• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlendikten sonra erkekler neden ailelerine duskun oluyorlar

birde arkadaşlarının baskısı da etkiliyor bence. Bak bak hanım köylü oldu kayınpederinde misin yine bilmem ne dalga geçiyorlar birbirleriyle akıllarınca ama evde sorunlar yaratabiliyor. Bizde biraz böyle olmuştu sonradan arkadaşları yavaş yavaş evlenmeye başlayınca sıkıntı bitti.

bizimki de öyle fazla bağlılığı yok, " arada annemi ara" diyor bana o kadar, bayramda bile 3 gün kalalım dönelim dedim tamam olur dedi, bence oda rahat edemiyor benimle birlikteyken, bende eşim varsa annemlerin yanında rahat edemiyorum mesela, tek gitmeyi tercih ediyorum. ikimizin de öyle hadi ailelere gidelim gibi bir derdi yok çok şükür. zaten iş güç, yemek derken millet nasıl bu kadar sık aile ziyareti yapıyor aklım almıyor :işsiz:
Bizde çalıştığımızdan herkese çok vaktimiz kalmıyor biz annemlere ama genelde hafta da 1 kere gideriz sonraki hafta da onlar gelir ben düşkünümdür aileme kedimize :KK53:Ben pek kayınvalideyi aramam o arada beni arar biraz mesafeliyim açıkcası böyle daha iyi olduğunu düşünüyorum:halay:

Esim Allahtan oyle degil ama kv kp 3 4 gun gitme niye gelmiyosunuz derler bende inatla gitmek istemem yada bazen giderim esinin ailesi yapiyo zaten gercekte

Aynen canm benim esimin huyuda senin esininki gibi cunku mesela agiz verse yok mu para anlaminda soyar direk esimin kartini kullaniyo kendinin ve kizinin karti oldugu halde borcumuzu odiycekti guya odemiyo ustune limit dusmus alcaz haftasonu elinden kapatcaz borcuda kasrtida degisiklerr ya
Yanlış alıntı sanırım, anlamadım ben:confused:
Yok yanlis degil sana ama alinti yaparken sacmalamisim:oops::oops::mad:

ama ailesine düşkün olması kötü bişey degil ki?
önemlı olan kendı kurdugu ailesi ve mevcut ailesi arasında dengeyi kurabilmesi..
yoksa biz bayanlar evlenır evlenmez kocamıza sarılıp,kendı ana babamızı atıyomuyuz bi kenara,önemli olan denge..
tüm yaşamın kuralıdır denge
Ama bunu kurabilen cok az.. O yuzden bunca sorun var zaten..

bu konuda bizde hiç bir değişiklik olmadı. ben aileme düşkündüm, yine düşkünüm. eşim de düşkündü, yine düşkün. artık senin ailen benim gibi triplere hiç girmedim. ben yokken onlar vardı dedim hep, ona sadece huzur vermeye çalışıyorum. aynen o da bana. bazen kızlar bu durumu abartıyor, bazen de kayın aileler. herkes yerini ve haddini bilse ne güzel olur. ego savaşına ne gerek var?

Pardon da bunun derecesine bağlı. Tabii ki her gün her gün gidilmez. Şehir dışında değillerse yatıya kalınmaz falan ama şunu anlamıyorum ben ne demek ''artık ailesi biziz'' ben bu cümleyi asla kabul etmiyorum. Erkekler evlendikten sonra tek ailesi evlendiği kişi ve çocukları olmuyor hanımefendi iki ailesi oluyor.

Siz evlendiniz diye kendi ailenizi görmezden gelip daha az gidip benim ailem artık eşim çocuklarım diyebilir misiniz? Dediğim gibi derecesi önemli bence 3 hafta falan gitmemekte fazla aynı şehirde olup nerdeyse bir ay bence her hafta mutlaka gidilmeli imkanlar varsa. Bende evliyim benimde eşimin ailesi var durumlar böyle.
Yarın birgün sizde bir gelin için eşin ailesi olacaksınız o da benim eşimin kendi ailesi var artık dese ne düşünürsünüz.

Ayrıca eski konunuza baktım da eşinizin ailesi Türkiye'de siz yurtdışındaymışsınız eşiniz nasıl düşkün ailesine taa oralardan onu da anlamadım senede bir kere gittiğinde de mesafeli mi davransın. Görümcelerimde aram iyi değil hep mesafeli durdum demişsiniz onlar soğuk diye laf etmişsiniz hatta büyük görümcem sabah yatakta aramıza girdi gibi saçma bir laf bile demişsiniz yani başka ülkede uzaktasınız daha ne!!

Ayrıca eski konunuza baktım da eşinizin ailesi Türkiye'de siz yurtdışındaymışsınız eşiniz nasıl düşkün ailesine taa oralardan onu da anlamadım senede bir kere gittiğinde de mesafeli mi davransın. Görümcelerimde aram iyi değil hep mesafeli durdum demişsiniz onlar soğuk diye laf etmişsiniz hatta büyük görümcem sabah yatakta aramıza girdi gibi saçma bir laf bile demişsiniz yani başka ülkede uzaktasınız daha ne!!
Pardonda konuya iyi bakamamissiniz esimin ailesin 5dakika mesafede yanimizda oturuyorlar. Dogru duzgun okuyup sonra yorum yapilirsa sevinirim

Neden bu kadar kotu davraniyorsun gorumceniz sizin yataginiza girse sizin hosunuza gidermi ahlak denen ayipp denen bisey var demi ama
Asil sizin yorumunuz sacma sapan demekki sizde yarin gelinizin yatagina utanmadan girersiniz bu size sorun olmaz

Evet kizlarrrr
Neden erkekler evlendikten sonra ailelerine en cokda anne ve kardeslerine duskun oluyorlar.
Artik onlarin ailesinin biz oldugunun farkina varmiyorlar
Benimkinin dusunkunlugu yok hatta daha cok uzaklasti ailesinden ama laf soyletmez onlara. Tabi ben soyleyeceklerimi soylerim esimide bi guzel dolduruyorum sonra sus laf soyleme aileme der . tmm derim :)

bu konuda bizde hiç bir değişiklik olmadı. ben aileme düşkündüm, yine düşkünüm. eşim de düşkündü, yine düşkün. artık senin ailen benim gibi triplere hiç girmedim. ben yokken onlar vardı dedim hep, ona sadece huzur vermeye çalışıyorum. aynen o da bana. bazen kızlar bu durumu abartıyor, bazen de kayın aileler. herkes yerini ve haddini bilse ne güzel olur. ego savaşına ne gerek var?

Düşkünlük boyutuna göre değişir durum.
Tabi herkes ailesine düşkün olsun üzerlerine titresin ama yanındaki hayatarkadaşını da unutmasın.

Eşiyle sadece uykuda vakit geçirticek hale getiriyolar hatta bunun ileri boyutuda var uyku saatinde aramak cinsel münasabetleri kesilsin gibi.

Yada ailesine toz kondurmayıp eşini onlar yüzünden ğzmek gibi.

Hergün kim gitmek ister ki kayınvalideye hertatilini onlarla kim geçirmek ister

Problem burda hissi düşkünlükte değil yaşanan eylemde

Back
X