arkadaşlar yakında erkek arkadaşımın ailesi istemeye gelcekler..
benim işimin yoluna koyulmasını bekliyoruz inşallah yakın zamanda olucak erkek arkadaşımda ailesine söyliycek istemeye gidin diye.
istemeye gelicekler nişan olucak hadi nişanı kız evi yapar.onu biz yapıcaz.
erkek arkadaşımın ailesi sevgilime ev alıcaklar.daha doğrusu ikimize ev alıcaklar. demiş ki annesi(müstakbel kayınvalidem) "bizim evin yakınlarında çok güzel bir ev var yakında kardeşin okumak için şehir dışına gidicek babanda iş için gidiyo sürekli sizde işten çıkınca akşamları ve hafta sonları bana arkadaş olursunuz"
burda o kadar çok konu okuyorum ki kayınvalide hakkında ben evlenince huzursuz olmaktan çok korkuyorum..
ya zaten şuan ailemle bazı problemlerim var bide evlenince aynı kaderi yaşamak isteemiyorum..
hem zaten o evi alırlarsa 20 binini falan erkek arkadaşım kredi çekicek evin.
e o parayı ödeyene kadar bi kaç sene geçer.
aileside diyceklerdir eminim "e oğlum ev aldık hem biz hem sen kredi çektin nasıl düğün yapalım" diye.
erkek arkadaşımda bana kredi çek diycek.
ee çektim diyelim benim içime sinicek mi kendi düğünümü kendim yaparsam?
ben diyorum erkek arkadaşıma bunları merak etme sen ben ayarlıycam yoluna koyucam diyo.
annenle ya anlaşamazsam diyorum ben evlendikten sonra mutsuz olmak istemiyorum diyorum madem onlardan uzak bir yerden alın evi biz sık gideriz diyorum anlaşırsın yazık tek başına napsın oda diyo..demogji yapıyo resmen duygu sömürüsüyle beni ikna etcek
bende iyi dedim napiim..
tabi daha ev alınmadı hiç bişey için geç değil..sevgilime ne desem vazgeçer..??
yoksa ailesine yakın otursak benim için bi sorun olmazmı?
(aslında bunu dert etmem ama ben allah korusun!!!
bi anlaşılmazlık olsa arkamda ailem var diye güvenemem..
yani işimi sağlama almam lazım..mutlu olucamdan emin olmam lazım..erkek arkadaşımla anlaşıyorum tamam ama ailesiyle sorun yaşamıycam ne malum?
en azından uzak olunursa sorun olmaz diye düşünüyorum ben
anlatabilmişimdir umarım..)
bu arada işimiz şehir dışındada olabilir.erkek arkadaşım şuan şehir dışında.
bende onun bulunduğu yere gidicem eğer o buraya gelemezse.
onun ailesi o bizim olduğumuz yere gelcekler büyük ihtimalle ordan ev alcaklar kendilerine..
off allahım ya..ben sevmem öyle çok sık sık gelinip gidilmesini..
sizlerin fikirlerini de almak isterim..
evli bayanlar..siz olsanız ne yapardınız yanlış mı düşünüyorum?
benim işimin yoluna koyulmasını bekliyoruz inşallah yakın zamanda olucak erkek arkadaşımda ailesine söyliycek istemeye gidin diye.
istemeye gelicekler nişan olucak hadi nişanı kız evi yapar.onu biz yapıcaz.
erkek arkadaşımın ailesi sevgilime ev alıcaklar.daha doğrusu ikimize ev alıcaklar. demiş ki annesi(müstakbel kayınvalidem) "bizim evin yakınlarında çok güzel bir ev var yakında kardeşin okumak için şehir dışına gidicek babanda iş için gidiyo sürekli sizde işten çıkınca akşamları ve hafta sonları bana arkadaş olursunuz"
burda o kadar çok konu okuyorum ki kayınvalide hakkında ben evlenince huzursuz olmaktan çok korkuyorum..
ya zaten şuan ailemle bazı problemlerim var bide evlenince aynı kaderi yaşamak isteemiyorum..
hem zaten o evi alırlarsa 20 binini falan erkek arkadaşım kredi çekicek evin.
e o parayı ödeyene kadar bi kaç sene geçer.
aileside diyceklerdir eminim "e oğlum ev aldık hem biz hem sen kredi çektin nasıl düğün yapalım" diye.
erkek arkadaşımda bana kredi çek diycek.
ee çektim diyelim benim içime sinicek mi kendi düğünümü kendim yaparsam?
ben diyorum erkek arkadaşıma bunları merak etme sen ben ayarlıycam yoluna koyucam diyo.
annenle ya anlaşamazsam diyorum ben evlendikten sonra mutsuz olmak istemiyorum diyorum madem onlardan uzak bir yerden alın evi biz sık gideriz diyorum anlaşırsın yazık tek başına napsın oda diyo..demogji yapıyo resmen duygu sömürüsüyle beni ikna etcek
bende iyi dedim napiim..
tabi daha ev alınmadı hiç bişey için geç değil..sevgilime ne desem vazgeçer..??
yoksa ailesine yakın otursak benim için bi sorun olmazmı?
(aslında bunu dert etmem ama ben allah korusun!!!
bi anlaşılmazlık olsa arkamda ailem var diye güvenemem..
yani işimi sağlama almam lazım..mutlu olucamdan emin olmam lazım..erkek arkadaşımla anlaşıyorum tamam ama ailesiyle sorun yaşamıycam ne malum?
en azından uzak olunursa sorun olmaz diye düşünüyorum ben
anlatabilmişimdir umarım..)
bu arada işimiz şehir dışındada olabilir.erkek arkadaşım şuan şehir dışında.
bende onun bulunduğu yere gidicem eğer o buraya gelemezse.
onun ailesi o bizim olduğumuz yere gelcekler büyük ihtimalle ordan ev alcaklar kendilerine..
off allahım ya..ben sevmem öyle çok sık sık gelinip gidilmesini..
sizlerin fikirlerini de almak isterim..
evli bayanlar..siz olsanız ne yapardınız yanlış mı düşünüyorum?
Son düzenleme: