- 25 Ağustos 2014
- 21.476
- 51.800
- 798
- Konu Sahibi esmer010101
bunun net bi cevabi yok, evlendikten sonra sevilebilir de sevilmeyebilir de.. ama cok buyuk risk.. hani dersin ki 'hoslandim, heyecan duydum' filan, belki bi derece anlarim da, senin hic duygun yok sanirim nisanlina karsi.. bu da sknti..
bir de adamin tavri da bana duvar gibi geldi 'biz severek nisanlanmadik zaten, gorucu usulu' demek yerine, sempatik bi tavirla 'seni asik edecegim kendime, zaman ver bana' dese boyle itici durmazdi.. is anlasmasi mi bu?
bir de 1 hafta cok ama cok kisa, pesinden de hemen nikah geliyomus..
milletin 'efendi, saygili' demesi yetmez, herhalde oyledir, dovecek degil ya insanlari!
haa, insanlar deli gibi seviyor evlenirken (sekil a. lavanta), yine de bi an geliyo dayanamiyorsun artik.. sevmeden nasil olur dusun..
bir de adamin tavri da bana duvar gibi geldi 'biz severek nisanlanmadik zaten, gorucu usulu' demek yerine, sempatik bi tavirla 'seni asik edecegim kendime, zaman ver bana' dese boyle itici durmazdi.. is anlasmasi mi bu?
bir de 1 hafta cok ama cok kisa, pesinden de hemen nikah geliyomus..
milletin 'efendi, saygili' demesi yetmez, herhalde oyledir, dovecek degil ya insanlari!
haa, insanlar deli gibi seviyor evlenirken (sekil a. lavanta), yine de bi an geliyo dayanamiyorsun artik.. sevmeden nasil olur dusun..