Evlendikten Sonra Eşinizde Ne Gibi Değişklikler Oldu?

pamuksekeri

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2008
1.145
3
116
İstanbul
Selam,
eşiniz evlendikten sonra değişti mi?Değiştiyse ne gibi değişiklikler oldu?
Mesela benim eşim arkadaşlarıyla görüşmemeye başladı.
(Aman yanlış anlaşılmasın,bir arkadaşı dışında kimse için öyle bir talebim olmadıkaydirigubbakcemile)kaydirigubbakcemile3​

tatlım bu soruna seninki gibi masum bir cevap veremiycem. ben eşimi hiç tanımamışım 14 yaşımda tanışmama 23 yaşımda evlenmeme rağmen. 29 yaşımdayımve hüsran bi evlilik birde dünyalar tatlısı oğlum.
evlendikten sonra eşimden değişenler:

1- küfür eden bir adam oldu
2- şiddet uyguladı
3- cimrileşti
4- kaba bir adam oldu
5- ilgisizleşti
6- bencilleşti
7- kelimeler ile anlatamadığım daha bir çok değişim yaşadı daha doğrusu evrim geçirdi diyebilirim.

sevgiler.

benim esimde cok sukur cok degismedi.
arkadaslariyla artik bekarlik gunlerinde ki gibi istedigi zaman cikamiyor.
istedigi yere gidemiyor.
biryere gidilcekse birlikte gidiyoruz.
aksamlari erken gelmek zorunda.
biryerde gec kaldiginda aramasi gereken sorumlu oldugu biri var(BEN)
onun disinda henuz cocugumuz yok olursa ne gibi degisiklikler oluyor bilemiyorum.

Canım ya Allah ıslah etsin o adamı ne diyeyim.Peki evlendikten sonraki kısa bir süreçte mi bu hale geldi,yoksa zaman içinde mi değişti?

Benim eşim de aynı canım :)hihoyyyt

bu konu hakkında çok şey okudum.vardığım sonuç şu:erkekler evlenmeden önce birlikte yaşamak için can atarlar evlilik onlar için harika bir olgu...taki bu ilk zamanlar.daha sonra değişim başlaryasakkelime.önce ilgi azalır,çünkü bundan sonra sen onunsun.cokacimcoook:jeyyar:.
sıkıntılar baş göstermeye başlar.konuştukça ve çözülmedikçe bu da rahatsızlık verir.çünkü kadınların psikolojik beklentileri,erkeklerin fiziksel beklentileri hep çakışır.verilen bu rahatsızlık sorunları konuşmayıda azaltır ve bitirir.kaydirigubbakcemile
erkekler değişir evet...ama bu değişimin farkında bile olmazlar veya olmak istemezler.en acı kısmıda budur zaten.sen eşin için evlenmeden önceki veya evliliğin ilk zamanlarındaki o özel insan değilsin artık:1shok: ve bunu umursamadığı içinde farkında değildir.
benim evliliğimde böylesenağlama bazen abartıyormuyum diye düşünsemde böyle hissediyorum.
Tabi artık bunları düşünmeyi bırakıp hayatıma farklı yönler çizmeye çalışıyorum.Kızlar evet evliliyiz:uhm:demekki evlilik buymuş...Hayata devam:lepi:Şeniz

kocaman bir göbeği oldu cokacimcoook
ailesine daha bir düşkün oldu :1shok:
bana karşı ilgisi azaldı :1no2:

Pek bi değişiklik olmadı arada bir ben diyorum çık biraz dolaş,arkadaşlarınla görüş diye çünkü hep beraberiz herşeyi birlikte yapıyoruz eşim işteyken ben arkadaşlarımla görüşüyorum geziyorum ama o sıkılmıyor ben olsam sıkılırdımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

benim eşimde arkadaşlarıyla görüşmez oldu.annesine, kardeşlerine daha çok ilgi gösterir oldu.(önceleri hiç anlaşamıyolardı).çok sinirli ve ilgisiz oldu.daha bir çok şeyyy.:1no2:

ay başında parayı artık babasına değil bana verir oldu evlendiğimiz aydan itibaren :lepi:

Canım ya Allah ıslah etsin o adamı ne diyeyim.Peki evlendikten sonraki kısa bir süreçte mi bu hale geldi,yoksa zaman içinde mi değişti?

valla tatlım adam hep böylemiş sanırım ben gözümde büyütmüş yere göğe sığdıramamışım. iyi insan olmak nedir artık bilmiyorum. çünkü hep < bu adam özünde iyi bir insan aslında > derdim. şimdi anlıyorum iyi olan bendim sanırım. sonuç : ayrılık.

o yüzden kimsenin kimseyi evlenmeden tanıyabileceğine inanmayanlardanım artık. ben tanıyamadıysam, başkalarını düşünemiyorum valla . bu topikte boşanmakmı daha zor evli kalmakmı diye bir başlık açtım bir göz at istersen. yere göğe sığdıramadığım adamı gör.

dilerim herkezin evliliği bir ömür mutlu sürer. benimki çok istediğim halde olmadı

sevgiler...

benimkinde çok şükür fazla değişiklik olmadı. tanışmamızdan 5 sene sonda evlenebildik. maddi sıkıntılardan dolayı çok sıkıntı yaşadık ve bu zor günleri beraber yaşamamız bize birbirimizi daha iyi tanıma fırsatı verdi. o zamanlar tanıdığım adam hala yanımda aşkımız da mutluluğumuz da devam ediyor çok şükür. inşallah herkes benim kadar mutlu olur.

ben evli degilim ama su cicim aylarina kanmyain derim
cünki beyler genelde evlenince sana melek bi yüzlerini gösterirler
sonra evlenince kabalasir, ilgisizlesir ve daha bir cok seyklava:

Önceden "nişanlım" ne derse o olur derdi...

Şimdi "karım ne derse o olur " diyor :roflol:

Şaka bi yana , benimle evli olmanın ne kadar güzel bir şey olduğunu anladı

sanırım...:asigim:

Güzel yemeklerimi yiye yiye göbek yaptı...

Kahvaltı mefhumunu öğrendi ,daha ne olsunkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bir de eşim haftasonları kahvaltı hazırlamaya akşamları çay getirmeye başladı ,bekarken ve nişanlıyken hiç birini yapmazdı.Dediğine göre bekarken çok sinirli bir yapısı varmış evlendikten sonra çok durulmuş.Sakinleştirici etki yaptım galibakaydirigubbakcemile3

esımın aslında bazen kaba, aılesıne duskun en onemlısı TV ıle evlı bır erkek oldugunu maalesef kı evlendıkten sonra anladım

yanı degısım onda degıl bende oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…