ben de hayır dedim.. bunun 2 sebebi var, buyrun anlatayım
1. Erkekler hep aynıdır, birlikte bir hayatı paylaşmakla, haftada sadece kafelerde ya da sinemada bi kaç saat geçirmek arasında dağlar kadar fark vardır. Sorsanız erkekler de, karım evlendikten sonra çok değişti, her şeye dır dır ediyo derler. Sevgiliyken bu kadar dır dır etmezsin, çünkü her akşam kapıya çıkardığın çöpün atılmayacağını, son günü gelmiş faturaların ödenmeyeceğini, bilmem kimden binlerce lira borç alacağını bilmezsin. Ve bu küçük sorunların, edilen laflarla, hakaretlerle inanılmaz boyutlara gelebileceğini tahmin edemezsiniz. Bu yüzden hayır, erkekler değişmez. Hatta evlenince değiştiğini zannedip, canını sıktığı ve aşılamayacak sorunlar çıkardığı zamanlarda, değişir, düzelir diye beklersin ve yine değişmez!
2. Kadınlar evlenmeden önce evliliğe, sabahları birlikte uyanmak, olarak baktıkları için, romantik bi yapıdadırlar. Sevgililerinin bazı küçük minik huylarını, bi evlenelim ben onu düzeltirim diyerek kapattığı için, evlenince böyle değiştiğini düşünürler. Aslında kimse değişmez. Sadece olaylara ve durumlara göre tepki ve hareketleri değişebilir, bu da gayet normaldir.