evlendikten ne kadar süre sonra hamile kalmaya karar verdiniz?

çok güzel ya hayırlı olsun ömrünüze uğur getirsin inşallah. Allah tamamına erdirsin. nasıl bir duygu??? :)

sağolasın canım erken olduğu için şaşkınım :) heyecan mutluluk korku hepsinide yaşıyosun kısacası ama ben şu yönden çok rahatım ne bulantı ne kusma ne aşerme 7 haftalık olmama rağmen hiç bişey yok :) maşallah diyeyim öyle yani güzel şimdilik inş böyle gider

yok ya ben hamile değilim yani değilimdir heralde korunuyoruz bende doğru zaman ne zaman diye düşünenlerdenim. kararsızlardan

bakıorum okuyorum diğer forum konularını kiminin olmuo kimi 3-5 yıl düşünmüo rabbim hayırlısını versin bi benmiyim böle hisseden korkan 6aylık evli olmama rağmen korkuorum allahım sen büyüksünn

:) bir de benim korkan yalnız değilsin. eşim destek olacağını çok hazır olduğunu söylüyor ama ben ama ben....

yalnız ben çocuk doğurmaktan falan korkmuyorum inşallah da her şey normal bişekilde gelişir diye dua ediyorum. benim tek korkum onu iyi bir evlat olarak yetiştirememek. ona yetebilir miyim bakabilirmiyim eğitebilirmiyim acaba diye kafamı kurcalar kurcalar dururum.:44::44::44::44::44::44:

bnde öle cnm 6 aylık evliyim daha evlilik oturdumu bakabilirmiyim en önemlisi dediğin gibi yetebilir miyim ona eşime ve ona nasıl zaman ayırcam onları düşünüyorum

bende doğurmaktan korkmuyorum zaten. bir şekilde Allah'ın izni ile doğar. benim mesailerim biraz esnek çok geç saatlerde işten döndüğüm oluyor. Ya da pazar günleri falan da çalıştığım oluyor. benim annem yok nerdeyse hiç hatırlamıyorum. heralde bütün gününü, gücünü işine harcayan bir anne istemezdim.

Bende hemen istiyorum aslında ama borçlar bitmeden olmasa daha iyi olacak

1,5 aylık evliyim daha eşime kalsa hemen istiyo ama ben en az 1 yıl istemiyorum Allah aratmasın

bnde öle cnm 6 aylık evliyim daha evlilik oturdumu bakabilirmiyim en önemlisi dediğin gibi yetebilir miyim ona eşime ve ona nasıl zaman ayırcam onları düşünüyorum

daha çok erken senin için. sen bilirsin ama biraz daha evliliğin tadını çıkarın. biz kocamla hala tadını çıkarıyoruz :) gez toz oooh keyif... :)

öncelikle üzüldüm annen için. Allah kimseyi annesiz bırakmasın. ayrıca iş konusu zaten beni çok zorluyor. ben de evime 1 saat uzak bi yerde çalışıyorum. ha deyince çocuğumun yanında olamam vs diye kendime iş ararım diye düşünüyorum bakalım. herşeyin hayırlısı.

Bende hemen istiyorum aslında ama borçlar bitmeden olmasa daha iyi olacak

hay ağzını öpeyim (biraz amiyane bi tabir oldu ama, kusura bakma artık :)) nedir borcunuz ev kredisi mi. biz de kredi azalsın da öyle yapalım diyoruz yoksa allah korusun batıcaz...

haklısın cnm öle ama gelde kocama söle deli gibi istio ama bnde biraz daha beklicem gibime gelio

27 yaşındayım evleneli 5 ay olacak ayın 23. de. bu ay başladık çalışmalara bir hafta kaldı sonucu öğrenmeye :18: merakla bekliyorum inşş bebeğimiz ilk aydan gelir. rabbim benim gibi isteyen herkese bir an önce nasip etsin dualarım sizlerle...

evliliğin 7.ayında korunmayı bıraktım 1 sene 3 aydır olmuyo RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah...bilseydim hiç korunmazdım...

evliliğin 7.ayında korunmayı bıraktım 1 sene 3 aydır olmuyo RABBİM isteyen herkese nasip etsin inşallah...bilseydim hiç korunmazdım...

kendinizmi korunuyordunuz yoksa hap, kondom vs ile mi?

çünkü ben de pcos var onun için tedavi görüyorum nasıl olsa bebek için niyetimiz yok diye hap kullanıyorum doktor kontrolünde ama inşallah ileriki zamanlarda bebek istediğimizde problem yaşamayız. Allaha sığınıyoruz.

ben de 2,5 yıllık evliyim ama hala düşünmüyorum, erken gibi geliyor daha eşimle yaşayacağım çok şey var çevre baskısı çok fazla ama kimseyi takmıyorum allahtan eşim de benim gibi düşünüyor. tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

bizde 19 aydır evliyiz kısmetse yaza düşünüyoruz
eşim 30 ben 24 yaşındayım fazla geciktirmek istemiyoruz Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…