Evlendikten sonra eski güzelliği kalmadı

esdeli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
263
1
96
40
Almanya
arkadaslar benim tanidigim bir arkadas vardi bekarken cok guzel bir kizdi mutis bir cevresi vardi arkadaslari cevresinde dört dönerdi bir telefon acmasi yeterdi bazen kiskanmiyorum desem yalan olurdu bir dogum gunu olurdu arkadaslar ne yapacagini sasirirlardi her konuda onu sozu gecerdi giyindiyi yakisirdi soylediyi söz önemselirdi simdi nemi oldu kacarak evlendi esiyle arasi kotu ve eski guzelliyi kalmadi tabiki cevrede peki sizin boyle bir arkadasiniz yada cevreniz oldumu

vardı öle bi tanıdığım
bizim okulun başkanıydı bütün sınıfları kontrol ederdi ses olsa bi boş dersi olan sınıfta höt derdi susardı herkez erkekler bile..süslü püslüde bişeydi
geçenlerde yolda gördüm kaçtımı bilmem ama
üstünde eski püskü elbiseler vardı
değişik bir milletin giyinme tarzıyla giyinmişti (isim vermek istemiyorum)evlenmişti besbelli
çok şaşırmıştım onu görünce
insanın nolucağı belli olmuyor
hepimizin sonu hayırlara gelsin inşalah

vardı lisedeydim ozamanlar..kız kuoförden çıkmazdı abartmıyorum..her gün fön çektirirdi saçlarına..
süper giyinirdi..bi sevdiği çocuk vardı onla falan buluşurlardı öğle aralarında okul çıkşlarında..
bigün benim yanımda oturuyodu midesi bulandı lavobaya gittik..
kustu vitaneminleri çok almışım ya dedi..ertesi gün okula gelmedi..
onun haftasınada düğünü oldu..nasıl farkedilmez bilemiyorum ama 5 aylık hamileymiş..
o süslü kıza ne mi oldu?
kapandı..uzun uzun salkım saçak kıyafetler..
kızı olmuş..kayın validesiyle yaşıyomuş..
öyle yani..

benimde bir arkadaşım vardı,lisedeyken sevdiği çocukla evlendi okulu bırakıp.sonra birgün hastanede karşılaştık perişan durumdaydı.eşiyle arası çok kötüymüş,kaynanasıla küs ve birde yeni doğmuş bir bebeği vardı.çok pişmanım evlendğime diye ağlamıştı.sonrasına bir daha hiç görmedim şimdi kim bilir ne yapıyordur,ne haldedir

Benim de böyle bir tanıdığım olmadı ama ünlü insanlarda örneği çok.
En büyük örnek de Britney Spears.
Takip edenler bilir; evlendi, ayrıldı, depresyona girdi; kadının dudak şekli bile değişti yau.
Eski güzelliğinden, tazeliğinden eser kalmadı artık.

Ooofff oooffff Allah bahtını güzel etsin insanın.

Güzellik gelip geçebiliyor zamanla.

üniversitedeyken sınıfımızda popüler, zengin ve havalı bir arkadaşımız vardı. facede ne yapsa ne etseler resim falan koyarlardı arkadaşlarıyla. çevresinde çıkmak isteyen çocukların yüzüne bile bakmazdı. sonra duyduk ki kendisinden yaşça çok büyük bir dulla evlenmiş. uzun süre facedeki soyadını bile değiştirmedi velev ki resim koysun (bu arada benim facem yok arkadaşlardan duydum bunları)

şaşırtıcı bir durum, hayat bu, hakikaten ne olacağı belli olmuyor...

Son düzenleme:

Dulla evlenmiş olması güzelliğini de mi bozmuştu? :26:

Ben de kendimden yaşça büyük bir adamla evlenmeyi hayal ediyorum da hep.
Evlenmiş ayrılmış, çocukları olan biri de olabilir.

Acaba insanlar da benim arkamdan böyle mi konuşur merak ettim, öyle bir şey yaşarsam tabi.

Son düzenleme:

yok genelleme için söylemedim onu

arkadaşımız öyle biri değildi. kendi hayat anlayışına göre bir dulla evlenmiş olması, hem de arada böyle yaş farkı varken, tuhaf geldi bize. ki dediğim gibi ne yapsalar onu anında milleti haberdar ederlerdi aşırı sosyallerdi ama evlilik gibi birşeyde tek bir resim bile göstermediler, kimse duymadı bile. böyle sessizce evlenecek biri değildi, o yönden ilginç geldi...

ayrıca sizi bilmem ama bizim kültürümüzde bakire kızların dulla evlenmesine hoş bakılmıyor. eğer bakire bayanın yaşı çok geçmişse 35 üstü falan, belki bu durumda pek sorun olmaz ama bunun haricinde iyi bakılmıyor. herkes dengi ile mutlu olur görüşü ile bakılıyor. bir yönden hak da veriyorum aslında bu görüşe....

