- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Night Night
-
Öyle valla. Hele ki mesleğin varken ve bunun tadını çıkaramamışken daha da doğru.Selam millet. Belki geçici belki de kalıcıdır birtakım duygusal dalgalanmalar almış başını gidiyor bende zaman zaman. 3 yıllık evliyim bazen bekar hayatımı çok özlüyorum. Sevgiliyken hep evlilere özenen ben özellikle son zamanlarda bekar hayatımın rahatlığını baba evimı kardeşlerimi daha sık özler oldum. Öğretmenim ve atanır atanmaz ilk yıl bittiğinde hemen evlendim bazen pişmanlıklar duyuyorum keşke ailemle daha fazla vakit geçirseydim paramı çatır çatır tek başına bol bol yeseydim arkadaşlarla gezip tozsaydım diye. Evlilgin güzel yanları var evet ama bir de baktım ki sorumluluk yüzde doksan kadında erkeğin tek yaptığı evlilik sonrası gelen rahatlama ile birlikte koca göbeğini daha da büyütmek yanılıyor muyum? Kimse kendi ailen gibi düşünmüyor.
Sanırım konu sahibi hem ev işleriyle hem yemekle tek başına uğraşıp aynı zamanda hem çalışıyor hem de eşine hizmet ediyor.Yanılıyorsun. Yüzde doksan sorumluluk sende ise evliliğinde sıkıntı vardır. Her evlilik öyle değil.
Evliliğim sıkıntılı değil zaman zaman süregelen duygusal dalgalanmalar dan ötürü bu duyguya kapiliyorum genel konuştum son cümlede bireysel değil ☺Evliliğiniz zaten sıkıntılı bir evlilikmiş.
Hani güzel yanı falan demişsiniz ama %90 sorumluluk sizdeymiş.
Özlemeniz çok çok normal.
Para batmıyor nerden vardınız bu basit yargıya gerçekten komikBizim kızlara para batıyor.. illa elin oğluna yedirecek.. ekmeğinizi elinize alınca az buçuk gezin tozun kendi paranı kendin ye!! Ben anlamıyorum bu ne koca düşkünlüğüdür.. cebinde parası olan az buçuk da tipi düzgün kıza erkek mi yok.. nesli mi tükeniyor tabiri caizse kum gibi... sonra da vay efendim ben ne ettim ne kısmetlerim vardı da bunu mu buldum derler..
Pekı ne olmuşturYüzde doksan sorumluluk kadına aitse bu evlilik olmaktan çıkmış demektir.
Hayır tabi ki deBosansam aile evine donsem cok mutlu olurdum diyormusunuz peki eger boyleyse gecici birseyden ziyade esinizle aranizda sikintilar var demektir birde fazla sorumluluk yormus sanirim
Ozaman sadece ailenizle olan anilarinizi ozluyorsunuz o bende de oluyor..sanirim cocuk da var sorumluluk daha fazla insan o zamanki rahatligini ister istemez ariyorHayır tabi ki de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?