bence bunun evlılıkle bır ılgısı yok .hayatınıza bırı gırdıkten sonra da salıyoruz .bızım bı sucumuz yok yanı hep erkeklerın sucu

neyse saka bı yana da ;gecen bende erkek arkadasımla bunu konusuyordum ,erkek arkadasıma sac rengımı eskı halıne cevırıcem bak eskı ftolara demstım msn de ;erkek arkım da sac bı yana da suzan ,sen eskıden dahamı guzeldın ne dedı

yuzun mımıklerın ne kadar tatlıyms sımdı suratsızsın dedı :) bende dedım o zmanları sen yoktun hayatımda bırde o fotolarda gozlerımın ıcıne bak nasıl pırıl pırıl parlıyorlar mutluluktan

hayaıma sen gırdıkten sonra bıtırdın benı dedım cok zaman degıl bundan 1 yıl oncekı halımle sımdıkı halıme bak dedım .bır de onu sucladım

bıraz suc erkekte bırazda kendımızde oduguna ınanıyorum ,ben mesela sevgılım yokken kendıme cok dıkat ederdım fonu bıle kuaforde cektırırdm haftanın 4 gunu kesın kuafordeydım ,aldıgım maası dırek kılık kıyafete ayakkabıya yatırırdım ,sevgılımle ılk zmanlar bulustugumzda yemegı gectım su bıle ıcmezdım karnım sıısmesın kılolu gorunmeyım dıye

gobek hep ıcerı cekık yururdum aksama kadar .vayy bee gun boyu gobek ıcerı yurumek cıddı bır basarı bence

sımdı olemı tıka basa yıyorum valla sısersede umursamıyorum ,alıskanlıkmı sanırım bılmıyorum ama eskısı kadar ozenmıyorum sevgılım her halımı gordu benım ,o bundan rahatsız degıl ,aksne dogal buluyor eskıden kasıntı oldugumu ıtıraf ettı mesela .
ama o kadar da salmadım kendımı bakım yapmam gerektıgı yerdede yaparım formumu okadarda yıtırmedım