benım cok yakından tanıdıgım bırı var evlenmeden evvel sokakta yuruyemezdı ılgı alakadan kadınlar bıle durdurup pardon bısey soylıyebılırmıyim çok guzel cok havalısınız derlerdı her gırdıgı ortamda butun gorler hemen ona dıkılırdı cok dıkkat cekerdı bır bakan bıdaha bakardı en yakın arkadaslarının asık oldugu erkekler hep onun pesınden kosardı arkadasları senınle dısarı cıkmak ıstemıyoruz derlerdi 2sene evvel evlendı bambaska bırı olmus sararıp solmus aynalara kusmus kimmi bu kişi ben...
Bende birşeyler yazmadan geçemedim...1964 doğumlu çemberlitaş kız lisesi mezunuyum...sınıfımızda kendi halinde bir arkadaşımız vardı son derece sessiz sakin mütevazi bir kızdı...gerekmeden konuşmaz açıkçası çekingen diye aklımda yer etmiş dersleri de orta hallice bir sınıf arkadaşımızdı....Daha sonra okul bitmeden 15 yaşındayken 30 yaşında biriyle evlendirildiğini duymuştum....Aslında hepiniz tanıyorsunuz kim mi Sayın cumhurbaşkanımızın eşi hayrünnisa gül hanım....
Iyi de o hala guzel, hala hanimefendi ve hala alimli hayatim
iyi işte kız evlenmiş ve çirkinleşmiş siz de yıllarca onu kıskanmışsınız şimdi artık mutlusunuz çünkü o çirkin ve bakımsız..böyle basit şeylere kafa yormanız ilginç geldi bana...olabilir cok normal hepimiz bekarken daha süslüydük evlilik sorumluluktur...bu bu kadar önemliymiş sizin için demek ki...
bu degişim kişiden kişiye degişir kesinlikle..bende çok görüyorum evlenen kadınla hep eşfomanlı olarak dışardalar..ben bekarken eşofman giymeyi sevedim çıkardım dışaraıya.ama eşofmanla bile süslü olurdum ama şimdi evliyim ya biraz eşofman giyerken düşünüyorum dikkat ediyorum..çünkü sürekli giyenlere sinir oluyorum...
bende 1 yıl oldu evleneli..hala aynıyım..gecen bir arkadaşı gördüm formunu koruyorsun dedi bana:79:
bende turbanli biri olarak size katiliyorum dogru biliyosunuz ortunmek dikkat cekmemek icin.ilk basda bende diger yorumu okuyunca kapali olan herkez kendinimi saliyo dedim sonradanda aman bananee ben hem kapaliyim hem guzel giyiniyorum hemde bakimliyim ustume alinmayim dedim ve alinmadim.
ve ben bi kapali olarak syoluyorum bazi kapali bayanlarin kiyafeti okadar dikkat cekiciki vallaacik biri bikiniyle gezse disarda okadar dikkat cekmez sevmiyorum ben kapalilarin cok dikkat ceken kiyafetler giymesinide herkezin kendi bildigi var....
ben beden eğitimi öğretmeniyim hergün eşohman giyiyorum bianda okuyunca kendime güldüm:))bana sinir olma olur mu:)
eyvah eyvah eşofmanla yapma bari dersleri Allah da seni güldürsün..
iyi işte kız evlenmiş ve çirkinleşmiş siz de yıllarca onu kıskanmışsınız şimdi artık mutlusunuz çünkü o çirkin ve bakımsız..böyle basit şeylere kafa yormanız ilginç geldi bana...olabilir cok normal hepimiz bekarken daha süslüydük evlilik sorumluluktur...bu bu kadar önemliymiş sizin için demek ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?