Evlendikten sonra eski güzelliği kalmadı

benimde olmadı ama çok ilginç hikayeler çıkmış.

bazılarını okurken tüylerim diken diken oldu.(olmayan tüylerim )

Sanırım popüler insanlar bulunduğu ortamda böyle görünmek için epey çaba harcıyorlar. Ortamları şartları değişince de kendilerini salıyorlar vazgeçiyorlar, popüler olmak umurlarında olmuyor...

Son düzenleme:
Benim de lisede öyle bir arkadaşım vardı. Hoş bir kızıdı erkekler filan baya beğenirdi iyi bir kızdı ben de severdim beğenirdim. Bundan 1 yıl önce facebookta gördüm kız evlenmiş 2 yıl önce 19 yaşında filan bir de çocuğu olmuş. İkimizde aynı yaştayız şu an 21 yaşındayım ben de o da kızın fotoğraflarına baktım 30 duruyor şok olmuştum.

sadece bi tane arkadasım aklıma geldi liseden oda.. gerci benım arkdaslarımdan evlenen az..neyse kız gercekten çöktu maalesef oda sundan kaynaklanıyor beklediği evliliği bulamadı yanı bekletilerının altında bi evlilği var.. arkadasım 2aylık kadarken çok agır depresyona gırdı çok agır depresyon ılacları alıp hep uyutuldu bana göre onun bu evlılıgı hataydı cunku eşi daha nısanlıyken aldatmaya basladı bunu cümle alem duydu ve adamın acıklaması su oldu aynen yazıyorum: sadece cinsel içerikli birlikte oldum duygusal acıdan bişey olmadı nısanlıyız dıye yaptım evli olsak yapmazdım dedi zaten mantık evliliğiydi.. arkadasımda bunu sineye cektı ve evlendi ki benım bu arkadasım bu tur konularda cok iyi nutuk atan birisiydi kendi basına gelince nedense o attıgı nutukların hiçbirini yapmadı ve bu durumu çok rahat kabullendi .. şimdide o eski alımlılıgı yok demek daha dogru olacak sanırım.

biz türbanlı bayanlar sizlerden çoğu zaman çok daha şık ve dikkat çekici olabiliyoruz.güzellik ve çekicilik insanın tenini göstermesine bağlı değildir.nice açık insanlar var ama açıklık sınırını kaybetmiyorlar ve ben onlarıda çok beğeniyorum.ama iç çamaşırnın göründüğünü bile bilke beyaz etek giyip kıvırarak yürüyen bayanlarda bence açıklıktan öte başka bir hayatta.sakın bizim giysilerimize salkım saçak yakıştırması yapmayın.hala sizin gibi insanların varlığına inanamıyorum.

Neden bu alınganlık anlayamıyorum hiç...belki konu sahibinin arkadaşı salkım saçak giyiniyordur nerden biliyorsunuz...Hem örtünmek dikkat çekmemek için değil mi ben mi yanlış biliyorum...o zaman örtülü olmayanlardan daha güzel ve dikkat çekici olmak konusundaki iddia neden...
Sanırım herşeyi bilinçsiz yapıyoruz...
Konuya gelirsek üniversitede vardı bir arkadaşım, tüm Trabzon bilirdi güzelliğini havasını...Hala aynı hiç değişmedi...Evli iki çocuklu...

Mutsuzluk insanı çirkinleştirir.Mutlu insan başka türlü ışıldar,güzel görünür.
Mutluluk her zaman eşle olan sorunlarla alakalı değildir.Eşiyle mutlu olur ama ailede hastalık olur,o zaman da mutsuz olabilir kişi.
Yorgunluk,üzgün olmak,ümitsiz olmak hepsi etkendir.

Bir de insanların dönemleri vardır.Mesela bazı çocuklar çok güzeldir,büyüyünce çok yakışıklı veya çok güzel olmayabilirler.
Bunu en iyi çocuk yıldızlarda gözlemleyebiliriz.Tam tersine çirkin ördeğin kuğuya dönüştüğü de görülür :)

Aynı şekilde gençlik döneminde çok güzel olup sonrasında aynı kalmayan kişiler olabilir.
Bazıları da gençken çok hoş olmaz,ileri yaşta güzelleşir.
Tamamen dönemlerle alakalı diye düşünüyorum.

Şimdi bozulmuş,çirkinleşmiş diye düşündüğünüz bir arkadaşınız 2-3 yıl sonra tekrar aynı güzelliğine kavuşabilir.

