- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.268
- 333
- Konu Sahibi Night Night
-
Sen gerçekten hem okuduğunu anlamıyorsun hem de ne yazdığının farkında değilsin. Neyse yazmaya devam et işime geliyor:)Alıntılayamamışsınız ama neyse yazayım.
Hangi kısmı hakaret tam olarak belirtir misiniz? Ağrınıza giden ne?
Evlilik sizin yasadiginiz gibi birsey degil
Ha sizinki gibi evlilik yasayip mutlu olan da var , kadinin gorevinin bu olduguna inanan , sonuna kadar bunu savunan vs ( kendileriyle ben de bu platformda tanistim)
Bundan mutsuz olan da var , bu yuzden bosanan , bosanmayi dusunen , bosanmayi dusunmeyip cozum arayan vs vs
Bir de gercekten normal evlilikler var , isbolumu olan , sorumlulugu evde yasayan herkesin paylastigi , huzurlu , mutlu , kadinin kendisini kole gibi gormedigi
Bunlardan hangisini sececginiz de sizin elinizde , konuda somut ornek vermemissiniz ama once sorumluluklari esinizle paylasarak ise baslayin , kendinize daha cok vakit ayirin , ailenizle gorusmek istiyorsaniz ailenizle gorusun , arkadaslarinizla bulusmak istoyorsaniz cikin disari gezin tozun , ilk is kendinize vakit ayirin
Sen gerçekten hem okuduğunu anlamıyorsun hem de ne yazdığının farkında değilsin. Neyse yazmaya devam et işime geliyor:)
Alıntılayamamışsınız ama neyse yazayım.
Hangi kısmı hakaret tam olarak belirtir misiniz? Ağrınıza giden ne?
Yaş kaç pardon?Eee hadi hakaret kısmını bekliyorum. Yazın lütfen..
Diger yorumlari okumadim ama birincisi burasi kocamin evi degil bizim evimiz , anlamissindir ne demek istedigimiÖyle deme milana kızıyorlar..
Biz olumsuz eleştiri yapıyormuşuz, koca evinde sanki prenses miymişiz..
Yorumlar bazı kadınların bazı şeyleri hakettiğini gösterdi bana. Çok acı. Ama o kadınlar için değil. Bu kadınların yetiştirecekleri çocuklar ve o çocukların gelecekte hayatına girecek diğer çocuklar için acı..
Böyle hoşgörülü üyeleri görmek gerçekten sevindirici teseskirYine bazıları gerçek hayatta almadığı hırslarını burda üyelere saldırarak almaya gelmiş sabah sabah... konu sahibi çok takılma evli veya bekar herkes zaman zaman olduğu durumdan hoşnut olmaz eski günlerini özler. Geçici bir durumdur kendini biraz dinlemeye al. Yaz geldi imkanınız varsa eşinle tatile çıkın iyi gelir
[QUOTE="will_done, post:Yapmayın Allah aşkına. Kötü niyetli olan biziz.Konu sahibi koca bulmuş , kendini kaybetmesi önemli mi ??????
Bu devirde koca zor bulunur. Kıymet bilelim lütfen.
Madem kraliçesin modern kölelerle uğraşacağına git kralınla birlikte çekirdek çitle o zaman ne diyeyimDiger yorumlari okumadim ama birincisi burasi kocamin evi degil bizim evimiz , anlamissindir ne demek istedigimi
İkincisi prenses degil evimin kralicesiyim :)
Bak su anda esim mutfakta kurufasulye yapiyor , ben balkonda kahvemi iciyorum ha 10 dk once de kocamin tshirtlerini utuluyordum
Yani is bolumu olunca herkes kendine vakit ayirabiliyor , gayet mutlu mesut yasayip gidiyoruz
Nasil terbiyesiz bir mesaj bu boyle? Buyuk ihtimalle anneniz yasindayim , gercekten sizin gibilerin olmamasi gereken bir forum burasiMadem kraliçesin modern kölelerle uğraşacağına git kralınla birlikte çekirdek çitle o zaman ne diyeyim
Hakaret edenlerin hayattaki tek başarıları koca bulup evlenmek çünkü. Ayrıca demek ki evlenmeden önceki hayatları o kadar çok kötüymüş ki geçmişlerini özlemek bile istemiyorlar:))Neyse arkadaşlar konu çok uzadı kibar davranan sevgili üyelere teşekkürler önerilerinizı dikkate alacağım beğendiklerim de oldu zatenhakaret eden üyeler siz de gidin kumda oynayın
Siz evlenmemişsiniz, adamın birini nüfusunuza almış bakıyorsunuz.Selam millet. Belki geçici belki de kalıcıdır birtakım duygusal dalgalanmalar almış başını gidiyor bende zaman zaman. 3 yıllık evliyim bazen bekar hayatımı çok özlüyorum. Sevgiliyken hep evlilere özenen ben özellikle son zamanlarda bekar hayatımın rahatlığını baba evimı kardeşlerimi daha sık özler oldum. Öğretmenim ve atanır atanmaz ilk yıl bittiğinde hemen evlendim bazen pişmanlıklar duyuyorum keşke ailemle daha fazla vakit geçirseydim paramı çatır çatır tek başına bol bol yeseydim arkadaşlarla gezip tozsaydım diye. Evlilgin güzel yanları var evet ama bir de baktım ki sorumluluk yüzde doksan kadında erkeğin tek yaptığı evlilik sonrası gelen rahatlama ile birlikte koca göbeğini daha da büyütmek yanılıyor muyum? Kimse kendi ailen gibi düşünmüyor.
Güzin abla gibi genç kızlarımızı uyarıyoruz evlilik zor iş diye onlar sevgili olmak gibi algılıyorlar ve hemencik birde hamile kalmasınlar mı, kızlarımız çok naif, başlarına ne gelecek konusunda çok düşüncesiz hayatı hafife alıyorlar, kendilerini gerçekleştirmeden evliliğe adım atıp 2 yıl içinde boşanıyorlar evlilik ana evine benzemiyor bizim Türk erkekler ne yemek yapıyor nede temizlikSelam millet. Belki geçici belki de kalıcıdır birtakım duygusal dalgalanmalar almış başını gidiyor bende zaman zaman. 3 yıllık evliyim bazen bekar hayatımı çok özlüyorum. Sevgiliyken hep evlilere özenen ben özellikle son zamanlarda bekar hayatımın rahatlığını baba evimı kardeşlerimi daha sık özler oldum. Öğretmenim ve atanır atanmaz ilk yıl bittiğinde hemen evlendim bazen pişmanlıklar duyuyorum keşke ailemle daha fazla vakit geçirseydim paramı çatır çatır tek başına bol bol yeseydim arkadaşlarla gezip tozsaydım diye. Evlilgin güzel yanları var evet ama bir de baktım ki sorumluluk yüzde doksan kadında erkeğin tek yaptığı evlilik sonrası gelen rahatlama ile birlikte koca göbeğini daha da büyütmek yanılıyor muyum? Kimse kendi ailen gibi düşünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?