- 29 Aralık 2016
- 530
- 733
- 103
- Konu Sahibi Night Night
-
İnsanların kötü yorumlarını kabul etmek gibi bir zorunluluğum elbette yok insanca yazılabilir öyle değil mjO zaman konu sahibi %100 sorumluluk alın. Hem canınız kocanız da yorulmamış olur. Hemde kadın dediğin her şeyi kendisi yapar.
Çünkü siz hiç bir yorumu kabul etmemişsiniz.
Düşünmeye fırsatınız kalmasın asla.
simdi bayana bu cevabi yazinca beynimde abimin bir sozu yankilandi anne kizini yarin evlenecekmis gibi yetistir niye her isi sen yapiyosun????Ben de bir erkek annesi olarak oğlumu ona göre yetiştirmeyi düşünüyorum ev işlerine yardım etmenin kötü birşey olmadığını özellikle empoze edeceğim
Selam millet. Belki geçici belki de kalıcıdır birtakım duygusal dalgalanmalar almış başını gidiyor bende zaman zaman. 3 yıllık evliyim bazen bekar hayatımı çok özlüyorum. Sevgiliyken hep evlilere özenen ben özellikle son zamanlarda bekar hayatımın rahatlığını baba evimı kardeşlerimi daha sık özler oldum. Öğretmenim ve atanır atanmaz ilk yıl bittiğinde hemen evlendim bazen pişmanlıklar duyuyorum keşke ailemle daha fazla vakit geçirseydim paramı çatır çatır tek başına bol bol yeseydim arkadaşlarla gezip tozsaydım diye. Evlilgin güzel yanları var evet ama bir de baktım ki sorumluluk yüzde doksan kadında erkeğin tek yaptığı evlilik sonrası gelen rahatlama ile birlikte koca göbeğini daha da büyütmek yanılıyor muyum? Kimse kendi ailen gibi düşünmüyor.
Doğu kültürüyle yetiştiği için erkek evde iş yapmaz görüşü hakim biraz da
Tatlım sen önce bi okuduğunu anla ve ondan sonra karşıma gel. Anlamadığın için yorumuna cevap veremeyeceğim. İyi günler.Karşılıklı anlayışın, sorumlulukları beraber paylaşmanın, erkeğin evde ev işi yapmasının, yemeğe, bulaşığa yardım etmesinin, çocuğuyla ilgilenmesinin, çayı kahveyi meyveyi ayağına beklememesinin neresi prenseslik?
Bir kadın bile bu modern köleliği normal kabul ediyorsa vay bu ülkenin haline.
Sizin adınıza üzülmem demek ki hakediyorsunuz bazı şeyleri, ama yetiştireceğiniz çocuklar adına çok üzüldüm..
Ayrıca koca evi değil orası, kadının kendi evi...
Aynı kültüre göre kadınlar çalışmaz evde oturur yalnız, ee? Demek ki kültürünü işine gelince görmezden gelebiliyor. Hem evde hem işte çalışmama razı olan bir kocam olsaydı sömürüldüğümü hissedip ben de soğurdum. Biraz baskın olun siz de istediğinizi yaptırın.Doğu kültürüyle yetiştiği için erkek evde iş yapmaz görüşü hakim biraz da
Daha az once eşimle konuştuk sirketten adam kılıklı biri esime aynen anlatmis pişkince kendi evliliğini adam 6 bin kazaniyormus esi de 4 bin adam maaşı alir almaz bankaya atarmis asla dokunmadan ben karinin parasini yerim market pazar bilmem 3 ev aldim demiş eşim diyor ki agzim açık kaldi yemin ederim tiksindim şu iğrençligi duyunca ya düşündüm evladima gözüm gibi bakicam okutucam meslek sahibi olsum diye elin aç köpeğine para yediricek vallahi cok sinirlendim.Bizim kızlar eline ekmeğini alınca anında düşüyorlar koca derdine.. koca kaçıyor mu acaba.. erkek milleti zaten paralı kadın derdinde.. senin maaşına bakarak ağızlarının suyunu silerler..!! Yani aşklarından değil paranı yemek için evlenirler... çalışmayan işsiz kıza neden talip olmuyorlar !!
