bende tabıkıde calısmayı duusunuyorum evlenınce pekı sızın sex hayatınz varmı erkek arkadasınla cnm
hem erkek arkadaşım değil artık o benim nişanlım alışkanlık olmuş6. yılımıza basıyoruz 1 aralıkta
Allah tamamını erdırsın cnm bnm de cıddı bır ılıskım var 1 bucuk sene oldu ama korkularm var
evet sex ve yemektir !!
aşkla sexle doğru orantılı ise, eşinizi gördükçe içinizden birşeyler ona doğru akıyor ise geceleri yatağa girdiğinizde elleriniz bedenlerinize dolanıyorsa ve bu iş açken size bir haz vermiyorsayemek yerken sizi de unutmayıp arada derede köşede kıyırda yiyip yiyip bırakmak akabinde rahminize bir bebek kondurmak..daha sonrasında saçınızı süpürge ederek ev işlerinde doktora yapmak hatta ilerleyen zamanlarda işin ordinaryusu olmak demektirde aynı zamanda
sonracığımaaklıma daha başka bişiy gelmiyi
heyyyyy canım kocacım acıktım nerde guru fasulyaaaaam ?
evet sex ve yemektir !!
aşkla sexle doğru orantılı ise, eşinizi gördükçe içinizden birşeyler ona doğru akıyor ise geceleri yatağa girdiğinizde elleriniz bedenlerinize dolanıyorsa ve bu iş açken size bir haz vermiyorsayemek yerken sizi de unutmayıp arada derede köşede kıyırda yiyip yiyip bırakıyorsa akabinde rahminize bir bebek kondurmaya aşırı meyilli ise..daha sonrasında saçınızı süpürge ederek ev işlerinde doktora yaptırıp hatta ilerleyen zamanlarda işin ordinaryusu olmanıza katkıda bulunuyorsa demekki evlilik aslında sadece sex ve yemek de değildir :) bu işin birde çalı süpürgesi edilmiş saçlar profili var ehuehehe
Ayy bayıldım yazınıza,kaleminize, ayrıca çok doğru diyorsunuz valla..
evet sex ve yemektir !!
aşkla sexle doğru orantılı ise, eşinizi gördükçe içinizden birşeyler ona doğru akıyor ise geceleri yatağa girdiğinizde elleriniz bedenlerinize dolanıyorsa ve bu iş açken size bir haz vermiyorsayemek yerken sizi de unutmayıp arada derede köşede kıyırda yiyip yiyip bırakıyorsa akabinde rahminize bir bebek kondurmaya aşırı meyilli ise..daha sonrasında saçınızı süpürge ederek ev işlerinde doktora yaptırıp hatta ilerleyen zamanlarda işin ordinaryusu olmanıza katkıda bulunuyorsa demekki evlilik aslında sadece sex ve yemek de değildir :) bu işin birde çalı süpürgesi edilmiş saçlar profili var ehuehehe
ama sevmese sızle sex ıstemez sonucta baskasylada sex yapılablr evlı olmayanlar ıcın dıyorum haklımıyım sızce
evet sex ve yemektir !!
ya canım işin aslı evlilik arefesinde olan kişilerin aklında şu yazıdıgın yemek konusunu çıktıkdan sonra sex kaplıyor ..İlk defa tecrübe edeceğin ve sende ona karşı iten bütün duygularının en yogun yaşanacagı sahnelere odaklanmak her erkek ve kadının hayal ettiği şeylerden birisidir.
yemek konusu zaten rutine bağlanmış bir durum, bekarken de yemek yapar yersin evliyken de bunu geç evlilik öncesinde zaten hayatının bir parçasıdır yemek yapmak ve yemek evlenince insan yuvasına daha özenerek yapıyor bu işi o ayrı tabii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?