Son düzenleme:

Merhabalar arkadaşım:)
Belki kız salkım saçak giyiniyordur. Yani bu türbanlı bayanların geneline yapılan bir açıklama değil sanırım, sinirlenmeyin:) Ben hem öğrenciyim hem açığım ve kapanmayı düşünmüyorum fakat nice türbanlı bayanlar tanıyorum ki giyimleri çok hoş, çok güzel. Ve yine nice açık bayanlar tanıyorum ki giyimleri herkese örnek olacak kadar güzel, hoş ve beğenilen tarzda.

Son düzenleme:
gercekten insan evlendimi herseyden bikio...eskisi gibi bakimlidas olamio cunku sorumlulugu aartio insanin hepsine yetiseyim derken yipranio insan ister istemezzzzz....

Hep gül inşallah arkadaşım da neden güldün onu anlamadım.:26:
Gerçi bana da gülme geldi şimdi..

saolun hepimiz hep guleleim insallah.nebiliyim kisa ve net bi cevappdi hosuma gitti bide ilk yorum yapan sizdiniz konu sahibinin yorumu okuyunca yorum yapan arkadaslar ne yazdi diye merak ettim yani evet var diyip anlatcaklar diye bekliyodum ama sizin yorum bekledigim gibi olmayinca guldum yanlis anlamayin yani zaten ben genelde sizin yorumlarinizi begeniyrum

bende turbanli biri olarak size katiliyorum dogru biliyosunuz ortunmek dikkat cekmemek icin.ilk basda bende diger yorumu okuyunca kapali olan herkez kendinimi saliyo dedim sonradanda aman bananee ben hem kapaliyim hem guzel giyiniyorum hemde bakimliyim ustume alinmayim dedim ve alinmadim.

ve ben bi kapali olarak syoluyorum bazi kapali bayanlarin kiyafeti okadar dikkat cekiciki vallaacik biri bikiniyle gezse disarda okadar dikkat cekmez sevmiyorum ben kapalilarin cok dikkat ceken kiyafetler giymesinide herkezin kendi bildigi var....

ben arkdaşım degilde kendımı anlatayım.. okul zamanlarında okulun en sonuk tıpıydım.. hiç bir aktıvıtede yer almazdım.. aslında zekı bırı olmama ragmen benım ailem izin vermezdı.. ve masraf yapamamak için bana kıyafet vs alınmazdı..teyzemın arkdaşalarının kıyafetlerıyle idare ettım senelerce.. bende utandıgım için katılmayı tercıh etmezdım zaten.. guzel şiir yazardım, komedı yazardım.. ve benım yazdıklarımı hoca genelde gösterıler için alırdı.. bense sahne arkası sönuk kalırdım.. tabı çokzor bır ergenlık geçırdim.. çaliştım kazandım ve ailemın geçımını bıle bır sure sagladım.. sonra evlendım..

evlenınce tamamen degişti hayat tarzım.. benı eskıden tanıyan bırçok kışi tanıyamadı.. inanamadı.. 6 aylık bır bebegım olmasına ragmen fızıkı yapım çok duzgun.. dogum öncesı kıyafetlerımın tamamı giyebiliyorum.. yenıden sınavlara gırdım ve bu sene çok guzel bır bölum okuyacagım inşallah..

önemlı olan zorluklar karşısında kendını bırakmamak... direnmek, dık durmaktır..

Sanırım popüler insanlar bulunduğu ortamda böyle görünmek için epey çaba harcıyorlar. Ortamları şartları değişince de kendilerini salıyorlar vazgeçiyorlar, popüler olmak umurlarında olmuyor...

doğru valla okuldayken, popüler olmak herşey demek, popülersen güzelde olursun havalıda
belkide bazı kızlar evlendikten sonra sosyal hayattan çekildiği için popüler olmasının bi anlamı kalmıyo
gerçi bilinmez herkesin iç dünyası belkide kendini salmış denilen kadınlar iç dünyalarında mutludur, şekilci olmamak lazım,
zaten belli bi yaştan sonra insanı popüler olmak değil başka şeyler mutlu etmeye başlıyo

Benimde kurstan bir arkadaşım vardı, elf kızı gibi resmen yürümezdi süzülürdü kiseyle arkadaşlık kurmazdı çünkü kendine kimseyi yakıştırmazdı. Geçenlerde gördüm,kaynanasının dizinin dibinden ayrılamayan biri olmuş çıkmış, değil kendine bakmak kaşını gözünü bile düzeltmesi yasaklanmış.

Olmadı..
Aman Ya Kim Ne Halt Yerse Yesin..
Hiç Umrumda Değil Kimse..

bende evlenmeden önce pek sönüktüm. evlenince seneler geçtikçe daha hoş oldum sanki saçlarımı boyattım biraz kilo aldım daha iyi oldum be Allah a şükür salmadım kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…