Evlendikten sonra erkekler değişir mi?

Bir erkeği tanımak için illa evlenmek mi gerek?

• evet

OY: 31 73,8%
  • hayır

OY: 11 26,2%

• Ankete Katılan
    42
Öncelikle KK'nın yeni üyesiyim. Konu açma yerini bulma konusunda da biraz zorlandım :)

Yaklaşık olarak 3 aylık evliyim. Eşimle 1 buçuk sene görüştükten sonra evlendik. Bu süreç içerisinde hemen hemen hergün beraberdik. Birbirimizi çok iyi tanıdığımızı düşünüyorduk taa ki evlenene kadar..

Balayından geldikten sonraki süreçte eşimle hemen hergün ufak tefek konularda tartışıyoruz. Bu tartışmalarımız artık kavagaya dönüşmeye başladı. Eşim artık kırıcı, yaptığı davranışlar bozukluk derecesinde kötü, sinirlilik ve işiyle yaşadığı aksi olayları benim üzerimde stres atması gibi durumlara gitmeye başladı. Daha öncesinde böyle bir durumumuz yoktu. Artık boşanmayı bile düşünüyorum ama eşimi çok seviyorum. Defalarca konuşmaya çalıştım. 2-3 gün gayet iyi daha sonrasında eski davranışına geri dönüyor. Evlendikten sonra her erkeğin değiştiğini söylüyorlar. Sizce de doğru mu ? Bu tarz durumla karşılaşan var mı? Çare bulamıyorum. İlla bir erkeği tanımak için onunla evlenmek mi gerek. Bu konuyla ilgili düşünceleriniz benim için çok önemli.

Teşekkür ederim.:110:
Ben de yeni evliyim 2 ayım doldu dolacak. Bence bu evlilik öncesi birbirinizi yeteri kadar tanımadığınız için olan bir durum. Aslında tanışma süreniz gayet iyi ama bu süreç içinde ne kadar görüştünüz? Birlikte ne gibi dönemlerden geçtiniz? Zor durumda kaldığınızda tavrı ne oldu? Arkadaşlarına, ailesine hayvanlara, doğaya hayata karşı bakış açısını anlayabildiniz mi? Nasıl oturup kalkıyor vs vs bir çok şey... Ben tek ve en yakın kankamla evlendiğim için (6 sene) neye nasıl tepki vereceğini bildiğim için evlenince de adapte problemi tavırlarda değişiklik yaşamadım.

Öncelikle KK'nın yeni üyesiyim. Konu açma yerini bulma konusunda da biraz zorlandım :)

Yaklaşık olarak 3 aylık evliyim. Eşimle 1 buçuk sene görüştükten sonra evlendik. Bu süreç içerisinde hemen hemen hergün beraberdik. Birbirimizi çok iyi tanıdığımızı düşünüyorduk taa ki evlenene kadar..

Balayından geldikten sonraki süreçte eşimle hemen hergün ufak tefek konularda tartışıyoruz. Bu tartışmalarımız artık kavagaya dönüşmeye başladı. Eşim artık kırıcı, yaptığı davranışlar bozukluk derecesinde kötü, sinirlilik ve işiyle yaşadığı aksi olayları benim üzerimde stres atması gibi durumlara gitmeye başladı. Daha öncesinde böyle bir durumumuz yoktu. Artık boşanmayı bile düşünüyorum ama eşimi çok seviyorum. Defalarca konuşmaya çalıştım. 2-3 gün gayet iyi daha sonrasında eski davranışına geri dönüyor. Evlendikten sonra her erkeğin değiştiğini söylüyorlar. Sizce de doğru mu ? Bu tarz durumla karşılaşan var mı? Çare bulamıyorum. İlla bir erkeği tanımak için onunla evlenmek mi gerek. Bu konuyla ilgili düşünceleriniz benim için çok önemli.

Her zaman anlayışlı bir dost oldu. Kendisinden önce beni düşünürdü. Benim maalesef olamadığım kadar romantik ve ince ruhludur. Neyin onu kuracağını bildiğim için hep dikkat ederim. İşinin gerginliğini bana yansıtmaz. - ki yapısal olarak da çok sakin ve her şeyin nasip olduğuna inanan bir insandır. Kısacası her şartta onu tanıma şansım olduğu için hastalık parasızlık kalp kırıklığı vs vs ben evlenmeden önce tanıdığım adam neyse evlendikten sonra da o oldu

Size haksızlık yapıyorsa o ayrı bir konu. Ama konu başlığına göre yazarsam ben buna hayır diyenlerdenim. Ne ben ne eşim değişmedik. Ama evliliğin ilk aylarında tabiki tartışmalar oluyor Çünkü aynı eve girmek,adaptasyon derken bınlar çok normal. Önemli olan o tartışmaların dozu ve söylenenler. Bunlar ince çizgidir.

Back
X