Evlendikten sonra bekar hayatını ozlemek

Öyle deme milana kızıyorlar..
Biz olumsuz eleştiri yapıyormuşuz, koca evinde sanki prenses miymişiz..

Yorumlar bazı kadınların bazı şeyleri hakettiğini gösterdi bana. Çok acı. Ama o kadınlar için değil. Bu kadınların yetiştirecekleri çocuklar ve o çocukların gelecekte hayatına girecek diğer çocuklar için acı..

Diger yorumlari okumadim ama birincisi burasi kocamin evi degil bizim evimiz , anlamissindir ne demek istedigimi
İkincisi prenses degil evimin kralicesiyim :)
Bak su anda esim mutfakta kurufasulye yapiyor , ben balkonda kahvemi iciyorum ha 10 dk once de kocamin tshirtlerini utuluyordum
Yani is bolumu olunca herkes kendine vakit ayirabiliyor , gayet mutlu mesut yasayip gidiyoruz

Böyle hoşgörülü üyeleri görmek gerçekten sevindirici teseskir
Yapmayın Allah aşkına. Kötü niyetli olan biziz.Konu sahibi koca bulmuş , kendini kaybetmesi önemli mi ??????
Bu devirde koca zor bulunur. Kıymet bilelim lütfen.
[QUOTE="will_done, post:
0 6 olabilir

Madem kraliçesin modern kölelerle uğraşacağına git kralınla birlikte çekirdek çitle o zaman ne diyeyim

Neyse arkadaşlar konu çok uzadı kibar davranan sevgili üyelere teşekkürler önerilerinizı dikkate alacağım beğendiklerim de oldu zaten hakaret eden üyeler siz de gidin kumda oynayın

Sorumluluğun yüzde 90 ni neden siz alıyorsunuz? Bizim evliliğimzde sorumluluklar hiç öyle paylaşılmıyor

Meslektaşız ben suan bekarım 27 yaşımı sürüyorum 5 senedir görev yapıyorum gercekten gezip tozmak eğlenmek de biyere kadar. Doydum gercekten aile ozlemim var etrafimdakiler dr hep evlendi siz belki erken evlendiniz ama dogru kisiyse bence şanslısınız ben dogru kisiyi hala bulamadım

Bende bir iki şey söylim bari

Yani evlenmesen bile annen baban yaşlanınca evin işi yine sana kalacak. Eşine karşı olduğun kadar sorumluluk altında olmicaksın tabi ama yine de sorumlulukların olacak

Bir de ne bilim ya her şeyden hevesimi aldım hayat arkadaşı istiyorum diye de konular açılıyor.

Her halimize şükretmemiz gerek anca öyle mutlu olabiliriz. Bir de istediklerini elde edememiş biri olarak tercihlerinizle mutlu olmaya bakın derim bu hayatı siz seçtiniz İstediniz ve nasip oldu. Şükredin

İsteyipte sahip olamadıklarım için yıllarca ağladım. Geçip gitti. Ben kaybettim. Beni avutmaya yetmese de yine de belki böylesi hayırlıydı diyorum

Sorumlulukların çoğu bende derken hangi sorumluluklar mesela bu bunaltmıştır belki sizi

Istisnalar olsa da Turkiyede evlenmek eşe ve ailesine hizmet etmekten ibaret maalesef.. Aileler çok büyük etmen. Çünkü erkekleri birer pasa gibi yetistirdikleri için evlenince de eşlerinden aynı hürmeti bekliyor erkekler.
Kadın doğum yapıyor, tüm sorumluluk yine onun üstünde, bir de çalışıyorsa nereye zaman ayıracağını bilmiyor.
Büyükler sevmeye gelince torunu, bakmaya olunca el kızının çocuğu olarak bakıyor... Ve kadın yalnızlaşıyor. Eşe büyük iş düşüyor ama bence onlar da yeteri kadar destek olamıyor. Gerek aile baskısı gerek yoğun iş koşulları sebebiyle..
Yalan yok, ben de bekar hayatımı özlüyorum. Çünkü benim eşim tam da bu anlattığım özellikte bir erkek.
O yüzden koca evde yalnızım. Kızım bu dünyadaki her şeyim. Eşim için ne zaman ilk sırada ben ve kızım olduğunu hissedersem belki o zaman fikrim değişir.

Neyse arkadaşlar konu çok uzadı kibar davranan sevgili üyelere teşekkürler önerilerinizı dikkate alacağım beğendiklerim de oldu zaten hakaret eden üyeler siz de gidin kumda oynayın
Hakaret edenlerin hayattaki tek başarıları koca bulup evlenmek çünkü. Ayrıca demek ki evlenmeden önceki hayatları o kadar çok kötüymüş ki geçmişlerini özlemek bile istemiyorlar:))
Özleyenlere de tepkilere bundan kaynaklı işte. Hemen "aaa senin evliliğin sorunlu, bekar hayatını özleyemezsin" moduna giriyorlar.

Siz evlenmemişsiniz, adamın birini nüfusunuza almış bakıyorsunuz.
Böyle evlilik mi olur Allah askina?
Tabi özlersiniz bekarliği

:) Evet sizi anlayabiliyorum. Ben de bi ogretmen adayiyim, yazdiklarinizi aklimda tutup, biraz parami yiyip,ailemle vakit geciricem. Onun disinda hissettikleriniz bence normal. Gecici bi sey. Zorla alisirsiniz bi muddet sonra. Iki kisilik yasamak cidden zor.

Güzin abla gibi genç kızlarımızı uyarıyoruz evlilik zor iş diye onlar sevgili olmak gibi algılıyorlar ve hemencik birde hamile kalmasınlar mı, kızlarımız çok naif, başlarına ne gelecek konusunda çok düşüncesiz hayatı hafife alıyorlar, kendilerini gerçekleştirmeden evliliğe adım atıp 2 yıl içinde boşanıyorlar evlilik ana evine benzemiyor bizim Türk erkekler ne yemek yapıyor nede temizlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…