Bu hayat böyle galiba ya, evlenince bekar hyatımı özledim sonra alıştım ve daha keyifli geldi evlilik. Şimdi çocukluyum çocuksuz serbest zamanlarımı özlüyorum. Ona da alışırım herhalde 2 yıla
Selam millet. Belki geçici belki de kalıcıdır birtakım duygusal dalgalanmalar almış başını gidiyor bende zaman zaman. 3 yıllık evliyim bazen bekar hayatımı çok özlüyorum. Sevgiliyken hep evlilere özenen ben özellikle son zamanlarda bekar hayatımın rahatlığını baba evimı kardeşlerimi daha sık özler oldum. Öğretmenim ve atanır atanmaz ilk yıl bittiğinde hemen evlendim bazen pişmanlıklar duyuyorum keşke ailemle daha fazla vakit geçirseydim paramı çatır çatır tek başına bol bol yeseydim arkadaşlarla gezip tozsaydım diye. Evlilgin güzel yanları var evet ama bir de baktım ki sorumluluk yüzde doksan kadında erkeğin tek yaptığı evlilik sonrası gelen rahatlama ile birlikte koca göbeğini daha da büyütmek yanılıyor muyum? Kimse kendi ailen gibi düşünmüyor.
Tatlım sen önce bi okuduğunu anla ve ondan sonra karşıma gel. Anlamadığın için yorumuna cevap veremeyeceğim. İyi günler.
Değil mi canımmm.. Doğu kültüründe erkek kadının parasının kuruşunu bile yemez !!! Kadın parası yiyen erkeğe erkek demezler ...İşlerine geldiği kadar doğulu gelmediği kadar batılı aman ne ala !Dogu kulturunde evi de erkek gecindirir. O zaman maasinizi catur cutur keyfiniz icin yiyin.
Veya eve hic masraf yapmayin sadece arada temizlikci cagirin maasinizdan. Kalani da keyfinize gore kullanin.
Tatlımlı canımlı konuşunca ne devirdiğiniz çamın etkisi azalıyor ne de karşıdaki eziliyor.
Ben sizi gayet iyi anladım. Belli ki alışmışsınız ezilmeye. Üzüldüm adınıza..
☆Bakın hala siz diyorum..
Koca evi lafınızdaki zihniyet zaten belli..
Siz önce evlilikte sorumluluk paylaşımı nasıl ve neden olur bilgilenin de öyle fikir belirtin.
Size mesai harcamaya meraklı değilim. Sabaha kadar anlatsam da anlamazsınız..
[/QUOTE
Aa ama sen hakaret ediyorsun bas baya. Öyle klavye başında insanların hayatını bilip bilmeden atıp tutamazsın. Mahkemeye vermemi ister misin?
Arkadaşlar çok merak ediyorum olumsuz eleştiri yapanlar koca evinde prensesler gibi mı yaşıyorlar bakiniz altını çizerek belirtiyorum çok şükür evliliğimdr herhangi bir sıkıntı yok insanız doğal olarak duygusal ve psikolojik anlamda birtakim değişimler buhranlar geçirebiliriz buraya gelip de basit basit saçma sapan ithamlarda bulunmaYiniz komik oluyorsunuz gerçekten :) burası bir platform insanlar içlerini döküyorlar elbette yorumlascagiz ama bu durum bazılaromana saçmalama Hakkı vermez yine de . Beni anlayan arkadaşlara da teşekkürler
Aa ama sen hakaret ediyorsun bas baya. Öyle klavye başında insanların hayatını bilip bilmeden atıp tutamazsın. Mahkemeye vermemi ister misin?Tatlımlı canımlı konuşunca ne devirdiğiniz çamın etkisi azalıyor ne de karşıdaki eziliyor.
Ben sizi gayet iyi anladım. Belli ki alışmışsınız ezilmeye. Üzüldüm adınıza..
☆Bakın hala siz diyorum..
Koca evi lafınızdaki zihniyet zaten belli..
Siz önce evlilikte sorumluluk paylaşımı nasıl ve neden olur bilgilenin de öyle fikir belirtin.
Size mesai harcamaya meraklı değilim. Sabaha kadar anlatsam da anlamazsınız..
Aa ama sen hakaret ediyorsun bas baya. Öyle klavye başında insanların hayatını bilip bilmeden atıp tutamazsın. Mahkemeye vermemi ister misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?