evlendıkten sonra erkekler ıcın hersey sex ve yemek mı dir?

üüüffff bence yemek veee temizlikkkk tamda o konuda sevgilimle tartışıyordum
ileride araştırma görevlisi olarak işe başalayacağım inşallah kariyerim de olacak
ama sevgilim bana ev hanımı olmamdan bahsediyor
yani hem ev hanımı hem iş kadını
sinir oldum ve asla böyl ebir şey olmıcanı dile getirdim güzel bir dille

bende tabıkıde calısmayı duusunuyorum evlenınce pekı sızın sex hayatınz varmı erkek arkadasınla cnm

hem erkek arkadaşım değil artık o benim nişanlım alışkanlık olmuş 6. yılımıza basıyoruz 1 aralıkta

evet sex ve yemektir !!

aşkla sexle doğru orantılı ise, eşinizi gördükçe içinizden birşeyler ona doğru akıyor ise geceleri yatağa girdiğinizde elleriniz bedenlerinize dolanıyorsa ve bu iş açken size bir haz vermiyorsa yemek yerken sizi de unutmayıp arada derede köşede kıyırda yiyip yiyip bırakıyorsa akabinde rahminize bir bebek kondurmaya aşırı meyilli ise..daha sonrasında saçınızı süpürge ederek ev işlerinde doktora yaptırıp hatta ilerleyen zamanlarda işin ordinaryusu olmanıza katkıda bulunuyorsa demekki evlilik aslında sadece sex ve yemek de değildir :) bu işin birde çalı süpürgesi edilmiş saçlar profili var ehuehehe

sonracığıma aklıma daha başka bişiy gelmiyi

heyyyyy canım kocacım acıktım nerde guru fasulyaaaaam ?

Son düzenleme:
kadınlar sevgi,ilgi,şefkat ve sevdiği erkekle birlikte vakit geçirmek ister.erkeklerse sex ister

huuu ne diyon abla gene sen

ne diyeyim fatmaözkan işte arkadaşımıza evliliğin yemek and sex boyutunun aslında her evlilikte en önemli yeri işgal ettiğini dikte ediyodum

Ayy bayıldım yazınıza,kaleminize, ayrıca çok doğru diyorsunuz valla..

ama sevmese sızle sex ıstemez sonucta baskasylada sex yapılablr evlı olmayanlar ıcın dıyorum haklımıyım sızce

ama sevmese sızle sex ıstemez sonucta baskasylada sex yapılablr evlı olmayanlar ıcın dıyorum haklımıyım sızce

ya canım işin aslı evlilik arefesinde olan kişilerin aklında şu yazıdıgın yemek konusunu çıktıkdan sonra sex kaplıyor ..İlk defa tecrübe edeceğin ve sende ona karşı iten bütün duygularının en yogun yaşanacagı sahnelere odaklanmak her erkek ve kadının hayal ettiği şeylerden birisidir.

yemek konusu zaten rutine bağlanmış bir durum, bekarken de yemek yapar yersin evliyken de bunu geç evlilik öncesinde zaten hayatının bir parçasıdır yemek yapmak ve yemek evlenince insan yuvasına daha özenerek yapıyor bu işi o ayrı tabii.

:)))) .bayıldım bu yoruma

ama zaten biz bunu yasadıkkı evlenmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…