üniversitedeyken sınıfımızda popüler, zengin ve havalı bir arkadaşımız vardı. facede ne yapsa ne etseler resim falan koyarlardı arkadaşlarıyla. çevresinde çıkmak isteyen çocukların yüzüne bile bakmazdı. sonra duyduk ki kendisinden yaşça çok büyük bir dulla evlenmiş. uzun süre facedeki soyadını bile değiştirmedi velev ki resim koysun (bu arada benim facem yok arkadaşlardan duydum bunları)
şaşırtıcı bir durum, hayat bu, hakikaten ne olacağı belli olmuyor...
Dulla evlenmiş olması güzelliğini de mi bozmuştu? :26:
Ben de kendimden yaşça büyük bir adamla evlenmeyi hayal ediyorum da hep.
Evlenmiş ayrılmış, çocukları olan biri de olabilir.
Acaba insanlar da benim arkamdan böyle mi konuşur merak ettim, öyle bir şey yaşarsam tabi.
vardı öle bi tanıdığım
bizim okulun başkanıydı bütün sınıfları kontrol ederdi ses olsa bi boş dersi olan sınıfta höt derdi susardı herkez erkekler bile..süslü püslüde bişeydi
geçenlerde yolda gördüm kaçtımı bilmem ama
üstünde eski püskü elbiseler vardı
değişik bir milletin giyinme tarzıyla giyinmişti (isim vermek istemiyorum)evlenmişti besbelli
çok şaşırmıştım onu görünce
insanın nolucağı belli olmuyor
hepimizin sonu hayırlara gelsin inşalah
vardı öle bi tanıdığım
bizim okulun başkanıydı bütün sınıfları kontrol ederdi ses olsa bi boş dersi olan sınıfta höt derdi susardı herkez erkekler bile..süslü püslüde bişeydi
geçenlerde yolda gördüm kaçtımı bilmem ama
üstünde eski püskü elbiseler vardı
değişik bir milletin giyinme tarzıyla giyinmişti (isim vermek istemiyorum)evlenmişti besbelli
çok şaşırmıştım onu görünce
insanın nolucağı belli olmuyor
hepimizin sonu hayırlara gelsin inşalah
benım cok yakından tanıdıgım bırı var evlenmeden evvel sokakta yuruyemezdı ılgı alakadan kadınlar bıle durdurup pardon bısey soylıyebılırmıyim çok guzel cok havalısınız derlerdı her gırdıgı ortamda butun gorler hemen ona dıkılırdı cok dıkkat cekerdı bır bakan bıdaha bakardı en yakın arkadaslarının asık oldugu erkekler hep onun pesınden kosardı arkadasları senınle dısarı cıkmak ıstemıyoruz derlerdi 2sene evvel evlendı bambaska bırı olmus sararıp solmus aynalara kusmus kimmi bu kişi ben...
dert keder adamı bitirıyor en ıyısı hıçbırşeyı kafaya takmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?