- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.296
- 598
- Konu Sahibi Night Night
-
Evliliğim böyle olsa ben de bekâr hayatını ozlerdim.Sanırım konu sahibi hem ev işleriyle hem yemekle tek başına uğraşıp aynı zamanda hem çalışıyor hem de eşine hizmet ediyor.
Bizim kızlar eline ekmeğini alınca anında düşüyorlar koca derdine.. koca kaçıyor mu acaba.. erkek milleti zaten paralı kadın derdinde.. senin maaşına bakarak ağızlarının suyunu silerler..!! Yani aşklarından değil paranı yemek için evlenirler... çalışmayan işsiz kıza neden talip olmuyorlar !!Para batmıyor nerden vardınız bu basit yargıya gerçekten komik
O zaman konu sahibi %100 sorumluluk alın. Hem canınız kocanız da yorulmamış olur. Hemde kadın dediğin her şeyi kendisi yapar.
Çünkü siz hiç bir yorumu kabul etmemişsiniz.
Düşünmeye fırsatınız kalmasın asla.
Yapmayın Allah aşkına. Kötü niyetli olan biziz.Konu sahibi koca bulmuş , kendini kaybetmesi önemli mi ??????Değil mi hayatım !! Ben de bunu anlamıyorum... hem buraya konu açıp akıl soruyorlar.. hem de her lafa çemkirirler!! Şaka gibi !!
Bu devirde koca zor mu bulunurYapmayın Allah aşkına. Kötü niyetli olan biziz.Konu sahibi koca bulmuş , kendini kaybetmesi önemli mi ??????
Bu devirde koca zor bulunur. Kıymet bilelim lütfen.
Pekı ne olmuştur
Ne kadar itici su yazdıklarınız, sizde sürekli yanlızlıktan dem vuruyorsunuz, koca derdine düştü mü desin birileri size de?Bizim kızlar eline ekmeğini alınca anında düşüyorlar koca derdine.. koca kaçıyor mu acaba.. erkek milleti zaten paralı kadın derdinde.. senin maaşına bakarak ağızlarının suyunu silerler..!! Yani aşklarından değil paranı yemek için evlenirler... çalışmayan işsiz kıza neden talip olmuyorlar !!
Konu sahibi sorumluluk yüzde 90 bende demiş!!! Ne diyecektik aferin kocana mı??!!Konu ilgimi çekti zaman zaman zaman bende baba evini özlediğim oluyor yeni evliyim ben normal mi acaba dedim. İçeriğine baktım fikir veren yorumlar mı diye ya iğneliğici ya evliliğin kötü deyip sıkıntı olduğunu söyleyenler olmuş. Artık herkes bi laf sokma peşinde. Laf sokunca tabiri caizse yerden yere vurunca üç beş beğeni alınca madalya veriyorlar mı arkadaşlar? Gerçekten sırf laf sokmak için yazan insanlar var. Halbuki bu konuda fikri olanlar yazsa da bizde yararlansak
Yahu !! Ben şaka yaptımBu devirde koca zor mu bulunuraz buçuk seçici olun rica ediyorum!! Bu zihniyetteki kadınları görünce sizin adınıza ciddi üzülüyorum..
Ne kadar itici su yazdıklarınız, sizde sürekli yanlızlıktan dem vuruyorsunuz, koca derdine düştü mü desin birileri size de?
Genellemeleriniz de beni benden aldı, nereden biliyorsunuz öyle olduğunu, konu sahibinin yazdığıyla sizin yorumunuz ne alaka
Yahu !! Ben şaka yaptımkonu sahibi düşüncesiydi bu
O kadar sahici bir şaka yapmışım ki , kendim bile inandım .
mevcut durumdan mutlu olunmaığı zamanlarda, beyin eski mutlu günlerine dönüyor ve o günlere özlem duyuluyor..eski hayatınızdan daha mutlu olmadığınız için, beynin bir oyunu bu..Selam millet. Belki geçici belki de kalıcıdır birtakım duygusal dalgalanmalar almış başını gidiyor bende zaman zaman. 3 yıllık evliyim bazen bekar hayatımı çok özlüyorum. Sevgiliyken hep evlilere özenen ben özellikle son zamanlarda bekar hayatımın rahatlığını baba evimı kardeşlerimi daha sık özler oldum. Öğretmenim ve atanır atanmaz ilk yıl bittiğinde hemen evlendim bazen pişmanlıklar duyuyorum keşke ailemle daha fazla vakit geçirseydim paramı çatır çatır tek başına bol bol yeseydim arkadaşlarla gezip tozsaydım diye. Evlilgin güzel yanları var evet ama bir de baktım ki sorumluluk yüzde doksan kadında erkeğin tek yaptığı evlilik sonrası gelen rahatlama ile birlikte koca göbeğini daha da büyütmek yanılıyor muyum? Kimse kendi ailen gibi düşünmüyor.
Olabilir ,hayat sizin çevrenizden ibaret degil ki.Nerden mi biliyorum çevrende sayısız örneği var..
Konu sahibi sorumluluk yüzde 90 bende demiş!!! Ne diyecektik aferin kocana mı??!!
Büyük şehide yaşıyorum.. kalabalık bir ailem, sayısız arkadaşım oldukça sosyal biriyimdir ....kısacası Oldukça Geniş bir çevrem vardırOlabilir ,hayat sizin çevrenizden ibaret degil ki.
Bence kendi fikirlerinizin doğruluğuna bile bu kadar güvenmeyin, degil cevrenizde gördükleriniz .Büyük şehide yaşıyorum.. kalabalık bir ailem, sayısız arkadaşım oldukça sosyal biriyimdir ....kısacası Oldukça Geniş bir çevrem vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?