vardı lisedeydim ozamanlar..kız kuoförden çıkmazdı abartmıyorum..her gün fön çektirirdi saçlarına..
süper giyinirdi..bi sevdiği çocuk vardı onla falan buluşurlardı öğle aralarında okul çıkşlarında..
bigün benim yanımda oturuyodu midesi bulandı lavobaya gittik..
kustu vitaneminleri çok almışım ya dedi..ertesi gün okula gelmedi..
onun haftasınada düğünü oldu..nasıl farkedilmez bilemiyorum ama 5 aylık hamileymiş..
o süslü kıza ne mi oldu?
kapandı..uzun uzun salkım saçak kıyafetler..
kızı olmuş..kayın validesiyle yaşıyomuş..
öyle yani..
ayyyy cok guldumm ve hala guluyorum
biz türbanlı bayanlar sizlerden çoğu zaman çok daha şık ve dikkat çekici olabiliyoruz.güzellik ve çekicilik insanın tenini göstermesine bağlı değildir.nice açık insanlar var ama açıklık sınırını kaybetmiyorlar ve ben onlarıda çok beğeniyorum.ama iç çamaşırnın göründüğünü bile bilke beyaz etek giyip kıvırarak yürüyen bayanlarda bence açıklıktan öte başka bir hayatta.sakın bizim giysilerimize salkım saçak yakıştırması yapmayın.hala sizin gibi insanların varlığına inanamıyorum.
biz türbanlı bayanlar sizlerden çoğu zaman çok daha şık ve dikkat çekici olabiliyoruz.güzellik ve çekicilik insanın tenini göstermesine bağlı değildir.nice açık insanlar var ama açıklık sınırını kaybetmiyorlar ve ben onlarıda çok beğeniyorum.ama iç çamaşırnın göründüğünü bile bilke beyaz etek giyip kıvırarak yürüyen bayanlarda bence açıklıktan öte başka bir hayatta.sakın bizim giysilerimize salkım saçak yakıştırması yapmayın.hala sizin gibi insanların varlığına inanamıyorum.
Hep gül inşallah arkadaşım da neden güldün onu anlamadım.:26:
Gerçi bana da gülme geldi şimdi..
Neden bu alınganlık anlayamıyorum hiç...belki konu sahibinin arkadaşı salkım saçak giyiniyordur nerden biliyorsunuz...Hem örtünmek dikkat çekmemek için değil mi ben mi yanlış biliyorum...o zaman örtülü olmayanlardan daha güzel ve dikkat çekici olmak konusundaki iddia neden...
Sanırım herşeyi bilinçsiz yapıyoruz...
Konuya gelirsek üniversitede vardı bir arkadaşım, tüm Trabzon bilirdi güzelliğini havasını...Hala aynı hiç değişmedi...Evli iki çocuklu...
Sanırım popüler insanlar bulunduğu ortamda böyle görünmek için epey çaba harcıyorlar. Ortamları şartları değişince de kendilerini salıyorlar vazgeçiyorlar, popüler olmak umurlarında olmuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?