isimde ver kız çok merak ettim

bu degişim kişiden kişiye degişir kesinlikle..bende çok görüyorum evlenen kadınla hep eşfomanlı olarak dışardalar..ben bekarken eşofman giymeyi sevedim çıkardım dışaraıya.ama eşofmanla bile süslü olurdum ama şimdi evliyim ya biraz eşofman giyerken düşünüyorum dikkat ediyorum..çünkü sürekli giyenlere sinir oluyorum...

bende 1 yıl oldu evleneli..hala aynıyım..gecen bir arkadaşı gördüm formunu koruyorsun dedi bana:79:

benım cok yakından tanıdıgım bırı var evlenmeden evvel sokakta yuruyemezdı ılgı alakadan kadınlar bıle durdurup pardon bısey soylıyebılırmıyim çok guzel cok havalısınız derlerdı her gırdıgı ortamda butun gorler hemen ona dıkılırdı cok dıkkat cekerdı bır bakan bıdaha bakardı en yakın arkadaslarının asık oldugu erkekler hep onun pesınden kosardı arkadasları senınle dısarı cıkmak ıstemıyoruz derlerdi 2sene evvel evlendı bambaska bırı olmus sararıp solmus aynalara kusmus kimmi bu kişi ben...

konuya arkadaşınmı gibi başlayıp kendınde bıtırdın ilahiiiiiiiii

Benim de lise de bir arkadaşım vardı...Sessiz..çekingeen...biz,sınıfta hocanın sorularına en önce cevap vermek için yarışırken..bir kere bile parmak kaldırdığını görmediğim...ama sabah sınıfa en önce girip oturan...selam verirsen gülümseyen...okul çıkışında biz tuvaletlere koşup saçımızı başımızı halledip çıktığımızda bir gün bile çıkış kapısında rastlamadığım...biz beyaz kısa çoraba geçtiğimizde...ısrarla siyah kalın çorap giymeye devam eden...esmer,tombulcana...oldukça silik bir tip idi.
Yıllaaar sonra...bir otelde hukukçular balosuna katılmıştık...yan masadan..genç bir kadını 3-5 defa bizim masaya bakarken yakaladım. Kocamı mı kesiyor acaba diye...çaktırmadan takibe aldım....
Bir süre sonra kadın kalktı...bizim masaya yöneldi...ben tedirgin oldum..ama o gülümsüyordu...
Geldiii geldiii önümde durdu.Aşkolsun...! selam verip duruyorum,görmüyorsun heralde dedi.
Pardon...tanışıyormuyuz? dedim...bastı kahkahayı...evet..tahmin etmiştim dedi....ve adını söyledi...ben...yüzüne aval aval bakarken...okuldan..lise lise dedi....ben, öyle bir afallamışım ki..ağzımdan sadece...''olur mu'' kelimesi çıktı.

Buyur ettim...yanıma oturdu...dünya güzeli bir kadın...sarı saçları...ışıl ışıl yeşil gözleri..(gözlüklerindenmidir nedir..göz rengini bile farketmemişim daha önce)
giyimi...konuşması...zerafeti...Allahım...şaştım kaldım...kırk yıl düşünsem aklımın ucundan geçemezdi.

Avukat olmuş...bir şirkette çalışıyorken...bir işadamıyla evlilik yapmış 2 çocuğu varmış...ve haala da çalışıyormuş.

Yani...konunun tam tersi durumlar da olabiliyormuş.

dert keder adamı bitirıyor en ıyısı hıçbırşeyı kafaya takmamak

Katılıoyorum belkı suan tıp olarak aynıyım ama, insan ısıltısını kaybettımı mutsuzluk ve umutsuzluktan enerjı dusuklugunden golgelenıyo guzellıgı ama mutluyken o pozıtıf enerjı ınsanı cok guzellestırıyo guzellık pozıtıf enerjıyle alakalı bence mutsuz bır ınsanı ne kendı guzel bulur nede bırbaskası.BIZ KADINLAR OLARAK CABUK COKUYORUZ NEYAZIKKI COK HASSASIZ COK TAKIYORUZ COK DERT EDIYORUZ BIR ERKEGIN BIRAN DUSUNDUGU BIRSEY BELKI GUNLERCE MESGUL EDIYOR KAFAMIZI HAL BOYLEYKEN KADINLARIN CABUK COKMEMESI MUMKUN MU

Son düzenleme:
Benim genc arkadaslara tavsiyem öyle evlilik islerine gencecik yaslarinda özenmesinler önce gencligin tadini bir güzel cikarsinlar okularini bitirsinler insanin kendi ayaklarinin üstünde durmasi cok önemli ileride ekonomik bagimli olmak yönünden, cünki ruhumuzu yoran her konu görüntümüze yansiyor evlilik coluk cocuk cok öz veri ve sorumluluk isteyen konular insanin bu yükü tasiyacak alt yapisi yok ise ezerler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…