliyor fakat düzensizlik varsa reglinde işte o biraz gebe kalmayı zorlaştırıyor. umarım dilediğin gibi olur herşey. ve evett bana 10 yıl aradan sonra acaba zorlanırmıyım endişesi geliyor ama yinede çok güzel bir duygu tabi. isteyen herkese allah nasip etsin.

iyi huylu kistmiş kaybolmuyor ama çok şükür adetimde şu ana kadar düzensizlik olmadı sadece ilk günü çıldırtacak derecede ağrım oluyor ve yataktan kalkamıyorum kistle ilgili olduğu için bir hap var onu kullanıyorum ilk gün normal doğum olursa bir daha gözükmezmiş . bence zorlanmazsın diğer evladın büyümüş oda yardımcı olur artık sana gül gibi büyütür gidersiniz :)amin çok teşekkür ederim hepimizin dilediği gibi olsun :)

tam 8 gün geçti adetimin üzerinden az önce bi test yaptım ama negatif zaten 2 ay oldu evleneli hamile olmayı istemiyorum ama sevinemedim ben buna 8 gün gibi bi sürede hala yanlış gösteriyo olabilirmi yada benim evlendikten sonrA dengem değişmiş olabilirmi
benim adetim hiç bukadar çok geçmez en fazla 1-2 gün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…