Evlendikten sonra erkekler neden ailelerine duskun oluyorlar

ya ailesi tarafından gaza getiriliyor,
yada kendı aklıyla ya bunca zaman anamla babamla ılgılenmedim haytalık yaptım,gezdım tozdum,kız kovaladım
ee artık evlendık durulduk,aile babası olduk..halıyle aıleye de sahıp cıkma zamanı canım :)der.

Kişiye bağlı bence bizde bir değişiklik olmadı ben her zaman aileme bağlıydım öyle devam ediyorum eşim ailesine düşkün değildi hala öyle devam ediyor ben 2-3 haftada zorla gel özlemişlerdir gidelim diyorum mesela(hayırlı gelin) Evlenince değişen erkekler ya öncesinde de öyle farkedilmiyor ya da evlenip evladımız bizi unuttu mantığında ailesi olmasın diye artı özverili davranıyor hanım köylü diye kendi aralarında dalaşmaları bile vardır erkeklerin o yüzden dikkatli olmaya çalışıyor herhalde

ne fesatsınız kızlar belki aile olmanın bi yuvasının olmasının değerini anlıyodur evlenince olamaz mı önemli oan ailesinin değerini anlarken karısınıda ihmal etmemesi

o zaman evlenmesinler iyi aile cocugu olsunlar

ama ailesine düşkün olması kötü bişey degil ki?
önemlı olan kendı kurdugu ailesi ve mevcut ailesi arasında dengeyi kurabilmesi..
yoksa biz bayanlar evlenır evlenmez kocamıza sarılıp,kendı ana babamızı atıyomuyuz bi kenara,önemli olan denge..
tüm yaşamın kuralıdır denge

Evet kizlarrrr
Neden erkekler evlendikten sonra ailelerine en cokda anne ve kardeslerine duskun oluyorlar.
Artik onlarin ailesinin biz oldugunun farkina varmiyorlar
evlendikten sonra gelinin damarına basmak için oğullarını pohpohluyorlar da ondan

Benim eşim evlenmeden önce de düşkün değildi evlendikten sonra da düşkün olmamaya devam ediyor, gayet resmi bir ilişkileri vardır .

Ben aileme düşkünümdür, iyidir yani aramız, evlendim hâlâ iyiyiz..

Karakter meselesi olabilir.

Veya kıskanç kayınvalide sendromunda olan kadın oğluna çok mükemmel ötesi davranınca oğlan da "anam garip anam" moduna giriyordur, annesini üzmemek adına herkesi üzebiliyordur.

Ya da bunca yıl bana baktılar okuttular ettiler şimdi ben de onların her dediğini yapacam diye borç ödüyordur aklı sıra..

o zaman sizlerin ailenize ne kadar değer verdinizi görüp demekki böyle olmalı diyolardır

umudumu kaybetmek istemiyorum
evet yavrum demeyen kadınlar bile yavrum demeye başlıyor.yavv biz adam yerine bile koymuyorduk megere neymiş diyorlar heralde.

Benim kardeşimde tam aksi oldu
Evlenmeden evvel anneme bana cok düşkün olan kardesim sıanda bize karsı cok soğuk oldu

Eşimde de tersi oldu
Düşkünlük demeyelim de eski catısmalarını yasamıyorlar artık
Çnk eskiden aynı evdelerdi
Şuanda uzaktalar ve erkek annesi oğluna karsı hep onaylayıcı bi anne hep ii bi anne olursa erkek de ailesine karsı daha bi düşkün oluyor

Benim gözlemlediğim bu
Bir de evlenen erkeğin eşi çok konusuyor dırdır yapıyor ise eş aileye karsı yön değişiyo onlara yonelıyor:)

bizimki de öyle fazla bağlılığı yok, " arada annemi ara" diyor bana o kadar, bayramda bile 3 gün kalalım dönelim dedim tamam olur dedi, bence oda rahat edemiyor benimle birlikteyken, bende eşim varsa annemlerin yanında rahat edemiyorum mesela, tek gitmeyi tercih ediyorum. ikimizin de öyle hadi ailelere gidelim gibi bir derdi yok çok şükür. zaten iş güç, yemek derken millet nasıl bu kadar sık aile ziyareti yapıyor aklım almıyor

Esim Allahtan oyle degil ama kv kp 3 4 gun gitme niye gelmiyosunuz derler bende inatla gitmek istemem yada bazen giderim esinin ailesi yapiyo zaten gercekte
Aynen canm benim esimin huyuda senin esininki gibi cunku mesela agiz verse yok mu para anlaminda soyar direk esimin kartini kullaniyo kendinin ve kizinin karti oldugu halde borcumuzu odiycekti guya odemiyo ustune limit dusmus alcaz haftasonu elinden kapatcaz borcuda kasrtida degisiklerr ya

Yanlış alıntı sanırım, anlamadım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…